Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egészben viszont jaja talán Armin remixe jobb
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
don't give a fuck
1x hallottam YT-on valami live felvétel volt.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
mostanában nagyon csúnyán le vagyok maradva sajnos 😊
don't give a fuck
:) Semmi okosság :P
02. Armin van Buuren feat. Ana Criado - Suddenly Summer
amúgy így olvasva a kommenteket a flyerrõl, tényleg rengeteg "hiba" van rajta, de nekem amúgy fel sem tûnt volna. viszont azóta ahányszor ránézek, csak a rossz fényeket meg az arcba lógó karikát bámulom 😄
don't give a fuck
Amúgy buli szempontjából leszarom én is nyilván a zene érdekel 😊
Csak az érdekel hogy jöjjön el mind a 3 név !!😊
Mi törõdtök ilyenekkel?😊 JVD tette ki FB-jára ezt a flyert.... tényleg nem egy szépség a flyer de a buli legyen jó azt kész !! a többi nem érdekes....😊
Pedig szöveg mint említetted szar, amúgy meg 5-10 perc volt összerakni legalábbis (ha meg van az elképzelés) nekem annyi lenne. 3 fej meg volt elõre estiva,leon,jvd szöveg szintén mert saját fontjuk. Bokeh háttér internetrõl szedett nekem is meg van valamelyik mappában - egybõl kiszúrtam 😄 de legalább volt annyi eszük, hogy annak a színét nem változtatták meg ezért színekben trendi a flyer 😊
Jorn arcába konkrétan belelóg a sárga vonal ami eléggé rosszul mutat 😄 stb...stb.. Fények pedig fent egyáltalán nem stimmelnek (vagy csak én vagyok már vak)
Jó lehetne rosszabb is a történek mert fogtam én már a fejemet olyan plakát,flyer után ami wordben volt összerakva xD
Estiva felirat felett JvD képét láthatjuk, JVD neve felett pedig Estiva arca díszeleg...
Kínos dolog ez, a közeljövõben biztos nem megy armin Szerbiába...
Elõrejelzés - szombat., 03 március
de addig sem olyan vészes:
Ezt a szívást :S
Armin said “I would like to thank my fans for their understanding, this is all frustrating, I am deeply disappointed as I was looking forward to my first A State Of Trance experience in Serbia”."
jegyek,szállás intézve 😞
everything's better with music
Faces átdolgozás tûnik még nagyon jónak. A többit még majd tesztelem fullban ha megjelenik az album 😊
Másik rész... Tény nagy tehetségnek lett kikiáltva és ebbõl nem lett semmi. 😞 Szerintem azért mert nagyon visszavett kevesebb nagy sláger meg zenéi is ritkán jöttek. Nekem viszont szimpatikus, hogy próbál a classic tranchez visszatérni picit a mai hangzást követve.
Jöhetne már megint hozzánk mert 2009 óta nem volt.
Jópár kellemes szám van rajta.
World To Turn a fav <#eljen>#eljen>
500 a beugró. lehet még jobb lesz mint arnejjel lett volna 😛 a maradék 2k-t meg leisszuk 😊
don't give a fuck
"Absolutely gutted to be missing my show in Budapest, fucking flight delays, and thanks @lufthansa for the amazing service, NOT"
Sajnálatos és rajtunk kívülálló történések következtében Arnej nem tudott budapestre ellátogatni. A fejlemény mindannyiunknak sokkoló, mert az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy a mûvészt egy másik útvonalon el tudjuk hozni hazánkba, sajnos ez is meghiusult. Ennek ellenére a mai Sound of Cream-et MEGRENDEZZÜK egy jelképes 500 forintos belépõvel, és a magyar fellépõkkel, akik ki fognak tenni magukért, és megmutatják, hogy a Sound of Cream rezidensei nem hiába játszottak már a világ trance élvonalával.
Támogasd jelenléteddel a Sound of Cream-et és mutassuk meg, hogy a kellemetlen történések ellenére össze tudunk fogni és egy olyan estét tudunk összehozni, amire mindenki emlékezni fog!
Üdvözlettel:
Ivo Kaljee, Fekete Norbert (Tebron)
NEW TIMETABLE:
22:00-02:00 POLEPOSITION
02:00-04:00 TEBRON
04:00-06:00 Cashy
Stressful day, first almost lost my phone, then all the flights to Budapest are full, but we found a solution. Flying to Vienna and then a 2 hour drive to Budapest, should be there right before set time.
Elvileg még vmikor 19kor elindultak érte bécsbe, lehet, h késik, de itt lesz!
don't give a fuck
íjj, azokat sajnálom akik csak ezért jöttek pestre.. pedig arról volt szó hogy bécsbe megy repülõvel és onnan autóval hozzák ide