17
-
#17 Na sajnos a képet nem sikerült "lelopnom". -
#16 -
Egy Poirot szerű Magnumot lehetne forgatni Tom Selleck-kel :) -
#14 Biztosíthatlak róla, hogy George Clooney ugyanúgy néz ki, mint Tom Selleck,(legalábbis bizonyos képeken nagyon hasonlít :) de ha nem Selleck játssza majd, akkor nem lesz benne sok fantázia szerintem. -
Blur #13 lesz knight rider film is:D
http://www.imdb.com/title/tt0384254/
:D
-
#12 lol :DDDDD -
mEkLaU #11 Rékassy Károly...manapság már mindent ö játszik -
k0zi #10 Magnum azért Magnum, mert Tom Sellec játsza, ha nem ő fogja akkor kb nem lesz ugyanaz. Hiányoznak majd a gesztusok meg az a plusz amit beleadott a karakterével, amitől Magnum lett :) -
#9 én már azon sem csodálkoznék ha a két dobbermann helyett a manapság trendi langyi-bangyi kutyák lennének és ki lesz higginsz deni de vito ? -
#8 Nem tudom hol de mintha azt hallottam vagy olvastam volna, hogy George Clooney fogja játszani MAGNUM szerepét, bár én jobban örülnék Tom Sellec-nek, hiszen ő a Magnum nem pedig George Clooney. Jó hogy eltelt már a sorozat óta kb. 20 év de ettől még szvsz lazán eljátszhatná Magnumot Sellec bácsi. -
#7 Na gondolom ezt is szépen elcseszik, mint a többi sorozatból készített mozifilmet. -
waterman #6 pláne, ha valami kis többletet is akarnak hozni a sorozathoz képest, mert abban szerintem csak ufo-sztori nem volt eddig.
biztos lesz benne autós üldözés, lángoló finálé jelenet, meg szívszorító lezárású szerelmes szál. mi kell még egy holywood-i filmbe? történet? az mi az?:)
a starsky és hutch pedig egyenesen legyalult mindent bennem, amire még a régi sorozatból emlékeztem. irtó rossz volt. -
#5 egy sorozatnak olyan jó tulajdonságai vannak amik elvesznek a moziváltozatban -
#4 ez egy jó kérdés. várom a tippeket :D -
blackgamer #3 és ki fogja játszani Magnumot? -
Sliderx #2 lol -
entreri #1 A sorozatot nagyon szerettem. :) Mindent bele Higi bébi.