10
-
Komolytalan #10 Szerintem itt inkább az a fontos, hogy már nem érik be azzal, hogy az oldalról távolítsák el a személyiségi jogokat sértő bejegyzést. Mert ugye az tény, hogy nem közéleti személyiség, meg nem tudom hogy elítélt bűnöző-e de szerintem nem, így a nevének elvileg nem volna szabad megjelennie az ő illetve halála esetén a közvetlen hozzátartozók beleegyezése nélkül. Szóval az eltávolítási igény jogos volna, de az hogy lecsukják az egész oldalt, az (elvileg) nem. Ennyi erővel lehet még1 lépcsőfokot továbbmeni és a rendőrség szétverheti pajszerral az összes szervert ami az adott szolgáltatónál van, vagy szétzúzhatja az ország internet hálózatát, hisz törvényt sértő tartalom található rajta. -
pemga #9 AAttiláról viszont már van ballada is :) (Ékes német nyelven) -
Cnut #8 Ebben még lehet is valami. Brá biztos levédette, de akkor én meg levédetem hogy kovács, szabó, tóth. -
Runo #7 Azt hiszem, én meg beperelen a "Norbi"-s termékeket, mivelhogy az én nevemet használják... -
k0zi #6 P. Sándor elhunyt az 1848-49-es szabadságharcban, holteste azóta sem került elő.
A. Attila a "Viszkis" néven elhíresült bankrabló.
Nem mindegy hogy leírom vagy nem? Úgy is mindenki tudja kiről van szó. -
Cnut #5 Ha most Arany János leszármazottai tiltakoznának akkor miattuk is ez lenne vagy jogilag hogy van ez? -
mrgenya #4 hehe, ie-vel böngésznek még a maradiak;) -
Mihail #3 ja mindig ez megy
a kis hülye meg kit érdekel -
#2 A hírből - gondolom, a "hírértéket" erősítendő - kimaradt pár apró, de fontos dolog:
-A német oldal a német bíróság engedélyével a wikipedia aldomain-jében tovább működhet. A bíró értelmetlennek találta az egész site leállítását egyetlen bekezdés miatt, így az erről szóló határozatot az eljárás végéig felfüggesztette.
-A wikipedia más oldalain (pl. az angol nyelvűn) már évek óta olvasható a teljes név.
Szóval ez csak vihar egy kanál vízben, valakik pénzt akarnak kisajtolni az ügyből.
-
#1 én ezt nem igazán értem, beírtam keresőbe és kidobta:
http://de.wikipedia.org/wiki/Tron_(Hacker)
az oldalon pedig feketén-fehéren ott van a név: Boris Floricic