8
-
#8 Kompatibilitási teszthez tök fölösleges, nincs neki saját motorja. Amikor épp nem az IE motorját használja, akkor tökugyanazt a Gecko motort, ami pl a Firefoxban is van (mivel eleve a Firefox kódjára építették). Ez már kb csak a nevében Netscape. -
rumos #7 hja az évezredfordulóig még én is netscape 4-gyel nyomtam, de aztán behódoltam a m$-nak.
a mail kliensem viszont még mindig a netscape. tlaán így kevesebb spam is jön mittomén. -
#6 Látom te is rögtön a látszat alapján itélsz, pedig nem kéne.
A új netscape-ben pont ez a lényeg, hogy ha akarod egy mozdulattal át tudod rakni IE motorra, miközben megtartja az új védelmi módszereket.
Tehát többet nyújt mint az IE, és mindezt biztonságosabban is teszi.
Mióta kijött a 8.0-s én már csak ezt használom, nekem nagyon bejött. Ugyan eleinte találtam benne bug-okat, de ahogy frissítgette magát, ezek szépen megszüntek. -
#5 Épp gondoltam rá, hogy a munkáim kompatibilitás-tesztjéhez felnyomom, amíg meg nem láttam, hogy a telepítő közli, hogy igen sokszor IE-motort használ a cucc.
Na, mondom, akkor ez is csak egy pofon a sz*rnak :) -
fawcet #4 Nekem mindegy szerintem ennek is meglesz maga rajongói tábora.
-
raingun #3 én is úgy tudtam hogy az aol leállította a fejlesztést, hát mindenesetre sok sikert neki.
Szerintem én is kipróbálom -
Flashy #2 Netscape-fanatikusként kezdtem a netezést, de szerintem ez már rég veszett ügy. ingyenes alternatív böngészőből (mármint ami nem IE) se kell végtelen darab, annyival jobb nem tud lenni hogy bármiről is átálljanak Netscape-re. -
#1 azt hittem már csődb mentek