MusicTv2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jön Magyarországra az MTV, azt írják hogy nem a tiniket célozzák hanem a fiatal felnõtteket
majd kiderül
majd kiderül
MTV2-t nézi még vki?
az a gond hogy telenyomják reklámmal, akkor már inkábba neten nézek klipeket,
persze magyarok csak korlátozott számban vannak weben sajnos
persze magyarok csak korlátozott számban vannak weben sajnos
Régen Vivára mondták azt, hogy garantáltan hangszermentes csatorna 😄
Néha mennek ilyen green dayek, meg good charlotte-ok, poprockok, a megawattot érdemes egyedül, ott megy azért keményebb muzik is, múltkor egy Fintroll klippet néztem meg
Néha mennek ilyen green dayek, meg good charlotte-ok, poprockok, a megawattot érdemes egyedül, ott megy azért keményebb muzik is, múltkor egy Fintroll klippet néztem meg
viván? egy mûsort nézek néha, kedden a Megawatt-ot, ott beszélgetnek magyar zenészekkel, ez az egyetlen rockzenei mûsor
Kerestem már én is a magyar VIVA Tv e-mail címét, hogy nem ártana UPC-Directen elterjedni. De ez már régen volt.
A Viva most nálam nagyon szarul jön be. Csíkos, néha szinte hangyafoci megy rajta. :-D
Azt szeretném kérdezni, hogy megy-e rajta rock?
A Viva most nálam nagyon szarul jön be. Csíkos, néha szinte hangyafoci megy rajta. :-D
Azt szeretném kérdezni, hogy megy-e rajta rock?
a német viva és néhány európai zenecsatorna fogható neten is
lehet mtv2-t is sugározzák valahol online
azért is hasznos úgy mert tudsz gépre menteni klipeket
a magyar viva tvnek mi az email címe? akarom nekik mondani hogy nem ártana már stream-ben is terjedni
lehet mtv2-t is sugározzák valahol online
azért is hasznos úgy mert tudsz gépre menteni klipeket
a magyar viva tvnek mi az email címe? akarom nekik mondani hogy nem ártana már stream-ben is terjedni
Pár kérdésem lenne!
1. Mi a véleményetek róla. Úgyértem az EMTÍVÍ2-rõl
A T-Kábel ezt írja róla:
MTV2
Az MTV2 alternatív zenei csatorna – olyan zenét játszik, amelyet más csatornák nem mernek. Azok csatornája, akik az indie, rock, metál és alternatív zene rajongói. Az angol nyelvû MTV2 az egyetlen interaktív zenei csatorna, amely a tévénézõknek alkalmat ad arra, hogy mûsorszerkesztõkké is váljanak.
Másik kérdésem:
Ha szabadon fogható, hol tudnám befogni? Ugyanis nem UPC-s vagyok hanem kábeles (szarkábeles), de ezt nagyon szeretném nézni. Valami mûholdas pozíciót mondjatok már itt középeurópában. Köszi
1. Mi a véleményetek róla. Úgyértem az EMTÍVÍ2-rõl
A T-Kábel ezt írja róla:
MTV2
Az MTV2 alternatív zenei csatorna – olyan zenét játszik, amelyet más csatornák nem mernek. Azok csatornája, akik az indie, rock, metál és alternatív zene rajongói. Az angol nyelvû MTV2 az egyetlen interaktív zenei csatorna, amely a tévénézõknek alkalmat ad arra, hogy mûsorszerkesztõkké is váljanak.
Másik kérdésem:
Ha szabadon fogható, hol tudnám befogni? Ugyanis nem UPC-s vagyok hanem kábeles (szarkábeles), de ezt nagyon szeretném nézni. Valami mûholdas pozíciót mondjatok már itt középeurópában. Köszi