29
Egy progi, amivel kezelheted a dvd listádat
-
#29 -
#28 a link ugyanaz
setup
De már müködik az összes skin is. hamarosan edit mód is lesz, addig manuálisan:)
Ja és van honlap is:
dvd lister website -
#27 királyos:D -
#26 sajnos még csak txt átírásával lehet módosítani, de mivel úgy néz ki van rá igény igy megcsinálom majd rendesen -
#25 kérdés:Ha beírtam már egy filmet, azt a progin bellül nem lehet változtatni, csak a txt fileban? -
#24 Tetszik:D -
#23 #19 ennél ujabb? -
Styrex #22 Van újabb verzió? -
#21 KÖSZI -
#20 természetesen uj film hozzáadása megy -
#19 setup
Már lehet szedni!
Még csak a default skin érhető el, illetva a listát még nem lehet szerkeszteni, csak manuálisan, azért szerintem jóval használhatóbb, mint az előző.
-
#18 kisebb technikai gondok voltak (begipszelték a lábam), de a fejlesztés nem áll le, ma 9 ig nagyon remélem h meglesz. -
#17 köszi -
#16 az nagyon helyes!:)
Én bízom benne, hogy még ma kész lesz, de mindenképp azt szeretném, hogy leelllenőrizve, jól menjen a dolog, ne legyen benne semmi hiba. amint kész ide rögtön be lesz linkelve:) csak türelem -
#15 már várom nagyon a progit -
#14 jaok :) -
#13 hát lesz egy olyan gomb, hogy film hozzáadása, ott beirod a nevet, feliratot, stb nyomsz egy OK-ot és kész. -
#12 "nem manuálisan kell filmet hozzáadni hanem lesz külön opció, ami ezt elvégzi"
és ezt hogyan? :o -
#11 ehh, jókor szólsz :()
na mind1, akkor megvárom az újabb verziót, úgyis kezdtem már kicsit unni a dolgot :D
köszi szépen -
#10 ne csináld!!!!
Pont most hétvégén, vagy még ma, mindenesetre max 1 v 2 napon belül lesz kész a v0.9, ahol:
-nem manuálisan kell filmet hozzáadni hanem lesz külön opció, ami ezt elvégzi
-többféle skin, nagyobb átláthatóság, nagyobb ablakméret
-installáló progi
- meg egy két finomság
ugyhogy mindenképp érdemes megvárni sztem:) -
#9 jó kis progi, meg is csinálom a magam kis listáját -
#8 http://sajatdvdlista.uw.hu
uj domain:) -
#7 csakhogy ez freeware és saját fejlesztés:P -
#6 olyan mint a WII (Where is it?) cd-kereső. -
#5 Igen, a lista.txt-t olvassa be minden indításnál, tehát a programmal egy mappában kell lennie egy lista.txt-nek.
Amit én csatoltam a ZIP-be az az én saját listám, példaként, azt kell átírni, de van a txt legelején egy kisebb használati útmutató, hogy hogyan. -
#4 -
ricky #3 HOgy lehet bele új listát csinálni? Csak a txt szerkesztésével? -
Thanatos #2 -
#1 Ezt a progit saját használatra csináltam, de ha valaki hasznát veszi rajtam kivül annak csak örülök-nem dolgoztam hiába. Egy -szerintem- könnyen szerkeszthető txtből olvassa be a listát a program, így a txt-t gyakorlatilag másnak is el lehet küldeni akinek megvan a program.
Még nincs kész, ezért fejlesztési ötleteket is szívesen várok.
Ahonnan le lehet tölteni:
DVD Lista