CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
Lentebb valaki 6600GT-vel nyomja...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Fene tudja...
No one can stop Death!
Na most tölti be. Jujj<#mf2>#mf2>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Tudja valaki a megoldást?
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
V9ykn8_TZL0
Nem volt elég hosszú a kérdõjelek száma vazze <#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Ezért nem szeretem az onlány fps-eket; nem is láttam ki lõtt fejbe, darab nyil nem volt a kijelzõn, durranás, elmosódás, meghaltam.
Utána játék vége, respawn a barakban. Tiszta népirtás, mindenki mindenki ellen. Hát a kamcsatkai repedtsarku közvetlen nõi felmenöjét az ilyeneknek. Átlépek a lépcsõházba, mondom oksa, legalább lessz gépityum, ha ezek itt kinyirják egymást, odaérek az ajtóhoz, bam, elmosódás, stb...
Valami normális szervert kellene találni végre, normális arcokkal.
Estére össze kellene hozni 2 csapatnyi embert, és felmenni ugyanarra a szerverre.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Most fogom elinditani és játszani fogok vele a neten. YEEEE ! <#mf2>#mf2>
Nem számítok jóra, mert ahogy olvastam másnak hasonló géppel is csak 800x600-ban ment el lowon.
No one can stop Death!
Dante.
Mindent high-ra raktam, 1024x768-ban, meg-meg akad a játék, mondom akkor álitsd be magad, visszarakot mindent med-re... Sajnos, FPS-t nem néztem, majd mindjárt. De azért, egy C2D, E6550/2G,800Mhz/8800Gts 320M-n többet vártam...
Azért 45 nap mulva megveszem, tetszik!
Egy baj van, sok a vérpistike, állok az udvaron, nézegetem a térképet, egy csapattag meg elüt...
A másik gondom, pisztollyal rohangálok, mindenki más meg géppityuval, én meg nem találok egyetsem. Mind1, azért jó lessz ez!
Dante.
"gyerekek én már nyomtam a béta 3 valakinek van benne olyan jelenség ,hogy sárga egy két helyen a textura ami nem teljesen sárga hanem szövegek is vannak benne?????????
Kérlek erre válaszoljatok!!!
Amugy ez nagyon király nem néztem az fps-t de nekem egy 20fps-sssssel bisztos többbbbb!!!! király lesz!!!
uristen még is csak nekem lesz igazam nem csak,hogy a demo is sokkal jobb lesz a dx10-es verzio még ennél is jobb lesz!!!! és most el bujhat a sok károgó varnyu "
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Elõször várjak 45 percet, aztán meg még egy órát, mire lejön...<#csodalk>#csodalk>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
No one can stop Death!
regelnék a fileplanetre de ezt irja mit jelent segitsetek:
An account already exists with that E-mail address, and the password does not match
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller