HIP-HOP/ ruhák, felszerelések

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ami nem hiányozhat egyetlen rapper kelléktárából sem:

<#idiota>

Maco13
ITT is van pár fullcap
Palinko
a felszerelések alatt mit értettél? 😄
cicai
a hiphop.hu-n nagyon drága

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

jax
Ha már ittvan ez a topic, akkor írjunk olyan címeket, ahol lehet hiphop-cuccokat venni. Kezdem:
hiphop.hu
hip-hop.bolt.hu

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

cicai
köszi a tippet!<#eljen>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ha meg phat farm,mecca,dada,pelle pelle,vokál,sean john, kell azt olyan helyen kell vanni mert van ahol min 5000ft-al olcsóbb a cucc

cicai
azok is jok
is-is

schrank
a hamisított márkás a legszarabb minõség akkor inkább vegyél egy "noname"et ami olyan mint a márkás minõségre csak nincs ráírva ja és ha már hip-hop cuccok akkor :<#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nemera sapi min 5999ft ha szerencséd van akkot a sima cap 3999ft (ha leárazás van)

cicai
de most minek vegyek márkásat, amíg egy hamísítottat veszek. van eltérs a véd. márka miatt, hogy ne legyen illegális. és ez csak 2000FT és nem 10000FT!

cicai
tudom

Dichter
a fullcapekre gondolsz? A márkát kell megfizetni. De ez nem csak a hip-hop cuccokra igaz, hanem egyéb márkás holmikra is.

cicai
Basszus, épp most fejeztem be a google-ba a szörfözést. Néztem a ruhákat, vagyis az árukat. Erre bazd egy sapka 6500FT. azt hittem, hogy hátastdobok. Nézegetek tovább, pólók: 10000FT (átlagos cuccok, amik még a TESCO- ban is kaphatok) ezzel már nem törõdtem. hogy ezek miért ilyen drágák.

← ElőzőOldal 2 / 2