21632
  • shad0w
    viszont ez az afterthougth mekkora királyság így :D
  • shad0w
    nehéz ezt így elsőre megmondani, nekem tetszett :) majd ha eleget játsszák ezt is, akkor kiderül :D
  • bency
    Az Armin remix erősen jobb szerintem :P
  • gabi89
    CG igen
    1x hallottam YT-on valami live felvétel volt.
  • shad0w
    cosmic gate elvileg, de én sem ismertem

mostanában nagyon csúnyán le vagyok maradva sajnos :)
  • bency
    Ezt viszont nem ismerem,mármint a remixet:S
  • shad0w
    nekem is ez futott át az agyamon. több vokál kéne bele és kevesebb tech :D
  • bency
    Igy vagyok vele szintén :D Egyre jobban tetszik,de kap egy jó remixet és mindjárt más.
  • gabi89
    Elsőre "elmegy tracknek" tűnt de most már ... egyre jobb minél többet játsszák
    02. Armin van Buuren feat. Ana Criado - Suddenly Summer [Future Favorite]
  • HeadHunter86
    Vajon menni fog a Sunglounger feat Zara Taylor - Try To Be Love? MErt nagyon várom azt a számot.
  • shad0w
    tuned :)

amúgy így olvasva a kommenteket a flyerről, tényleg rengeteg "hiba" van rajta, de nekem amúgy fel sem tűnt volna. viszont azóta ahányszor ránézek, csak a rossz fényeket meg az arcba lógó karikát bámulom :D
  • gabi89
    Nálam félig szakmai ártalom ha fogalmazhatok így :D
    Amúgy buli szempontjából leszarom én is nyilván a zene érdekel :)
  • butcher20
    óóóóóóóó engem a flyer cseppet sem érdekel !!!
    Csak az érdekel hogy jöjjön el mind a 3 név !!:)
    Mi törődtök ilyenekkel?:) JVD tette ki FB-jára ezt a flyert.... tényleg nem egy szépség a flyer de a buli legyen jó azt kész !! a többi nem érdekes....:)
  • gabi89
    Mert SOC-osok még mindig nem grafikai zsenik, pedig FB oldalukon is valaki elájult ettől is :D
    Pedig szöveg mint említetted szar, amúgy meg 5-10 perc volt összerakni legalábbis (ha meg van az elképzelés) nekem annyi lenne. 3 fej meg volt előre estiva,leon,jvd szöveg szintén mert saját fontjuk. Bokeh háttér internetről szedett nekem is meg van valamelyik mappában - egyből kiszúrtam :D de legalább volt annyi eszük, hogy annak a színét nem változtatták meg ezért színekben trendi a flyer :)
    Jorn arcába konkrétan belelóg a sárga vonal ami eléggé rosszul mutat :D stb...stb.. Fények pedig fent egyáltalán nem stimmelnek (vagy csak én vagyok már vak)

Jó lehetne rosszabb is a történek mert fogtam én már a fejemet olyan plakát,flyer után ami wordben volt összerakva xD
  • desigo
    ott a helyünk...
  • OnlyArmin
    Megmondani nekem valaki, miért kellett ezt a flyert ilyen szarul szerkeszteni?

Estiva felirat felett JvD képét láthatjuk, JVD neve felett pedig Estiva arca díszeleg...
  • butcher20
    Váááááá ezt nagyon várom !!! Erre el kell mennünk !!!!:D

• desigo
  • OnlyArmin
    A astateoftrance.com szerint nem az időjárás miatt törölték, hanem mert nem tudták a szerbek a megfelelő biztosítást megszervezni...
    Kínos dolog ez, a közeljövőben biztos nem megy armin Szerbiába...
  • gabi89
    Azért vicces az időjárásra hivatkozás :S

Előrejelzés - szombat., 03 március
    de addig sem olyan vészes:
  • gabi89
    :(

Ezt a szívást :S
  • exTrem
    Neba :O de most akkor mi lesz ? :O Nem lehet lemondani ? :/
  • desigo
    "It is with deep regret that Armin van Buuren has been forced to cancel his A State Of Trance 550 concert in Belgrade on Saturday 3 March 2012 due to circumstances beyond his control. Armin would like to apologise to disappointed fans for the cancellation of the show in Belgrade.

Armin said “I would like to thank my fans for their understanding, this is all frustrating, I am deeply disappointed as I was looking forward to my first A State Of Trance experience in Serbia”."

jegyek,szállás intézve :(
  • JohnnyNapalm
    Belgrád cancelnek mi az oka, tudja valaki?
  • desigo
  • Adaaam
    :D a leeső hangot pont lehetne folytatni keyboard cat-tel :)
  • desigo
  • JAST
    Most már tudom a címét is amivel kezdtek Andy Moor b2ben: Zorro (arrival part 2 :)
    Faces átdolgozás tűnik még nagyon jónak. A többit még majd tesztelem fullban ha megjelenik az album :)
  • JAST
    nekem sincs különösebb bajom Mennoval. De a cool-os buliját sosem fogja überelni, mint ahogy Markus sem a 2006os palace estjét.
  • gabi89
    Azért, hogy Menno -nak írják/írták a zenéit nem tudom elhinni. Az egész család zenész nem hiszem, hogy rászorulna ilyenre és ideje is volt elég nem úgy mint a nagy DJ-knek akik állandóan turnéznak.
    Másik rész... Tény nagy tehetségnek lett kikiáltva és ebből nem lett semmi. :( Szerintem azért mert nagyon visszavett kevesebb nagy sláger meg zenéi is ritkán jöttek. Nekem viszont szimpatikus, hogy próbál a classic tranchez visszatérni picit a mai hangzást követve.

Jöhetne már megint hozzánk mert 2009 óta nem volt.
  • JohnnyNapalm
    ha választani kéne, akkor nálam a Bang The Drum és Zorro, de persze szerintem mindegyik hihetetlen jó
  • desigo
    Jó kis félóra volt reggeli mellé :)
    Jópár kellemes szám van rajta.
    World To Turn a fav
  • JohnnyNapalm
    27 perces preview mix a 49. epizódban!
  • shad0w
    na gyertek már, jó lesz tebron :D

500 a beugró. lehet még jobb lesz mint arnejjel lett volna :P a maradék 2k-t meg leisszuk :)
  • exTrem
    Pedig már nagyon beleéltem magamat :(((
  • desigo
    Arnej :

"Absolutely gutted to be missing my show in Budapest, fucking flight delays, and thanks @lufthansa for the amazing service, NOT"
  • exTrem
    Kedves Közönségünk!
    Sajnálatos és rajtunk kívülálló történések következtében Arnej nem tudott budapestre ellátogatni. A fejlemény mindannyiunknak sokkoló, mert az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy a művészt egy másik útvonalon el tudjuk hozni hazánkba, sajnos ez is meghiusult. Ennek ellenére a mai Sound of Cream-et MEGRENDEZZÜK egy jelképes 500 forintos belépővel, és a magyar fellépőkkel, akik ki fognak tenni magukért, és megmutatják, hogy a Sound of Cream rezidensei nem hiába játszottak már a világ trance élvonalával.
    Támogasd jelenléteddel a Sound of Cream-et és mutassuk meg, hogy a kellemetlen történések ellenére össze tudunk fogni és egy olyan estét tudunk összehozni, amire mindenki emlékezni fog!
    Üdvözlettel:
    Ivo Kaljee, Fekete Norbert (Tebron)
  • desigo
    Jah akkor alvás lesz asszem :(
  • Adaaam
    FIGYELEM! ARNEJ ELMARAD.. FRAKFURTI STRÀJK MIATT......nem tud jönni. :(((
    NEW TIMETABLE:
    22:00-02:00 POLEPOSITION
    02:00-04:00 TEBRON
    04:00-06:00 Cashy
  • exTrem
    Vmi Ivo ment le érte és nagyon esküszik mindenki rá, hogy Ő fel is hozza