41
Kedd esténként a TV2-n
-
#41 jövő héten a Lagzi Lajcsit fogják szívatni
Nézzétek:) -
#40 nézitek
elég jó
:) -
winnie #39 azért nem rossz. ha sztárt vernek át, akkor punkd? hiába, mtv-generáció. ez két külön műsor... -
G_ArchAngel #38 Punk'd: egy szituációra épít, amikor egy hirtelen, valótlanszerű helyzetbe kényszerítik a sztárt
Nem a Te napod: egész napját megváltoztatják, finom beavatkozással, úgy, hogy hihető legyen - beleillik a szituáció az áldozat életébe...
Nekem a TV2-é emberközelibb, és egyébként is ez a anyakomplexusban szenvedő Esztonkácsör nem szimpatikus arc, míg Sváby már maga is egy (rossz)poén...:) -
#37 jaja énis igy tudtam -
#36 Én úgy tudom, hogy párezer "beépített" embernél az országban van egy készülék amin a tévézési szokásaikat tudják figyelni, és EZT a statisztikát vetítik ki országos szintűre. -
#35 nem tudják. megnézik ott ahol tudják, és ezt arányaiban kivetitik országosra.
szerintem -
#34 Valaki mondja már el, hogy honnan látják, hogy én éppen az RTL-t vagy a TV2öt nézem? Csillagpontos, digitális kábelen ez oké, de vidéken, akik antennáról nézik? -
#33 Én is gyűlölöm az RTL-t. Izlésficamos látványtervek, primitív műsorok, irrítáló narrátor hang, stb. -
#32 Persze hogy az. Az MTV-féle Punk'd műsornak (adják a CoolTVn is) a magyar, low-budgetes változata. Ugyanaz az egész, egy gramm új ötlet nincs benne. Annyi a különbség, hogy ott egy részben átbasznak 2-3 sztárt, itt meg csak egyet, és azt is elég szarul. -
G_ArchAngel #31 nem tudok, a www.hirkereso.hu-t böngészgetem minden nap, és ha találok ilyet, akkor ott nézem meg... -
#30 Nem tudnál mondani nekem egy olyan weboldalt ahol az összes csatorna (Vagy legalábbis a fontosabbak összes műsorának nézettsége ki van listázva? -
G_ArchAngel #29 Ez nem az RTL Klub napja volt...
szívből örülök neki, az RTL Klub-nál undorítóbb kereskedelmi adó szerintem az egész viágon nincs...
Még az F-1-et is inkább németül nézem... -
#28 Sváby megprobál kitörni, de nem megy neki.
...
lehet, hogy az ellenszenv beszél belőlem. -
#27 Az milyen,hogy a Havas a végén mondta,hogy mindenki egyen-igyon és majd az RTL klub fizet:) -
Monoton #26 hűű most nézem a műsort!! a HAvas a végén az étterem ben nem azt mondta hogy az RTL fizet? :DDDDDDD -
#25 Egy kicsit bővebb info -
moralosan #24 és milyen igaz...
ehhez az emberhez nem ez a kapucnis 'hüjegyerek imidzs passzol... A műsor meg szerintem egy egyszerű csíííz, vagy kész átveréses téma... -
#23 ? -
Goth #22 az. -
winnie #21 igazából legfelül szinte minden cég egy cég, de miért érdekes ez? -
#20 faszt volt jó sehol nem volt a szikora féle műsorhoz képest
-
#19 Igen, az tényleg jó volt -
Thanatos #18 nem de tulajdonjogokban nem kis átfedés van :) és a vezetőség együtt szokott vacsorázni alkalomadtán :PPP -
#17 jólvan, szánalomhegy :|
svábi minek erőlteti magát, rendkívül szánalmas ám ;@ -
#16 én is hallottam ienekről...végülis nem rossz biznic -
#15 Már hogy lenne egy cég?! -
#14 lehet rosszul tudom de a TV2 és RTLklub nem egy cég? -
winnie #13 fifti-fifti arányban vannak jó filmek minden csatornán, de mondjuk nem is értettem soha, aki tévében néz filmet... -
Goth #12 de a tv2-n legalább mostanába egész tűrhető filmek is mennek ^^ -
#11 :D az apro/apro:) -
moralosan #10 ezt elbsztam -
moralosan #9 a tv2 nem ért ehhez
[kicsi]az rtl klub sem.[/kicsi] -
#8 megy sajna...
nemtom ti hogy vagytok vele, de eddig a tv2s cuccok közül egyedül a dalnokok ligája jött be.
a többi mind szar is, és le is került a képernyöröl. -
Monoton #7 télleg ez a buzera baromság megy még??? -
#6 tv2 szerint nem, le is akarják védeni az ötletet vagy mi -
OPM #5 ez valami koppintás, tuti h láttam valamelyik külföldi csatornán ilyet
[nem lepődött meg] -
#4 a buzera heti 7-es koppintás, téma: sex... hihihííí-hahahaaaa [kuncogás..]..
láttam a reklámot, havas henriknek fognak befeleszólni...jujj! orvost , valakii -
#3 András voltam! Szevasz! -
Phat Smoker #2 ez amolyan 'kész átverés' tv2 módra ?