18
-
Dr Kacsa #18 nekem nincs bajon PGSM-el, régótta vagyok előfizető!de tény az árból engedhetnének nem csak az áfából:-)) -
ooz #17 http://www.pannongsm.hu/kozlemenyek/060114.pdf
még bő két hét és kiderül -
#16 Inkább stílust váltson a PGSM, mert az is ráfér...
-
ooz #15 ezt a váltást én már sokszor elképzeltem... de egyik szolgáltató sem tökéletes, és cseberből vederbe...
úgyhogy maradtam pannonnál -
klastrom #14 Árcsökkentés há persze.Majd egyszer biztos... -
#13 remélem a névváltással valamilyen árcsökkentés is lesz az ügyfelek felé, mert már igencsak időszerű lenne
különben ahogy a pannon nevet vált, úgy én meg szolgáltatót -
Béla bácsi #12 Legalábbis ez a látszat. A látszat meg néha csal. -
#11 amugy az lesz a neve hogy T-Pannon :) -
#10 Az előre eszedbe jut, hogy kihúznak 5 számot; csak az nem, hogy mik azok? :) -
#9 Egyébként az a mókás, hogy pont tegnap, vagy tegnapelőtt jutott valamiért eszembe, hogy ezek is biztos nevet váltanak majd a GSM miatt.
Így legyen ötösöm a lottón! -
#8 Biztos Pannon Telecom, vagy Pannontel, esetleg Pantacsöki Boborján. -
klastrom #7 Mert itt hon magyar tőkével esetleg hajléktalan lehetsz a románoknál meg Isten... -
#6 Ez a világ rendje,,, magyarországon osztrákok, németek, angolok, amerikaiak kezében vannak a cégek... mert nekik van tőkéjük... ami egy magyar cégnek nincs meg.. illetve csak kevésnek..
Amugy Romániában, Horvátországban meg sok cég magyar kézben van.... illetve magyarok vásárolják fel... -
fflx #5 hogy te milyen okos vagy. uberokos -
Fenjoy #4 Mint szinte minden cégnek már rég nem magyarok a tulajai:) Ez van... szép uj világ:) De lendületben az ország... ÜberLoL -
#3 Ja! -
ooz #2 mivel ezek tulajdonosai már rég kurvára nem magyarok.
-
szombi #1 Mi a f*sznak kell állandóan nevet váltania a jól menő, népszerű és ismert magyar cégeknek?
Példa: Bonbonetti, Westel, Vivendi Telekom Hungary...