64
Régi számítógépes újságok
  • PrasCo
    Ahh, jó öreg Commodore Világ. :) Mikor tolták, még olvasni sem tudtam, most meg, mire hülyére röhögöm magam azon a három újságon, ami bátyus cuccaiból megmaradt, C64-ek sehol...
    pedig nincs is királyabb game, mint a Dizzy. Na jó, meg a Test Drive, és a Rick Dangerous.
  • Rage47
    nekem van 94-es pc gurum. asszem 94-ben indult ez az ujság..
  • Arthas
    93-mas 576kbyte a legrégebbi újságom :D
  • Bandee1987
    nekem van 96-os chip cd-m is :)
  • Shadow_THH
    régi szép idők ^^
  • Szega87
    nekem van gurum sok , irj hogy melyik kell!^^
  • akos
    megvolt anno... terrornews, kendermag összes...
    meg még egy két ilyen okosság :)
  • Shadow_THH
    én anno a DiscMagokat szerettem nagyon a cd-ken. Kendermag volt a legnagyobb ^^
  • Shadow_THH
    Én tudnék valakit akinek guru magazinok kellenének. Ha van olyanotok akkor írjátok meg légyszi
  • TomBond
    Engem lehet érdekelnének a Mercedes prospektusok attól függ mit kérsz érte. Gyűjtő vagyok!!
  • Csuhai G
    Nekem 2000-től kezdve 2004-ig megvolt az összes PC Guru szám. Gondoltam beadom valahova kapok érte 1 kis pénzt, de inkább végigkérdezek pár ismerőst, hogy nem-e kell-e nekik. Egyik ismerősömnek kellett, hogy "Oké! Nekem add! Elolvasom mind!!". Jólvan gondoltam, és odaadtam neki az összeset. Másnap felmegyek hozzá, és megkérdezem tőle, hogy hova tette a sok újságot, és azt válaszolta, hogy "Jaa, azokat?? Bevittem papírgyűjtésre!" !!

Jól át**szott... Kiszámoltam, hogy durván 1500 FT-ba került 1 db PC Guru, az 75 000 FT 2000-2004-ig. Lehetett volna belőle pénzem is, de azt hittem, hogy másnak "segítek".
    Nah mind1, nem sajnáltatom magam, csak azért mondtam, hogy nehogy így járjatok, mint én!
  • Szega87
    nekem 97 től megvana pcguru nagyrésze ! 96 tól pc world ! gamestar és egyénbből is van pár!
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem megvan :PP

Tiberian Sun bemutató:PPP
  • allock #11
    1999. októberi Gamestar :D
  • Cat 02 #10
    nekem 576 98 as de az is aranyat ér :D tegnap olvastam Lula 1-et :P
  • akos
    nem az összes cov. 1-2-3 évfolyam... asszem 93-tól kezdve... vagy valahogy igy. pontosan nem emléx.
  • Lammer
    az osszes COV megvan?
    mert akkor mit kersz erte?

STIPPISTOPI! :D
  • akos
    mondjuk... 2 dvd-rw?
  • Anubys
    Engem a gamer magazinok érdekelnek, mit kérsz értük?
  • akos
    egy rakat régi autós is van... mercedes/bmw prospektusok... (lassan már oldtimer szériákról) 1990, 1991 autókatalógus... ilyesmik.
    -
    1999-2000 környékéről moziks újságok...
    -
    meg egy nagy adag szerepjátékos újság még a kezdetekből 1994...1999
    Rúna, Holdtölte, Dragon, Bíborhold stb stb.
  • blackgamer
    576 első évadok vannak meg, még C64-es és Amigás játékok voltak benne
  • ngcsnet
    ha autós újságról lenne szó akkor mondanám hogy ide vele, de én még az új pc újságokat se olvasom (minek ha van internet?)
  • akyyy
    nekem is van egy rakás de nem szabadulnék meg tőle az tuti:)
  • akos
    Sziasztok,

van egy nagy adag régi számítógépes újságom, covok, pc ultra, megboldogult zed magazin és hasonlók...
    ha van valaki, aki még emlékszik ezekre, ne adj isten gyűjtő, vagy efféle, akkor valami jelképes dologért cserébe szívesen áttestálom rá az újságokat.
    amúgy meg irány a papírgyűjtő konténer.

egy ideig most nem leszek neten, ha valakit érdekelnek a magazinok, akkor irjon ide, vagy irjon privátot;
    egy hét múlva jelentkezem.

üdv-