Passzív félév
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elolvastam a TVSZ-ben, és az a lényeg, hogy azt a 4 félévnyi felvett kreditösszeget ahhoz a számhoz kell hasonlítani, ami az eddig felvett _de nem teljesített_ tágyaid kreditösszeértéke. És ha a nem teljesítettek kreditértéke meghaladja a 4 féléves felvett kreditösszeg felét, akkor pápá.
Arra a TVSZ-ben semmilyen szabály nincs, hogy azért csapnának ki, mert egy adott félévben nem végzel elég kreditet. Annyi a kiktötés, hogy minimum 6 kreditnyi tárgyat kell felvenned. De holnap mindenképp be kell mennem a TO-ra, úgyhogy akkor lesz teljesen tuti az info.
Wake up... and smell the ashes
Retteketet
Mert a tanulmányi elõadó valamit zagyvált, hogy az elõzõ félévi tárgyak kreditértéke is beleszámít ebbe az egészbe, de akkor nekem most valami 30+ kreditet kéne teljeseítenem kötelezõen,szóval szerintem be volt rúgva az arc :]
UI: ja, és azt nem tudod véletlenül, hogy mi van akkor, ha összehoztam magamnak ösztöndíjat, de halasztottam a köv. félévet, és most megint beiratkozom. Ilyenkor elvileg kapnom kéne majd az ösztöndíjat, vagy felejtsem el, mert az az elõzõ félévre vonatkozott?
Deimoss
Wake up... and smell the ashes
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kandó/nik új épülettel összesezdett egy tetemes adósságot és ezt ugy probálják emg eldolgizni hogy felvesznek mongyuk 7-8száz elsõst és meg van tanároknak adva hogy 2.ra jusson tovább max 50 mongyuk 😊
igy ha valami véletlen tul soknak sikerül sebaj elgközelebb majd nehezebbet adnak hogy akkorse mennyen 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én 2 éve végeztem, s bizony a szakom teljesítéséhez szükséges 190 kreditet jócskán túlteljesítettem: 224 kreditet szedtem össze csak a szakos óráimból
Sosem volt inaktív félévem, és minden vizsgám sikerült, igaz, volt olyan, ami csak másodszorra - de a fõbb és nagyobb ZH-k, szigorlatok és az államvizsga is elsõre mentek.
A szakom miatt ráadásul - sajátossága - volt két teljes fél éves intézményi gyakorlatom is, mely alatt nem szabadott felvenni más kurzust, csak a gyakorlathoz kapcsolódó szemináriumot. Így volt olyan másik félévem, amikor 54 kreditet szereztem!
Ha tanultok, nincs szükség rinyára, aggódásra, minden félév sikerülni fog.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Na mindegy nálunk tehát nem gond ha nincs meg a 15 kredit csak fizetni kell kreditnként 3ezret (bocsi a hosszú szövegért...)
Tanulni kellene csak. Azert jarsz oda nem?
Az is poen hogy nincs meg 15 kredit aztan fizetsz es mehetsz tovabb? Szanalmas. Igy jutunk, oda hogy aki regen kuzdott es tanult a diplomaert most kidobhatja mert zero tudassal ugyanugy kapnak egyet az emberek.
nálunk is 15 alatt fejés van kb 15 körül...
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
mit tanulsz? 😄
Én szintén IK angol számtech szak.
Most kurvajól állok...hónap végén lesz pszichó 1 vizsgám, 2 napra rá pszicho 2 UV....és ha az 1 nem sikerül ugrik a félévem (14 kreditem lesz).
De hátha nem veszik észre...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Retteketet
Az még a jobbik eset.
Nálunk nem egy társam volt hó't ideges amiatt, hogy felvette, bejárt, ZH-t írt, beadandót írt, majd amikor ment volna beiratni a négyesét, akkor mondták neki, hogy bocs haver, nem lett volna meg az elõfeltételed a tárgy felvételéhez, úgyhogy mindez felesleges volt. 😊
Mondjuk én nem tudom az ilyeneket sajnálni.
Aki nem bönészi át a képzési tervet elõfeltétel-ügyben, az magára vessen...
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
nálunk (ELTE TTK) csak jelképes összegû (22e Ft) költségtérítés a szankció ilyenkor...
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Szerszámgépek...
ME
tiszta égõ...
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Legjobb a passzív félév, aztán újra megcsinálod ezt a félévet.
amugy meg simán lehet kredtitet "vásárolni" nem oclsón 😄
és akkor jövöre meg csak azokat kell már felvenned újra elsõben amik nincsenek meg... 😊
(hehe egy hszt töröltek 😄 pedig csupa jókívánság volt benne)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de ha mondanak valamit akkor se hidd el.. nálunk szakirányválasztásnál nem tudták megmondani milyen elõfeltételek vannak, dékániban már egy fokkal informáltabbak.
hi
meglegyen akkor a 15 kredit.
Inditanak csomo mindebol keresztfelevet,csak azt mondtak hogy akkor meg majd a kov felevben fogok szivni
hogy tovabbra is kapjak szoc tamot.Tud vki ilyen lehetoseget?