46
-
ebertek #46 <OFF value=
"Persze, a GTA miatt pedig a gyerekek tucatszám ölik a zsarukat, szintén a GTA miatt nem tartják be a törvényeket és felelőtlenül vezetnek, stb.
Attól meg hogy "k.félő postásokat" néz a tévében, nem hinném, hogy eszéb jutna megerőszakolni a szomszéd kislányt :).
De akkor már tiltsuk be a TV-t, a rádiót, az újságokat, folyóiratokat, de elsősorban az internetet, mert ezek itt mind ölnek és butítanak. Zárkózzunk el mindentől és mindenkitől, még a sarki boltba se menjünk le kenyérért. (Jó ez most túlzás volt, de akkor is. Nehogy már a média legyen mindenért a lúdas. Aki a GTA "miatt" öl, azzal van a baj, nem pedig a játékkal. A normális emberek nem úgy fogják fel a filmeket, hogy most jujj, itt megöltek egy tucat embert, menjünk mi is kaszabolni mert az jó.)" /> -
toto2700 #45 Én is néztem egészen kis gyerekként horrorfilmeket, ahol szó szerint mindenkit feldaraboltak. Mégsem jutott eszembe, hogy azt csináljam, amit a TV-ben láttam, mert tudtam, hogy az nem a valóság. Ezért te sem nézd hülyének a kis gyereket, mert nagyon sok mindennel tisztában vannak. Én nagyon élvezetem akkor a filmet, anyám persze azzal riogatott, hogy szörnyűségeket fogok álmodni és elküldött aludni, ami persze nem következett be. (Hiába tiltakoztam) -
szal #44 Nem a rendszer, vagy a rendszerváltás az oka a je-
lenlegi kaotikus politikai és egyéb állapotoknak.
Gyerekesen barbár módon -aki ellenzék az azért
ellezék, hogy betartson az ellenzéknek. Ebben a legnagyobb arc a fityesz! Még olyan pártsemleges dolgokban is betartanak, mint egy önkormányzati támogatás. Akár kormányon vannak akár nem!
Akkor egy ilyen szakmai kérdésben, hogyan tudnának állást foglalni?
Elv: Bele lehet kötni? Nem! Akkor ne is foglalkozzunk vele.
Felelötlen környezetromboló köbányász társaság.
Csak az autópályáig lát (ahhoz köll a kö). A haladás valamint a jövöért kiálló gondolkodás
magas nekik mint Julcsi néninek a padlás ajtó.
Ha az unokám, gyermekem nem fog TV-t látni rádiót hallgatni. Nekik köszönhetik. Ennyit a politikáról és a 'politikusaink' jövöbe látásáról!
Az új jelszavunk. Gyarapodjunk (magánban) veszekedjünk milyen áron? Bármi áron. -
toto2700 #43 Ugyan már! Ne legyél már olyan hülye te is, mint az amerikaiak. -
Komolytalan #42 +esetleg fel is darabolja utána, mert olyat is nézett. -
Komolytalan #41 Aztán ha a gyereked azt látja a TVben hogy postásként megk.félhet minden nőt mert azok biztos azért sikoltoznak mert élvezik, és megerőszakolja zoland kislányát majd lehet máshogy fogod látni a dolgokat. -
toto2700 #40 Anyádat FIDESZ! legalább ebből ne csinálnának politikát! Mindenre csak azt, tudják mondani, hogy nem, rossz, vizsgálóbizottság... -
#39 Sok IT arc a parlamentben megaszondja mi az okosság. Kb annyira értenek hozzá mint én az ókoreai nyelvészethez...
Az meg a csúcs hogy 2012-től... USA-ban már pár éve HD csatornák vannak, digitális meg 6-7 éve. Ha csak sac/kb-ra számoljuk, akkor is több mint 10 év elmaradás csak a digitális TV terén, HD-ról nem is beszélve... -
mrgenya #38 "bár a felek azon majdnem összekaptak, hogy van-e a 31. paragrafusnak III. pontja."
innentől kezdve sztem az egésznek semmi értelme:D
...sajnos... -
ebertek #37 A gyerek úgyis megnézi, amit akar.
Ha nem, akkor pedig a jelszavakra egy idő után rájön (amikor kicsi voltam (5-6 éves), akkor a BIOS volt lejelszavazva, [mert egyszer sikerült mélyformáznom a winchit ]. Erre a jelszóra is pár hét alatt rájöttem). -
echo #36 Ez elgondolkodtató. De nem látom, hogy szükségszerűen hirdetőt veszítene az a nagy csatorna, akinek a kis mellék csatornáit csak az fizeti elő aki eddig tényleg nézte. Ráadásul attól, hogy egyénileg lehetne választani a csatornák között, még csinálhatnának olyan kedvezményeket, hogy akit kicsit is érdekli a kis csatorna az előfizesse. Valahogy nem aggódom azért nagyon, hogy nem fogják tudni megoldani a csatornák, hogy megérje nekik.... -
echo #35 A gyerek kérdéshez egy ötlet: szerintem praktikus, ha csak a nappaliban van tv, a gyerek szobájában nem. Ez két okból is jó lehet, valamelyest korlátozva van mit néz, másrészt nem is esik szét tőle annyira a család, hogy mindenki a maga zugában nézi a saját tévéjét...
Egyébként tényleg jó gyerek zárak nincsenek tv-khez, ahol tilthatsz idő sávokat csatornánként(azért ha meg neked kell persze egy pass-el vagy valahogy azért nézhesd)? -
echo #34 +komolytalannak is: A nagy különbség a két kérdéskörben az, hogy az egyiknél, csak magamat szennyzem és magamnak ártok(mit nézek a tévében), míg a másiknál másoknak(nyiltan rasszistáskodom, vagy az utca közepére szarok......... -
echo #33 Basszusz ez nekem is feltünt egyből, elég rejtéjes -
ebertek #32 Amerikában mikor is szűnik meg az analóg műsorszórás? -
#31 Mindenhol széthuzás van, csak nálunk kicsit jobban, a 2/3 ados törvények eleve bukók ezért mert megállapodni sosem fognak, mielőtt jól le nem hazaárulózták egymást 1 évig a vita során... -
Sámson #30 Nem úgy ván á. Mer a politiká oan amije. A Cigányok meg tényleg összefagnak.
-
klastrom #29 Nevetséges hogy ekkora a széthúzás ebben a putri országban ezért nem érzünk semmit az EU csatlakozásból sem.Örökre benne maradunk a nagy büdös kakiban az állandó vita és az összefogás képtelensége miatt.Még a cigányok is összefognak de mi Magyarok sajna igen buta nép vagyunk... -
Komolytalan #28 Hát ha nem is parasztlázadás, de fizetni nagyon sokan nem fognak. Sokaknak bőven elég a közszolgálati adó, mert megnézik rajta a híradót és kész. Pénzért meg nem fogják. -
Inquisitor #27 Nem fura, ennyire függ a kinézete az embernek attól, ahogyan érzi magát :) -
Inquisitor #26 Nem az a baj az ORTT-vel, hogy szigorú a jelőlése vagy sem, hanem az, hogy van egy csomó olyan dolog, amit nem mutathatsz be, akár éjfél után is.
Nehogy már egy felnőt magyar állampolgár el tudja dönteni, hogy mit nézhet meg és mit nem, majd jó "demokratikus" módzser szerint eldöntik helyetted mi erkölcsös és mi nem.
A karikákért se haragudnánk annyira, ha mondjuk nem egész műsor alatt kéne bámulni, lehetőleg 2 másik logóval együtt.
Ez pláne durva a fizetős csatornák esetében.
ON:
Én már készülök a témára, de kíváncsian várom, hogy mivel veszik rá a magyar lakosságot akár 10 fillér elköltésére is a témában, mert lesz itt "parasztlázadás" meg "az fogaknak csikorgatása", ha ukmukfuk megszünik az analóg sugárzás. -
Komolytalan #25 Kovács Kálmán akar még valamit villantani, amíg parlamenti párt a szdsz. Vagy legalább kimondani, hogy fidesz megint jól nem működik együtt, meg milyen csúnyák. Normális ember választás előtt 2 hónappal nem kezd bele 2/3-os törvényeket is tartalmazó csomag előkészítésébe (pláne hogy volt rá majd 4 éve, addig meg csak a s.ggét vakarta).
Amúgy meg a törvényeket meg kellene nézni, hogy pontosan miket is akarnak hozni, megváltoztatni, aztán utána lehetne nyilatkozni. Pl az 1/3-os kábelszolgáltatós törvény eltörlése az nyiltan kedvezne a monopólium létrehozásának tv sugárzásban. Vagyis annyiért néznél tv-t amennyiért a t-* kábelszolgáltató vagy az UPC (amelyik nyerne) akarja. Semmi verseny, magas árak, pfff. Szóval nem kell ezt elkapkodni, nem sz.r ez.
ORTT meg jó hogy van, ennyi erővel sz.rhatnának az emberek az utca közepére is, hiszen felnőttek. Törvények nagyrésze felnőttekre vonatkozik, fiatalkorúakat nem, vagy lightosabban büntetik. -
#24 Hojj de csúnyák ezek az emberek. :DDD -
zoland #23 Kösz!
Akinek nincsenek érvei, az előveszi azt amire képes. Okos. Bravó! -
zoland #22 Hol a választóvonal? Ez egyik tetszik a másik nem? Talán az egyiket érzed a bőrödön (közvetlenül, ma), a másik meg a más bőrére megy, ami természetesen távolinak tűnhet. Ám a kocka néha fordul. Főleg az eltelt idővel, és a "begyüjtött" tapasztalatokkal. Szerintem ez sem fekete-fehér. A szélsőségek (kell-nem kell) között biztosan van hasznos megoldás, csak meg kell találni. Ja és azt a badarságot, amit itt valaki leírt, hogy "Európában máshol ilyen nincs" azt szabad elfelejteni. Pl Ausztriában is van, csak nem pont ilyen szervezeti felépítéssel. -
#21 Húbazmeg -
mrzool #20 Szerintem pedig félrebeszélünk egymás mellett, a #17-esben leírtakat és a média szabályozását én nem tudom egy kalap alá venni. -
archkoven #19 Zoland nem akarlak sértegetni, de ebből a három hozzászólásodból (amit idáig olvastam tőled) el tudom tönteni, hogy te végtelenül buta vagy. Már az a kategória akivel teljesen felesleges lenne vitába szállni, ellenérveket felsorakoztatni, kár lenne a leütött billentyűkért, egyszerűen rá kell hagyni és továbblépni. -
archkoven #18 A leglényegesebb oldaláról közelítetted meg a kérdést:))))) -
zoland #17 Tudnék némely példával szolgálni. Az összes törvényünk arról szól, hogy felnőtt embereket korlátoz bizonyos dolgokban. Még a protekcionista törvények is. Az alkotmány is ilyen pl. nem szabad megkülönböztetni senkit vallási, faji, stb. alapján. Pedig a "felnőtt ember" meg tudja mondani, hogy a cigány(ság) tetszik neki, vagy nem. Sőt azt is el tudja dönteni, hogy mit csináljon azzal, aki nem tetszik neki. Miért is kell korlátozni? -
Sámson #16 Ez a néni ugyanaz ???
szép
nemszép
csúnya
Tök fura nem ? -
irkab1rka #15 Ime, amikor Dani egy összeszedett cikket ír. Gratula, szerintem ez az igazi újságírás (a szubjektív felhangokkal is!) -
mrzool #14 ""az emberek el tudják dönteni mit akarnak nézni"
Biztos vagy Te ebben? Nyilván nem neveltél még gyereket, nem igazán volt a felügyeletedre (vezetésedre) bízva másik ember. Ha majd odajutsz, meglátod, hogy mennyire nincs igazad."
Jól értem, hogy te felnőtt embereket akarsz korlátozni? Egész szép karriert futhattál volna be a komcsi-érában...
A gyerekekkel pedig ne foglalkozz, vannak szüleik, akik el tudják dönteni, hogy mi a jó, és mi nem az. Normális családban ez működik. Persze ez az ideális eset - ha családi problémák vannak, és nem hallgat a gyerek a szüleire, azért nem a tv-műsorok a felelősek, és nem az ORTT-nek kell izmoznia. Szerintem. -
#13 "hogy a Fidesz pártként nem is képviseltette magát az eseményen, így nem is derülhetett ki álláspontjuk"
Most írjam tele a képernyőt nyomdafestéket nem tűrő szavakkal? Nem teszem.
Amúgy mit képzel magáról a Fidesz? Folyamatosan gáncsot vetnek, mindegy miről van szó csak az ellenzékkel szembenálló véleményük legyen. UNDORÍTÓ óvodás viselkedés!
Ahogy az is, hogy politkusok döntenek komoly technikai beruházások felett. Ki kellene pucolni teljesen a parlamentet ezekkel a gondolkodásukban visszamaradt, szemérmetlen tolvajokkal együtt.
Folyamatosan hibáznak, nekem személy szerint qrvára elegem van mind2 nagykutya pártból, ahogy évek óta egymást marcangolják, melynek a levét mindig mi isszuk meg.
-
BiroAndras #12 Mi lesz majd, ha már minden külföldi csatorna digitális lesz, meg HD felbontású?
Amikor a jónép összehasonlítja a minőséget, csak meg fogja kérdezni, hogy nálunk mi a francért nincs ilyen. -
#11 ORTT ebben nem segít, + pont ezért lenne jó az egyenkénti csatorna választás mert így a szülő megoldhatná hogy csak olyan csatorna legyen amivel ő is egyetért. -
zoland #10 "az emberek el tudják dönteni mit akarnak nézni"
Biztos vagy Te ebben? Nyilván nem neveltél még gyereket, nem igazán volt a felügyeletedre (vezetésedre) bízva másik ember. Ha majd odajutsz, meglátod, hogy mennyire nincs igazad. -
zoland #9 Lesz-e törvény a műtüdő átmeniti beültethetőségéről 2050-ben. Nem valószínű, hogy erre a sokakat érintő kérdésre (lásd Bp. levegője)idejében választ kapunk, mert a kormánypárti koalíció (MaSzoP - SzaDeSz) még be sem terjesztette. Még a tervezetét sem. -
shabba #8 Az a'la carte csomagválogatás ellen nem csak a szolgáltatók hanem maguk a csatornák jó része is tiltakozik. Pl. csak úgy hajlandók megjelenne egyes társaságnál ha adott programcsomagba rakják őke, egyéni kiválasztás esetén nem. Mivel csak így tudják biztosítni a reklámozóiknak hogy adott számú előfizetőréteghez juthat el a műsoruk.
Az egyenkénti kiválogatás hatására nagyon sok csatorna elvérezne, ezen kívül már az árat is felverné ami egyébként sem túl olcsó. A csatornák annak kockázatát hogy kevesebben választják őket mintha csomagban lennének az áraikba építenék be, ez pedig drágulást eredményezne. Ez pedig a fogyasztóknak sem lenne szimpatikus. -
#7 nem akarok politizálni, de nagyon úgy tűnik a fidesz azért nem jelent meg, hogy semmivel se járuljon hozzá a jelenlegi kormány azon törekvéséhez, hogy felkészültebbek legyünk a digitális műsorszórásra...
ez puszta politikai húzás a részükről, mert így ezt a lépést a jelenlegi kormány nem tudja felhozni eredményként a választási kampányban...
de ha ők nyernek majd ők elintézik, és ha nem sikerül majd ráfogják a mostani korm.-ra hogy nem cselekedett időben...