Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(27-10-11) with Armin van Buuren
1. The Blizzard & Yuri Kane feat. Relyk - Everything About You
2. Cosmic Gate and Emma Hewitt - Calm Down
3. Cosmic Gate with Arnej - Sometimes They Come Back For More
4. Cerf, Mitiska & Jaren Feat. Rank 1 - Witness
5. Maor Levi & Bluestone - On Our Own
6. Beat Service ft. Neev Kennedy - But I Did
7. Paul van Dyk feat. Sue McLaren – We Come Together (Arty Remix)
8. BeeGee - Ivy (Mark Sixma Remix)
9. Armin van Buuren feat. Susana - Desiderium 207 (Leon Bolier Peaktime Remix)
10. Snatt & Vix - Loco Motion
11. Ralphie B – Delphi
12. Solis and Sean Truby – Timeless (Protoculture Remix)
13. Jamie Walker – Mind Games
14. Mark Leanings – Guiding Light
15. Fabio XB pres. TRANCE GATE - Luminary (RAM's NRG Remix)
16. Abstract Vision & Elite Electronic - Never Forget
17. Maguire - Face Yesterday
18. Fady & Mina - Overdrive
19. James Dymond - Gundam
20. Magnus - Velvet
21. Armin van Buuren - Blue Fear (Orjan Nilsen 2012 remix)
22. Driftwood - Freeloader
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Armin megemberelte magát a djmag és a Guetta remix után 😄
7th Annual Tranceaddict Top 250 DJs Poll 2011
1. Armin van Buuren NC
2. Above & Beyond UP 1
3. Markus Schulz DOWN 1
4. Sander van Doorn UP 1
5. Gareth Emery DOWN 1
6. Ferry Corsten NC
7. Paul van Dyk NC
8. Aly & Fila UP 3
9. Tiesto DOWN 1
10. Arty UP 65
11. ATB UP 14
12. John O'Callaghan UP 4
13. Lange UP 9
14. Dash Berlin UP 111
15. Sean Tyas DOWN 6
http://radio.north.kz:8000/ditrance
Ezt a címet kell berakni a lejátszóba. (Winamp ctrl+l - foobar ctrl+u ... )
#18194: Királyság bár az eredeti fényévekkel jobb 😛 én is erre szavaztam múltheti adás után.
csak simán bevágtam mint url és megy 😊
Hát kérlek viszont ezek az "elõadók" akiket Te felsoroltál, számomra össze sem hasonlíthatók Markussal mivel,Nekem õ azon ritka DJ-k egyike akik, azt a zenei stílust képviselik, amit én rendszeresen hallgatok már jó pár éve.😊
csak azért írtam ezt mert tudtam hogy ezzel a kijelentésemmel felcsalogathatlak az SG-re egy beírás erejéig😊 (rég jártál fennt😊 Hiányoztál !!!😄)
Ez a dolog Engem amúgy nem akasztott ki csak meglepõdtem ennyi....
Markus az én szememben nem változott ezáltal...
Ramadamammy rapidrandi
Markus Schulz For President!
everything's better with music
De nem mert ma fedeztem fel Myon segítségével ezt a gagyi Markus számot !!! EZ MI????? WTF ????
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
DJ MAG azt állítja, hogy több, mint 500 ezren szavaztak Guettára ("David Guetta congratulations. You are now, officially, the world's number 1 DJ as voted by over 500,000 people in 2011."). Ennek ellenére mindössze 370 ezren lájlkolják õket facebook oldalukon.
Na itt azért már kilóg a lóláb, mert csak az szavazhatott a top100 dj listára, aki elõtte lájkolta az oldalt!