10
-
#10 Első lépésben: futtatás: msconfig, itt az automatikus indításnál szedd ki az msmsgs mellől a pipát. Ha ettől sem javul meg, akkor a program files messenger könyvtárában nevezd át (vagy töröld) az msmsgs.exe-t. Egyébként ez nem régi verzió, hanem a Windows messenger... Amúgy meg röhejes, hogy nem tudják megoldani, hogy ne akadjanak össze! -
klastrom #9 Télleg ha frissítem az MSN-t 7.0-ra akkor mindig bejelentkezik és az új és a régi verzió összeveszik.Mit tegyek ?? -
pbes #8 #5: persze, hogy ennek a legegyszerűbb a felépítése, mert lámáknak tervezték :)
#3: Igaz: http://messenger.yahoo.com/partners_msn.php
Ez csak azért hír, mert úgy lehet majd MSNes és Yahoos partnerekkel beszélgetni, hogy nem kell regisztrálni mindkettőre, de mivel a regisztráció ingyenes, eddig sem volt gond. Aki használni szeretett volna egyszerre több IM-et, az felrakta a Gaimet (MSN, IRC, ICQ, AIM, Yahoo, Jabber, van Linuxra és Mac OS X-re is, vannak hozzá témák, pluginek), Trilliant, Mirandat, bármelyik Jabber klienst (pl a Pandiont) és keresett egy olyan Jabber szervert ami több hálózatot összekötött (www.jabber.hu ilyen), ezek egyike sem reklámoz.
#7: Ha hangátvitel, akkor Google Talk, sokkal jobb a minősége, gyors az átvitel és nem is fogja le a gépet, mint a Skype, ha telefont akarsz hívni, akkor pedig tényleg Skype (vagy NeophoneX).
Sokan azért használnak MSN Messengert, mert vannak benne saját szmájlik, hangok, animációk, stb, sajnos a hangulatjeleket egy bug miatt nem lehet kikapcsolni a 7.0ás verziókon (újabbakban van egy bug, ami miatt nem megy a routeremmel), ill ha kikapcsolod újraindítás után újra engedélyezi és ez nagyon idegesítő, de legalább az ilyenek küldőit lehet blokkolni. :D -
#7 Csakhogy a Skype-ot hangátvitelre tervezték, míg az MSN-t nem (bár úgy hallottam, a 8as ezen a téren javulást hoz majd). -
#6 MSN nincs benne a windowsban. Windows Messengernek hívják, ami benne van. Ráadásul frissíteni kell, hogy pl a fájlküldés menjen az újabb kliensekkel... Tehát ez az előny kilőve. -
rudiking #5 persze hogy mindenki msn-t használ, mivel ennek a legegyszerűbb a felépítése!egyébként az msn-be kb egy mp-et késik a hang, skype-ba meg nem!!! -
szombi #4 őszinte részvétem nekik... -
vincuska #3 Elsosorban az MSN van magyarul.
es ha beintegralnanak csomo hely erdekessegu funkciot az nagyon fain lenne - mindenkeppen sokat lenditene az adott IM-en. folyton buzi kulfoldi reklam pattan fel hogy vegyek olcson Buick-et vagy mi.
Mit tudtok arrol hogy a Yahoo es MSN userek egymas kozott is tudnak majd uzengetni? -
fflx #2 miert ha valaki, aki nem igen ert hozza annak a legegyszerubb azt mondani, hogy ott az msn benne a windozodba csak regisztralj es mar mukodik is.
aztan sok felhasznalo megtobbet vonz. ennyire egyszeru.
szepen beintegralnak aztan a tobbi meg leshet. sztem az icq meg a yahoo 1x% messze meglepoen magas. -
#1 Divat lett az msn... MInden marhának van már... :P