8
MTV 2 vagy Music Television 2
  • blackgamer
    jön Magyarországra az MTV, azt írják hogy nem a tiniket célozzák hanem a fiatal felnőtteket
    majd kiderül
  • oliverspy
    MTV2-t nézi még vki?
  • blackgamer
    az a gond hogy telenyomják reklámmal, akkor már inkábba neten nézek klipeket,
    persze magyarok csak korlátozott számban vannak weben sajnos
  • Dying Soul
    Régen Vivára mondták azt, hogy garantáltan hangszermentes csatorna :D
    Néha mennek ilyen green dayek, meg good charlotte-ok, poprockok, a megawattot érdemes egyedül, ott megy azért keményebb muzik is, múltkor egy Fintroll klippet néztem meg
  • blackgamer
    viván? egy műsort nézek néha, kedden a Megawatt-ot, ott beszélgetnek magyar zenészekkel, ez az egyetlen rockzenei műsor
  • oliverspy
    Kerestem már én is a magyar VIVA Tv e-mail címét, hogy nem ártana UPC-Directen elterjedni. De ez már régen volt.
    A Viva most nálam nagyon szarul jön be. Csíkos, néha szinte hangyafoci megy rajta. :-D
    Azt szeretném kérdezni, hogy megy-e rajta rock?
  • blackgamer
    a német viva és néhány európai zenecsatorna fogható neten is
    lehet mtv2-t is sugározzák valahol online
    azért is hasznos úgy mert tudsz gépre menteni klipeket

a magyar viva tvnek mi az email címe? akarom nekik mondani hogy nem ártana már stream-ben is terjedni
  • oliverspy
    Pár kérdésem lenne!
    1. Mi a véleményetek róla. Úgyértem az EMTÍVÍ2-ről
    A T-Kábel ezt írja róla:
    MTV2
    Az MTV2 alternatív zenei csatorna – olyan zenét játszik, amelyet más csatornák nem mernek. Azok csatornája, akik az indie, rock, metál és alternatív zene rajongói. Az angol nyelvû MTV2 az egyetlen interaktív zenei csatorna, amely a tévénézőknek alkalmat ad arra, hogy műsorszerkesztőkké is váljanak.

Másik kérdésem:
    Ha szabadon fogható, hol tudnám befogni? Ugyanis nem UPC-s vagyok hanem kábeles (szarkábeles), de ezt nagyon szeretném nézni. Valami műholdas pozíciót mondjatok már itt középeurópában. Köszi