DVD lista

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21

grizzly21
a link ugyanaz
setup
De már müködik az összes skin is. hamarosan edit mód is lesz, addig manuálisan😊
Ja és van honlap is:
dvd lister website

Krezga
királyos😄
grizzly21
sajnos még csak txt átírásával lehet módosítani, de mivel úgy néz ki van rá igény igy megcsinálom majd rendesen

Krezga
kérdés:Ha beírtam már egy filmet, azt a progin bellül nem lehet változtatni, csak a txt fileban?
Krezga
Tetszik😄
grizzly21
#19 ennél ujabb?

Van újabb verzió?

zaki
KÖSZI <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

grizzly21
természetesen uj film hozzáadása megy

grizzly21
setup
Már lehet szedni!
Még csak a default skin érhetõ el, illetva a listát még nem lehet szerkeszteni, csak manuálisan, azért szerintem jóval használhatóbb, mint az elõzõ.

grizzly21
kisebb technikai gondok voltak (begipszelték a lábam), de a fejlesztés nem áll le, ma 9 ig nagyon remélem h meglesz.

zaki
köszi <#taps>

grizzly21
az nagyon helyes!😊
Én bízom benne, hogy még ma kész lesz, de mindenképp azt szeretném, hogy leelllenõrizve, jól menjen a dolog, ne legyen benne semmi hiba. amint kész ide rögtön be lesz linkelve😊 csak türelem

zaki
már várom nagyon a progit <#vigyor>

zaki
jaok 😊

grizzly21
hát lesz egy olyan gomb, hogy film hozzáadása, ott beirod a nevet, feliratot, stb nyomsz egy OK-ot és kész.

zaki
"nem manuálisan kell filmet hozzáadni hanem lesz külön opció, ami ezt elvégzi"

és ezt hogyan? :o

zaki
ehh, jókor szólsz 😞)

na mind1, akkor megvárom az újabb verziót, úgyis kezdtem már kicsit unni a dolgot 😄

köszi szépen <#worship>

grizzly21
ne csináld!!!!
Pont most hétvégén, vagy még ma, mindenesetre max 1 v 2 napon belül lesz kész a v0.9, ahol:
-nem manuálisan kell filmet hozzáadni hanem lesz külön opció, ami ezt elvégzi
-többféle skin, nagyobb átláthatóság, nagyobb ablakméret
-installáló progi
- meg egy két finomság
ugyhogy mindenképp érdemes megvárni sztem😊

zaki
jó kis progi, meg is csinálom a magam kis listáját <#smile>

grizzly21
grizzly21
csakhogy ez freeware és saját fejlesztés😛

ngcsnet
olyan mint a WII (Where is it?) cd-keresõ. <#wink>

grizzly21
Igen, a lista.txt-t olvassa be minden indításnál, tehát a programmal egy mappában kell lennie egy lista.txt-nek.
Amit én csatoltam a ZIP-be az az én saját listám, példaként, azt kell átírni, de van a txt legelején egy kisebb használati útmutató, hogy hogyan.

Szega87
<#eljen><#worship>

HOgy lehet bele új listát csinálni? Csak a txt szerkesztésével?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grizzly21
Ezt a progit saját használatra csináltam, de ha valaki hasznát veszi rajtam kivül annak csak örülök-nem dolgoztam hiába. Egy -szerintem- könnyen szerkeszthetõ txtbõl olvassa be a listát a program, így a txt-t gyakorlatilag másnak is el lehet küldeni akinek megvan a program.
Még nincs kész, ezért fejlesztési ötleteket is szívesen várok.
Ahonnan le lehet tölteni:
DVD Lista