Nevet vált a Pannon GSM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nincs bajon PGSM-el, régótta vagyok elõfizetõ!de tény az árból engedhetnének nem csak az áfából:-))

http://www.pannongsm.hu/kozlemenyek/060114.pdf

még bõ két hét és kiderül

[18th RCT]Chaos
Inkább stílust váltson a PGSM, mert az is ráfér...

Nézz utána a neten TM

ezt a váltást én már sokszor elképzeltem... de egyik szolgáltató sem tökéletes, és cseberbõl vederbe...
úgyhogy maradtam pannonnál

Árcsökkentés há persze.Majd egyszer biztos...
concrete
remélem a névváltással valamilyen árcsökkentés is lesz az ügyfelek felé, mert már igencsak idõszerû lenne

különben ahogy a pannon nevet vált, úgy én meg szolgáltatót

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Legalábbis ez a látszat. A látszat meg néha csal.

akyyy
amugy az lesz a neve hogy T-Pannon 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tetsuo
Az elõre eszedbe jut, hogy kihúznak 5 számot; csak az nem, hogy mik azok? 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bith
Egyébként az a mókás, hogy pont tegnap, vagy tegnapelõtt jutott valamiért eszembe, hogy ezek is biztos nevet váltanak majd a GSM miatt.
Így legyen ötösöm a lottón!

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Biztos Pannon Telecom, vagy Pannontel, esetleg Pantacsöki Boborján.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Mert itt hon magyar tõkével esetleg hajléktalan lehetsz a románoknál meg Isten...
EvilDevil
Ez a világ rendje,,, magyarországon osztrákok, németek, angolok, amerikaiak kezében vannak a cégek... mert nekik van tõkéjük... ami egy magyar cégnek nincs meg.. illetve csak kevésnek..

Amugy Romániában, Horvátországban meg sok cég magyar kézben van.... illetve magyarok vásárolják fel...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

hogy te milyen okos vagy. uberokos

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Mint szinte minden cégnek már rég nem magyarok a tulajai😊 Ez van... szép uj világ😊 De lendületben az ország... ÜberLoL

Elnézést a Sorokért:)

[18th RCT]Chaos
Ja!

Nézz utána a neten TM

mivel ezek tulajdonosai már rég kurvára nem magyarok.

Mi a f*sznak kell állandóan nevet váltania a jól menõ, népszerû és ismert magyar cégeknek?

Példa: Bonbonetti, Westel, Vivendi Telekom Hungary...