CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Dehogy látom be. Ez az igazság, nem riadtam vissza a sok fikázástól. Kipróbáltam, és bevált. Lehet szerepe van benne, hogy leírások alapján tweakeltem kicsit...
DarkSector
Akire gondolsz az BAD SECTOR

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Háát a mentéseknél a lényeg a nevében elöl:
default_ legyen és akkor látni fogja a játék.
PL:
xyz445 mentést nevezd át default_xyz445 -re

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mademan
Helló,Köszi!
És még annyit hogy letöltök egy mentést,és bemásolom a :C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\My Games\Crysis\SaveGames
Mappába,de nem jelenik meg a játék betöltésénél!
Hogy olhatom ezt meg hogy müködjön?thx

Dark sector te a Gamestaros Dark Sector vagy?

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

DarkSector
Ati Driver.
CFG-k itt vannak FAQ -> Egyébb

mademan
Sziasztok!
2 kérdésem lenne!

1.Meilyk ATI driver a legjobb a Crysishoz?(HD2600XT 256mb DDR3 -as vga-m van)
2.Honnan tudok letölteni fps cfg-t,és hogy tudom használni?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

DarkSector
Bocs ezért....
EZ VICC VOLT?
"Nekem Vistán ugyan olyan jól fut, mint XP-n, csak DX9 módban kell indítani."
Vagy csak én nem értem....
Gondolom te is belátod, hogy ez hülyeség volt. SORRY de én ezt viccesnek találtam.

Viktor9202
Grebber: Itt a teszt, akkor mehet a listára

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Ability
Nekem Vistán ugyan olyan jól fut, mint XP-n, csak DX9 módban kell indítani. Persze nálam a Vista is ki van herélve kicsit... XP-n egyébként szinte ugyan úgy néz ki, csak találni kell hozzá egy jó konfigot. Én már nem használnék XP-t egyébként, Vista alatt minden ugyan olyan gyors...
Mi van...

Bokafix2
Azt mondják egyesek, hogy ha Xp-n futtatjuk a játékot, akkor nagyobb sebességnövekedést lehet elérni. Csak a rendszerfájlokat vagy miket kell megbuherálni, hogy fusson Xp-n. Na, felpakolhattam a Vistát...

Futtatja valaki Xp-n?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jaffa 2843
nah énis lefuttattam a tesztet..(1280*1024 16xQ 16AA, all high, win xp sp2)
az utolso 3 eredmény az:

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Peetboy
Hát ja a 14 Fps-el nem lehet játszani. Meg nem elég szép sem ezzel a CFG-vel.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

berczely
Egyszer végigtolam high-medium grafon azóta csak próbálgatok mapokat meg cgfket.

berczely
Ki mondta hogy játszok?
Én csak kipróbáltam hogy néz ki azt kész!

Az hogy lehet hogy 8x AA-val jobban megy a game mint 4xAAvAL?

lac coo
És ez mire jó ? Mert hogy játszani nem lehet ilyen fps-el az hót ziher 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

berczely
Very High cfg-vel:

Alap High:

grebber
Na megnéztem simán 8xAAval és sokkal de fényévekkel sokkal jobb eredményeket ad mint 16xQ AA. Mert azzal valami brutál lassú.

16xQ AA/ 8XAA

Minimum: 2,7 / 16,18
Maximum: 21,08 / 31,31
Átlag: 6,6 / 25,53

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
találtam ilyen modot, hogy ahova nézel, és azzal a pontal egy térbeli távban lévõ dolgok az élesek, minden más fokozottan lesz homályos.

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Autokokusz?

Peetboy
Eladási lista - Anglia - 13. hét
2008.04.02.

Heti PC-s TOP 10:

1. The Sims 2: Freetime
2. Football Manager 2008
3. Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm
4. Call of Duty 4: Modern Warfare
5. The Sims 2
6. The Sims 2: Bon Voyage
7. World of Warcraft: Battle Chest
8. The Sims Castaway Stories
9. Command & Conquer 3: Tiberium Wars
10. Crysis

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DarkSector
THX
Vidd nyugodtan.

Hát ez nagyon ott van, loptam is 😊 5*-ös prtscr 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

berczely
Az a helyzet hogy én kiszedtem a modot de visszatenném ha le tudnám szednii megint de nem tom!Nem jó a link!Nem akar bejöni!A very high cfg-t nem tudnád külön feldobni valahová?THX!

VRSDM
mind1, nyomatom realistic-on tovább.

valaki az autofocus mod-ot próbálta már? arra lennék kiváncsi hogy hány fps-t lop el...

DarkSector
Légyszíves csinálj 2-3 képet, hogy nálad milyen a kép. THX

Jah..de viszont arra jó, hogy elmossa a recéket, és ha megnézem 1024x768-ba 2x-en...(rosszul írtam a másik configot, mert az 1280x768 és 8x volt).
Tehát ezt kapom:

berczely
aha kössz!

Sikerült betennem!Hát...elég fura lett a grafika!HDR túl sok olyan szemcsés minden!Maradok az alap beállításoknál!Eddig sok cfgt próbáltam de egy se tetszett az alap mindíg szebb volt!

DarkSector
Bakker .
#25506 na má...

DarkSector
Bocs akkor neked is rosszul mondta...
A Configok amúgy a FAQ-ban az egyébb fül alatt található.
Pontossabban itt:

DarkSector
Jah bocs elnéztem.
Itt vannak a configok!!!

DarkSector
Igen.

KILLER2
Figy. Ha nehezebb szinten nagyobb a sebzése a fegyvereknek, akkor elég egyszerû megoldani, hogy a töbib szinten is olyan legyen.

Töltsük le az internetet!

berczely
Lool én is most keresem denem találok én se!

xotyi
Hol találtál ebben Very High autoexec.cfg-t? Bocs ha hülyeséget kérdezek. A videókarim nekem is 320 megés, ezért kéne vmi olyan beállítás ami nem zabálja a karit annyira,de a játék szép marad.

Trance&Friends nothing more..

berczely
Ja és gondolom XP alatt játszol...

berczely
Oké köszi!

DarkSector
Optimalizálási útmutatóba találtam egy Very High autoexec.cfg-t vagy mit.
Van mind az 5 szinthez config!

A leírás szerint:
- Na szóval ez bemásolom a Crysis mappájába, belépek a beállításokhoz és mindent full Low-ra rakok.
- Ezután azonnal kilépek a játékból.
- Végül visszaléptem és egyénileg beállítottam a felbontást és az élsimítást (1024x768 és 8X) - többet sajna nem bír a gépem.
- És így véletlenül mikor megrázkódott a kamera a robbanástól, akkor fényképezni akartam, haveroknak és még rimánkodtam is, hogy "Ezt de elb...am!!!"

AZTÁN MI LETT BELÕLE!!!!!!!!!!
Még szándékossan is nehéz ilyet összehozni nem hogy véletlenül...ráadáskén elsõre..mert ugye PS-el csak 1-et lehet.

<#integet2>

RNadal1203
25487#
valaki?

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

grebber
Rucinho és a többi név mind a PH-ról valók.Ph-n a Crysis vagy a 8800GT/GTS topikba megtalálhatóak!

Next PC upgrade: 2022

Smithwarden
Igen ahogy Nwis86-nak, nekem is kellene Rucinho elerhetosege ha megoldhato.

En arra lennek kivancsi, hogy kisebb, low beallitasoknal is ilyen eros a dual videokartyas konfig.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

berczely
Milyen beállíításokkal tolod?

VRSDM
háát. ha nem lenne ennyire bughalmaz, még azt is mondanám hogy megérné megvenni, de így biztoshogynem 😄, kár hogy nemtudom mindet felvenni, mert csak épphogy 1-2 másodpercig pörög a tank meg hasonlók 😄 kezd el emelkedni mintha súlytalan lenne 😄😄😄

RNadal1203
25487#-Re valaki?

VRSDM
hát akárhol keresgéltem, mindenféle crysis mod-al összeköthetõ oldalon, de semmi féle eredmény... :/

DarkSector
Grat.<#eljen>

VRSDM
csináltam saját .cfg-t berakva még néhány speckós effektet, de így is stabilan 30fölött van. bár 40fölé sem megy 😄 azért ez, egy 18000e ft-os vga-tól nekem igenis rendkívül jó eredmény

DarkSector
Jah csak tudtommal eddig amik léteznek játékokhoz hasonló cuccok, azok visszafele is reálok ugye.
Na és ez már gond.

Jól megy az a HD 3870CF-es rendszer, viszont ezt nem értem, mert köztudott hogy atin nagyságrendekkel rosszabbul megy... minden létezõ tesztet amit néztem az én kártyám alatt volt a 3870cf és X2... vagy csak hight ba ilyen jó? és vh ba dx10 alatt meg már sokkal gyengébb? ezt valaki megmondhatná mert csak is kizárólag azért nem vetem még x2-öt mert, hogy crysis akkor lassabb lenne😊 mert minden tesztben ez van... de ha most kiderül, hogy valójában nem így van, vagy pedig valamilyen módszerrel atin is rendesen mûködésre bírható a crysis akkor lehet lecserélem kártyámat.

milyen fórumról szedted Rucinho adatait? szeretnék vele beszélni.

lefutattam újra tesztet max tuningal, ami idáig volt ami táblázatodba is szerepel az lapjáraton készült, most meg aláírásomba szereplõ beállításokkal. de érdekes proci 1átalán nem számit neki hogy 3 vagy 4Ghz-n megy :S és csak a VGA húzása hozott fps növekedést az is csak 1-2 öt😞

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

RNadal1203
Nem tudjátok hogy lehet azt megbuherálni hogy tovább lehessen láthatatlan lenni???

RNadal1203
A crymodon van valami ilyen realistic Damge