Resident Evil 4 PC-re?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaileena
jaja,kijön április 28-én vagy májusban USA-ban...a nõvérem emgvehetné nekem emrt kanadában lakik...rászedném emrt csak 40dolcsi volt ps2-re is szóval nem lehet drága...de lehet h emgszerzem a nélkül is és hamar

Your fate has be written! You’ll die!

Kaileena
nos akkor most kijön vagy nem PC-re!

Your fate has be written! You’ll die!

isten a silent hill is de a re-uti az teny!
nagyon szeretem ,sokat jatszottam mind1ik reszevel...de nekem is az a vellemenyem hogy sajnos elgogjak baszni mert konzolattirat lesz :\
de azert remenykedni szabad 😊
Jancsik
én ps1en csak tekkeneket nyomattam 😊
azok a legjobbak 😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank
annak csak az elsõ részét próbáltam ps-en anno de nekem nem tetszett unalmas volt valahol az egyik iskolában való keresgélésnél feladtam és eladtam a RE viszont izgalmas volt akciódús volt mondjuk azt nem értem hogy ez miért a 4 mert ha a nemesis volt anno a 3. a code veronica az mi volt elõzmény azzal már nem volt szerencsém játszani <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Jah... mint a Silent Hill 2-3-4-et, mi? <#wow3><#buck><#ijedt>Brr... az nagyon para! :-)

NEOreg3
szarfos konzol átirat lesz=)

komolyan mondom, engem nemnagyon érdekel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dante3
Imádom a Resident evil játékokat,minden részét végignyomtam a 4. kivételével,örülök,hogy kijön pc-re,de remélem nem kell hozzá gamepad,hogy játszható legyen!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

schrank
hát azért az igazi az ha egyedül nyomja az ember sötétben fejhallgatóval nempedig édes kettesben <#dumcsi>

Ahh... beleborzongok, ha eszembejut, hogy 3-4 évvel ezelõtt mennyit játszottunk a barátom PS1-én az egyes, kettes, hármas részével! Isteni jó játék!!! Azaz... inkább sátáni. IMÁDOM!!!<#eplus2>

ja igaz de ha csak konzolra jöt volna ki akkor ilyen meg olyan szar játék lenne meg a pécéseket ez nem érdekelné,de most hogy ki jön pécére egybõl mindenki jaj de jó, szánalmas pécés bagázs.
schrank
ilyenkor nem kecseg konzolosoztok mi kecseg pécések <#mf2>

Jancsik
navégre egy jó játék 😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

YESSSSSSSSSSS!!!