Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Ma egész szépen pörgött a topik 😊 már - már tiszta régi szép idõket idézte.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
A State Of Trance Episode 532
(27-10-11) with Armin van Buuren

1. The Blizzard & Yuri Kane feat. Relyk - Everything About You
2. Cosmic Gate and Emma Hewitt - Calm Down
3. Cosmic Gate with Arnej - Sometimes They Come Back For More
4. Cerf, Mitiska & Jaren Feat. Rank 1 - Witness
5. Maor Levi & Bluestone - On Our Own
6. Beat Service ft. Neev Kennedy - But I Did
7. Paul van Dyk feat. Sue McLaren – We Come Together (Arty Remix)
8. BeeGee - Ivy (Mark Sixma Remix)
9. Armin van Buuren feat. Susana - Desiderium 207 (Leon Bolier Peaktime Remix)
10. Snatt & Vix - Loco Motion
11. Ralphie B – Delphi
12. Solis and Sean Truby – Timeless (Protoculture Remix)
13. Jamie Walker – Mind Games
14. Mark Leanings – Guiding Light
15. Fabio XB pres. TRANCE GATE - Luminary (RAM's NRG Remix)
16. Abstract Vision & Elite Electronic - Never Forget
17. Maguire - Face Yesterday
18. Fady & Mina - Overdrive
19. James Dymond - Gundam
20. Magnus - Velvet
21. Armin van Buuren - Blue Fear (Orjan Nilsen 2012 remix)
22. Driftwood - Freeloader
desigo
desigo
Armin van Buuren – Blue Fear (Orjan Nilsen 2012 remix)
bency
Az alap 😄

:) Semmi okosság :P

desigo
+1
gabi89
Áhh jó lenne, venném is egybõl a jegyet <#vigyor>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

exTrem
James Dymond – Gundam - ez is nagy komolyság Universal Religion albumról !!!

exTrem
Azt hittem már 550 jön ide is 😊

gabi89
Valaki nyert valamit ... én is csak fél füllel hallottam 😄

exTrem
Mi volt? Épp nem voltam bent a szobában.

gabi89
hopp Budapest ...

gabi89
Komoly a mai
Armin megemberelte magát a djmag és a Guetta remix után 😄

desigo
el se hiszem,hogy lement 80 perc
nagyon gyorsan eltelt
butcher20
Üdv !!! Nagyon király eddig😛

blackparty
Köszi szépen 😊

exTrem
Fabio XB pres. TRANCE GATE – Luminary (RAM’s NRG Remix)

blackparty
Ha valaki tudja a címét leírhatná 😊

exTrem
Atyaég mekkora sírós zene

13. Jamie Walker - Mind Games

desigo
hello
exTrem
Sziasztok!

gabi89
09. Armin van Buuren feat. Susana – Desiderium 207 (Leon Bolier Peaktime Remix) <#eljen><#eljen>

desigo
Újoncoknak meg kell dolgozni a jó helyért <#idiota>
gabi89
Dash Berlin 111 <#nevetes1>az kemény

desigo
Nah végre egy korrekt lista

7th Annual Tranceaddict Top 250 DJs Poll 2011

1. Armin van Buuren NC
2. Above & Beyond UP 1
3. Markus Schulz DOWN 1
4. Sander van Doorn UP 1
5. Gareth Emery DOWN 1
6. Ferry Corsten NC
7. Paul van Dyk NC
8. Aly & Fila UP 3
9. Tiesto DOWN 1
10. Arty UP 65
11. ATB UP 14
12. John O'Callaghan UP 4
13. Lange UP 9
14. Dash Berlin UP 111
15. Sean Tyas DOWN 6
gabi89
Igen mert elkezdni szedni magát az adatfolyamot 😄

http://radio.north.kz:8000/ditrance

Ezt a címet kell berakni a lejátszóba. (Winamp ctrl+l - foobar ctrl+u ... )

#18194: Királyság bár az eredeti fényévekkel jobb 😛 én is erre szavaztam múltheti adás után.

desigo
Paul van Dyk feat. Sue McLaren – We Come Together (Arty Remix) (Future Favourite) <#eljen>
Rákattintottam a linkre, amit kitettél, de még mindig tölti le a böngészõm a fájlt... már 13 MB-ot letöltött, nem hiszem hogy ilyen nagy méretûnek kellene legyen.

gabi89
Fura pedig én ezen keresztül hallgatom
csak simán bevágtam mint url és megy 😊

Nekem sem megy...

desigo
sok újdonság megy ma

Cerf, Mitiska & Jaren Feat. Rank 1 - Witness
desigo
nemindul :/
gabi89

desigo
The Blizzard & Yuri Kane feat. Relyk - Everything About You
desigo
532 start

butcher20
Markusnak ezen a számán még aznap túlléptem mikor felleltem azt.

Hát kérlek viszont ezek az "elõadók" akiket Te felsoroltál, számomra össze sem hasonlíthatók Markussal mivel,Nekem õ azon ritka DJ-k egyike akik, azt a zenei stílust képviselik, amit én rendszeresen hallgatok már jó pár éve.😊

butcher20
Hehe😄 No para....

csak azért írtam ezt mert tudtam hogy ezzel a kijelentésemmel felcsalogathatlak az SG-re egy beírás erejéig😊 (rég jártál fennt😊 Hiányoztál !!!😄)

Ez a dolog Engem amúgy nem akasztott ki csak meglepõdtem ennyi....

Markus az én szememben nem változott ezáltal...

desigo
inkább ez,mint d.guetta vagy j. bieber

Ramadamammy rapidrandi

donyyy20
Ha ismernéd Markus-t nem írtál volna ilyet errõl a számról... Nyilván története van...

Markus Schulz For President!

desigo
relax

Adaaam
Ez csak egyszeri alkalom volt, amit sokszor el is mondott Markus, pusztán azért született ez a szám mert régi vágya volt ezekkel a fekákkal egy számot csinálni.

everything's better with music

bency
Hát emelett a Guetta Armin remix egy remekmû.....de ez egy fos.

:) Semmi okosság :P

butcher20
Te jó ég !!! Azt hittem csak Armin volt képes csalódást okozni (Guetta feat. Usher szám remixével) !!!

De nem mert ma fedeztem fel Myon segítségével ezt a gagyi Markus számot !!! EZ MI????? WTF ????

gabi89

JAST
Ez a lista csak a gázsijukat befolyásolja ha befolyásolja, mindenkinek meg van a kedvence. Egyre többet látom hogy popsztároknak készítenek trance dj-k remixet. Spears, Gaga de csakhogy kicsit felpiszkáljak néhány fant ott van a Dávid & Usher Armin remix amit csak azért hallgattam meg hogy ellenõrizzem valóban olyan mint ahogy elképzeltem. És igen, olyan. Köze a trancehez semmi. Szerintem ha egy trance dj csinál remixet akkor legyen az a remix trance. Nagyon erõltetik ezt az idióta pophouse vonalat, nekem nem jön be, nyomjanak akkor rendes proghouset vagy progtrancet és bár nem vagyok oda nagy mennyiségben az upliftért, mégis Abovék azok akik egy dj szett alkalmával nem kezdenek el idióta houset játszani. Markus is hiába perdít mindig táncra, bizony ma is készülnek olyan zenék ami egybeolvad a coldharbour 2006-2007 világával mégis nagyon keveset játszik belõlük. Meg kell újulni, de azt jó lenne nem elfelejteniük hogy ki milyen zenei stílussal és szettekkel ért fel a lista csúcsára. Tiesto is csak azért van ott, mert a régi zenéit komálja a nép + nyomja ezt az gagyi menõ houset. Én nem egyszer voltam már Axwell bulin aki ebben a vonaban mozog, mégis valahogy más képet formál élõben. Sander zene kezdésnek stb. De hát úgytünik most ez a divat, sebaj, legalább tudom kiknek a bulijára tilos elmenni (Afrojack, Guetta stb).

DJ Tope
Hûha. Micsoda felháborodások, ami nem is csoda.Akik nagyot ugortak azokat mind láttam a viva-n, ahogy kapcsolgattam. Afrojack, Marin solveig, David guetta. Popularisták, de az emberek szavazták meg õket.Hogy kifüttyentették guettát az nem csida hisz hollandia nem épp a pop house hazája.(Ha ott volt😊)Guetta ahogy desi mondta elõrre látható volt.Markus nagy csalódás h lecsuszott, de legalább ne afro elõzte volna be.Na mindegy. DNS project egyáltalán bejutott a top100-ba?😄top 200? ha vki tud vmit róla szoljun.peace😛

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

Az egész DJ MAG szavazás meg volt kenve!

DJ MAG azt állítja, hogy több, mint 500 ezren szavaztak Guettára ("David Guetta congratulations. You are now, officially, the world's number 1 DJ as voted by over 500,000 people in 2011."). Ennek ellenére mindössze 370 ezren lájlkolják õket facebook oldalukon.

Na itt azért már kilóg a lóláb, mert csak az szavazhatott a top100 dj listára, aki elõtte lájkolta az oldalt!

JohnnyNapalm