CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb nálam is ez a helyzett... 😄 de a lowot is beprobálom azért is. max átviszem haverhoz, aztán ott kiprobi...
Uhhhhh már kicsomagolom !!! <#vigyor>#vigyor><#kacsint>#kacsint>
Csak az a lényeg hogy a csík hol van!
Ja én is igy voltam vele sokszor visszaestek a percek és mire elindult még lassan is szedi most is !!
Hát mire fölmenne
phhhhhhhh
phhhhhhhh
engem visszadobott 55 percre 😞
nem lesz ma ebböl crysis
Dave te meg dondolom nem álsz neki feltölteni 😞
nem lesz ma ebböl crysis
Dave te meg dondolom nem álsz neki feltölteni 😞
yes i am
Még 7 perc!!!!!!!! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Lehet az se mindeggy, hogy amikor a konfigodat megadtad, milyen kapcsolatot választottál ki !??
akinek kell acc amivel lehet tölteni egybõl a demot az irjon privit..
Ehez gondolom kell az new nvidia driver. Most néztem kiadtak egy újat 28.-án
Naná hogy van benne Tank sõt meg 2 tank is van benne !! Az egyik pont egy nukleáris fegyverrel ellátott tank !! <#vigyor>#vigyor>
Na asszem én most hagyom abba a Fileplanetes letöltést mert ez a 20-30 KB/s már k.... a idegesit arról nem is beszélve hogy 12 órát ir ki mig lejönne !! <#falbav>#falbav>
Majd leszedem ma reggel v. délelött v délután FTP-rõl ott legalább max sebbeséggel jön majd !!
Majd leszedem ma reggel v. délelött v délután FTP-rõl ott legalább max sebbeséggel jön majd !!
Európai server a tuti!!!!
nehogy a másikról szedd!
nehogy a másikról szedd!
de csak kocsik-e vagy már tankok is-e <#vigyor5>#vigyor5>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nagy csibészek! Lespórolták a tuti servert <#ejnye1>#ejnye1>
Szerintem meg csak darabolva tedd fel, ha fel akarod. Ha valakinek szarul töltõdik le, vagy valami hiba lép fel, akkor nem kell teljesen az elejérõl kezdenie. Van rá esély, hogy sérült lesz a file. Az is amit felraksz, az is amit letöltenek. Egyébként meg nem is tudom, hogy mi tart vissza bárkit is. Ugyan annyit kell letölteni, azzal meg ne foglalkozzatok, hogy hány file van. Van letöltésvezérlõ, bele lehet húzni szépen az összes darabot, és kész.
Ja, amúgy most mondom, hogy ide ne rakd be a linket, majd privátba!
Ja, amúgy most mondom, hogy ide ne rakd be a linket, majd privátba!
Gondolom a fileplanet megvette a jogokat 😞
Mondjuk megértem, hogy nem töltögetnek >> minden eggyes erõforrást mozgosítanak!!
vannak a multiban jármûvek ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A legnagyobb poén az volt,amikor volt a Batch 3 és mindenki mondta,hogy most van a Béta kulcs osztás.
Én is beregisztrálta a File Planetre és beléptem csak azt nem értettem ,hogy amikor kiválasztottam a gépem tipusát ,nem értettem miért nem lehet tovább menni és miért nem ad Beta kulcsot.
Gondoltam biztos a nyílt Bétárt is fizetni kell. <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
De most már értem,h a nyílt Béta ingyeneset jelent. <#mf1>#mf1>
Én is beregisztrálta a File Planetre és beléptem csak azt nem értettem ,hogy amikor kiválasztottam a gépem tipusát ,nem értettem miért nem lehet tovább menni és miért nem ad Beta kulcsot.
Gondoltam biztos a nyílt Bétárt is fizetni kell. <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
De most már értem,h a nyílt Béta ingyeneset jelent. <#mf1>#mf1>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
jahh Néztem mindenhol de még semmi 😞
Minnya....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ja ezért is biztonságosabb az FTP mert az igencsak gyors és még arra sincs ideje hogy megszakadjon a letöltés !! <#vigyor>#vigyor>