17
  • Taranov
    Na sajnos a képet nem sikerült "lelopnom".
  • Taranov
  • Taranov

Egy Poirot szerű Magnumot lehetne forgatni Tom Selleck-kel :)
  • Taranov
    Biztosíthatlak róla, hogy George Clooney ugyanúgy néz ki, mint Tom Selleck,(legalábbis bizonyos képeken nagyon hasonlít :) de ha nem Selleck játssza majd, akkor nem lesz benne sok fantázia szerintem.
  • Blur
    lesz knight rider film is:D

http://www.imdb.com/title/tt0384254/

:D
  • zaki
    lol :DDDDD
  • mEkLaU
    Rékassy Károly...manapság már mindent ö játszik
  • k0zi
    Magnum azért Magnum, mert Tom Sellec játsza, ha nem ő fogja akkor kb nem lesz ugyanaz. Hiányoznak majd a gesztusok meg az a plusz amit beleadott a karakterével, amitől Magnum lett :)
  • schrank
    én már azon sem csodálkoznék ha a két dobbermann helyett a manapság trendi langyi-bangyi kutyák lennének és ki lesz higginsz deni de vito ?
  • Danecay
    Nem tudom hol de mintha azt hallottam vagy olvastam volna, hogy George Clooney fogja játszani MAGNUM szerepét, bár én jobban örülnék Tom Sellec-nek, hiszen ő a Magnum nem pedig George Clooney. Jó hogy eltelt már a sorozat óta kb. 20 év de ettől még szvsz lazán eljátszhatná Magnumot Sellec bácsi.
  • Sanyix
    Na gondolom ezt is szépen elcseszik, mint a többi sorozatból készített mozifilmet.
  • waterman
    pláne, ha valami kis többletet is akarnak hozni a sorozathoz képest, mert abban szerintem csak ufo-sztori nem volt eddig.
    biztos lesz benne autós üldözés, lángoló finálé jelenet, meg szívszorító lezárású szerelmes szál. mi kell még egy holywood-i filmbe? történet? az mi az?:)
    a starsky és hutch pedig egyenesen legyalult mindent bennem, amire még a régi sorozatból emlékeztem. irtó rossz volt.
  • schrank
    egy sorozatnak olyan jó tulajdonságai vannak amik elvesznek a moziváltozatban
  • zaki
    ez egy jó kérdés. várom a tippeket :D
  • blackgamer
    és ki fogja játszani Magnumot?
  • Sliderx
    lol
  • entreri
    A sorozatot nagyon szerettem. :) Mindent bele Higi bébi.