Készül a Magnum moziváltozata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Na sajnos a képet nem sikerült "lelopnom".

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

Egy Poirot szerû Magnumot lehetne forgatni Tom Selleck-kel 😊

Taranov
Biztosíthatlak róla, hogy George Clooney ugyanúgy néz ki, mint Tom Selleck,(legalábbis bizonyos képeken nagyon hasonlít 😊 de ha nem Selleck játssza majd, akkor nem lesz benne sok fantázia szerintem.

lesz knight rider film is😄

http://www.imdb.com/title/tt0384254/

😄
zaki
lol 😄DDDD

Rékassy Károly...manapság már mindent ö játszik<#vigyor1>

Magnum azért Magnum, mert Tom Sellec játsza, ha nem õ fogja akkor kb nem lesz ugyanaz. Hiányoznak majd a gesztusok meg az a plusz amit beleadott a karakterével, amitõl Magnum lett 😊

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

schrank
én már azon sem csodálkoznék ha a két dobbermann helyett a manapság trendi langyi-bangyi kutyák lennének <#szomoru2> és ki lesz higginsz deni de vito ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danecay
Nem tudom hol de mintha azt hallottam vagy olvastam volna, hogy George Clooney fogja játszani MAGNUM szerepét, bár én jobban örülnék Tom Sellec-nek, hiszen õ a Magnum nem pedig George Clooney. Jó hogy eltelt már a sorozat óta kb. 20 év de ettõl még szvsz lazán eljátszhatná Magnumot Sellec bácsi.

Sanyix
Na gondolom ezt is szépen elcseszik, mint a többi sorozatból készített mozifilmet.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

pláne, ha valami kis többletet is akarnak hozni a sorozathoz képest, mert abban szerintem csak ufo-sztori nem volt eddig.
biztos lesz benne autós üldözés, lángoló finálé jelenet, meg szívszorító lezárású szerelmes szál. mi kell még egy holywood-i filmbe? történet? az mi az?😊
a starsky és hutch pedig egyenesen legyalult mindent bennem, amire még a régi sorozatból emlékeztem. irtó rossz volt.

\"The voices are back... Excellent.\"

schrank
egy sorozatnak olyan jó tulajdonságai vannak amik elvesznek a moziváltozatban

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

zaki
ez egy jó kérdés. várom a tippeket 😄

és ki fogja játszani Magnumot?

lol <#bohoc>
A sorozatot nagyon szerettem. 😊 Mindent bele Higi bébi.