7
-
YaniMan #7 Nincs valami izé (alapítvány, cég, akármi), aminek el lehet küldeni a spamet? Úgy értem én megkapom, kimásolom a forrás-file-t, és elküldöm a szervezetnek. Azok meg azt csinálnak vele, amit tudnak. Ha más nem, hát eltárolják, hogy később, ha születik valamilyen törvény a gnómok ellen, akkor ez alapján nyilvánosan kivégezhessék őket vagymi. -
Szefmester #6 elég lenne nekik elküldeni a sajár szemetüket :P érezzék milyen az amior sok sok teljesen fölösleges szemét között véletlen megbújik egy kis darab kincs... melyet véletlenül letörölsz a spammel eggyütt
-
szombi #5 A tömeggyilkosokat kivégzik.
Az emberek millióit kínzó spammerek is csak kínzást érdemelnek.
Nyilvánosan meg kell őket korbácsolni, ettől elmegy majd a kedvük a további kínzástól! -
#4 csinálják, jeee, segítek is nekik ha kell... összes spammert alázzák meg és börtönbe velük! -
sonicXX #3 Ember gondolkodhatnál, mielőtt megnyilvánulsz...
A levélszemét senkinek sem jó. Nincs mód arra, hogy a spammereket megbüntessék komolyan. A társadalomban normális életet élni vágyók legtermészetesebb vágya, hogy egyesek ne basztassák pedofil reklámsittel, viagrával, és ne kerüljenek vírusok, kémszoftverek, és trójaiak a gépére. És igen, ha engem kérdeznének erről, én valószínűleg gondolkodás nélkül és lelkiismeret furdalás teljes hiánya mellett golyót eresztenék olyan emberekbe, akik ilyen aljas strici módjára szedik meg magukat és zsebelnek be havonta több millió de legalábbis több százezer dollárnyi pénzeket.
Abszolút egyetértek azzal, hogy ezeket a férgeket megmutassák a világnak. Jogom van ismerni azt a rohadékot, aki minden nap a szobám közepére szarik. -
pedro870 #2 nem értelek. a sorozatgyilkosokat usaban kivégzik, mert ezt a megoldást találták. A spammerek ellen viszont nem találtak megoldást, ezért tennék őket ki a nyilvánosság elé. Ha már a kivégzést nem találták megfelelőnek ebben az esetben. -
#1 "Rivaldafénybe állítaná és megszégyenítené a spamküldőket és a káros tartalmakon magukat megszedő cégeket egy új szövetség"
Utalom a spammereket, de az ilyen barmokat megjobban ruhellem az usaban.
Ez mar tiszta kozepkori tomegpszihozis. Legkozelebb mar a sorozatgyilkosokat is hetvegi TV-s vetelkedon fogjak villamosszekbe ultetni.