21632
  • donyyy20
    attól nem kell félni h nem vagyok Armin fan:) Armin a Number1 nálam is rongyosra van hallgatva állandóan, egyetlen kézzel fogható ereklye Armintól egy autogram amit majd apáról fiúra fogok örököltetni na meg egy puszi amit bnőm kapott tőle:) azóta nem engedem h megmosakodjon xDxD
  • butcher20
    Ez poén!!! észre sem vettem!! DONYYY amúgy igazad van hisz nem igen látunk bele a többi DJ munkájának a hátterébe.De én csak annyit mondok ARMIN ONLY,s tetszik hogy első hisz Armin-fan vok!!!!
  • TVelvet
    Jah, mikor hallgattam a 350-et többször is mondta, hogy a belépés ingyenes. :)
  • donyyy20
    sokan megérdemelnék ez olyan mint a forma1----
  • butcher20
    Egyetértek veled Tiestoval kapcsolatban!! Armin már 2006-ban megérdemelte volna az első helyet.PVD egy kicsit belehúzott 2007-ben, aztán meg már lemerült. Markus sem rossz az tuti.Ha Armin így folytatja akkor marha nehéz lesz letaszítani a dobogóról (és persze az első helyről:)
  • donyyy20
    hát mondjuk én remélem hogy markus is megkapja az első helyért járó trófeát egyszer, mert nagyon nagyon nagyon megérdemli!! de kétségtelen hogy Arminnak kellett adni most meg jövőre is! (Arminnak is előbb kellett volna mondjuk PvD helyett.....
  • gabi89
    Hmm ezt nem is tudtam.
    Esetleg nálunk is lehetne ilyen mikor jön :) (esély az nincs rá...)
  • gabi89
    Ez a tavalyi eredmény és Tiesto nem már a második hanem már csak a második mert sokáig ő volt az első (bár én sose csíptem.Nem nyomja rosszul meg van néhány jó zenéje,de Armin a best)2002-2004 között tehát 3éven keresztül aztán második és harmadik is volt tavaly meg ő volt Armin mögött és remélem idén is mögötte lesz
  • butcher20
    Hát az biztos hogy Arminnak ez a zene a mindene(nekem is !! Én is remélem nem hajtja túl magát!! És ez komoly hogy ingyen be lehetett menni a 350-re? Mindjárt lepetézek!!!!!!!!!!!!
  • butcher20
    Hát ez az ember kegyetlen!!! megkockáztatom azt hogy ő lép fel legtöbbszőr a dj-k közül. Hát arra kiváncsi leszek hogy Armin 1. helyét a eltudják-e venni.DJMAG-on
    (Tiesto már 2.!!)
  • TVelvet
    olyannyira nemérdekli, hogy a asot 350-re ingyenesen belehetett menni... csak tudnam nálunk mikro elsz ilyen.
  • donyyy20
    mocskos lázadók :D pont a legjobb track alatt :D
  • donyyy20
    atyavilág Armin most nem aprózza el! nem is azon van szerintem a hangsúly hogy hány órákat nyom hanem az hogy egy hónapon keresztül vagy több hónapon keresztül éjszakázni.... durva azért ha az egész nyarat így nyomja végig! mind1 csak ne legyen semmi baja Armin Only!
  • OPM
    ez már nem emberi.. és ezt most nem pozitív jelzőként használom

nem tudom hány órákat játszik, de teljesen ki fog készülni a végére

ennyit nem ér meg se a népszerűség se a pénz (bár remélem ő már nem az utóbbi miatt csinálja)
  • desigo
    na nem akarom egyesével linkelni itt lehet szemezgetni.
    Érdemes mert elég tűrhető minőségű a hang.
    Botrány,hogy fightnak is kellett történnie :(
  • desigo
    Armin Van Buuren @ Pachita, NYC - 12 - 05/07/08

• desigo
    7-05-2008 -- New York at pachita, Opening Track

• desigo
    Armin nem semmi hónapon lesz túl:

7-05-2008 -- New York
    08-05-2008 -- Atlanta
    09-05-2008 -- Houston
    10-05-2008 -- San Francisco
    11-05-2008 -- Portland
    13-05-2008 -- Newport Beach
    14-05-2008 -- Scottsdale
    15-05-2008 -- Denver
    16-05-2008 -- San Diego
    17-05-2008 -- Los Angeles
    19-05-2008 -- Orlando
    20-05-2008 -- St. Louis
    21-05-2008 -- Niagra Falls
    22-05-2008 -- Detroit
    23-05-2008 -- Boston
    24-05-2008 -- Chicago
  • butcher20
    Jó ez a videó!! nemtom mikori és hol készült!! :) a szám az már nem mai az tuti!! :)
  • desigo
    Armin Van Buuren - Sound Empire (Ludowa Hall - Wroclaw)

5 perces videó...
  • donyyy20
    passz.... szerintem nem, jó az ugy ahogy van...
  • butcher20
    Nem tudod hogy a Sharam-be to change számát nem dolgozta-e fel Armin? mert nekem annyira ismerősnek tűnt. mintha hallottam volna valamelyik ASOT-ból!! :)
  • donyyy20
    az tolta a cangát :)
  • donyyy20
    no problem...hu én is nagy baxxter rajongó voltam anno egészen aii shot the dj-ig utána má nem igazán érdekelt....

Feltekertem ma Visegrádra Ibiza Trance House 2008 -al :)(elég jó kicsit armada trance 3-hoz hasonlít.....
  • butcher20
    köszi!!! dance department pedig Arminé vagy sokféle dj nyomja benne?
  • shad0w
    Markus Schulz műsora, global dj broadcast
  • butcher20
    Jaaaaaaaa és Arminon belül mindent meghallgatok!!!és ez a GDJB nemtom mi :) van mit még tanulnom!
  • butcher20
    Bocs az előző neked szólt!!!!!!!!!!
  • butcher20
    hát nem vok túl nagy zenehallgató, ezért sem túl nagy az ízlésköröm!! :-) a 351-gyel semmi bajom. lágyabb zenének a kicsit régies trancet gondolom ami van benne pár sztem, de mondom nem vok szakértő!! :) régen scootert hallgattam úgy kb 13 éves koromban. azóta egy állandó előadót sem (disco-t trance-t). Armint is csak kb. 2 éve.Sajnálom kényes vok!!
  • donyyy20
    nem kötözködésből xDxD de bánhatod h nem hallgatsz mást :D GDJB meg főleg :D Mit jelent a lágyabb zene nálad :D?
  • butcher20
    nem vszem amúgy se kötözködésnek!! örülök hogy elmondtad véleményed!!
  • butcher20
    igazad van én csak Asotot hallgatok. mást nem. És csak Armint!!! Ennyi!!!!
  • gabi89
    Nem csak ASOT szabvány az :D (mondjuk nélküle tényleg nem lenne az igazi egyik set sem ) mert szinte az összes 2órás setben beledumálnak..GDJB,TATW,Future Sound of Egypt,Club Elite Session és még sorolhatnám.
    Nem kötözködésből írtam amúgy
  • butcher20
    persze ez ASOT szabvány, hogy beleszólogatnak!! kicsit én akkor is úgy érzem hogy lágyabb zenék vannak benne, ezért nagyon kiváncsi leszek a 352-re hogy milyen lesz. amúgy most hogy így belegondolok lehet hogy a 350 maraton miatt lett ilyen. majd meglátjuk!!!
  • donyyy20
    belepofázás nélkül nem lenne az igazi:)
  • donyyy20
    Hát nagyon max az intro-ba volt más a 351, szerintem egy átlagos csütörtöki ASOT volt fasza új track-ekkel.... Arnej bejövős, tehetséges nagyon!
  • neevous
    Nem vagyok benne biztos, hogy jó helyen kérdezősködök, de esetleg a "Apparat - Arcadia (Telfon Tel Aviv Remix)" megvan esetleg valakinek?
  • desigo
    Armin Van Buuren - Dance Department - 10-May-2008

1. Skunk Anansie - Brazen Weep (Richard Durand Remix)
    2. Faithless - A Kind Of Peace (Gabriel & Dresden Remix)
    3. Martin Roth & Alex Bartlett - Off The World (Gareth Emery Remix)
    4. Eddie Sender - Maya Electroriginal Mix
    5. Quivver - Surin (Original Mix)
    6. Ronski Speed feat. Aruna - All The Way (Original Mix)
    7. Stoneface & Terminal - Venus (Marc Marberg Remix)
    8. Progresia - Snowland (Original Mix)
    9. Lens - Beyond the Shadows (Moonbeam Remix)
    10.Arnej - Rendezvous
    11.Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Dub Mix)
    12.Glenn Morrison - Circles
    13.Dubfire - Roadkill (EDX's Acapulco At Night Remix)
  • desigo
    Én is csak dumálóssal találkoztam eddig...
  • gabi89
    A dvd-n nem lesz rajta teljes terjedelemben az egész Armin only (szerintem)
    Az Asot 350-re meg sajna nem fogsz találni riport nélkülit vagyis,de ha kivágod mondjuk Goldwawe-el azokat a részeket csak hát akkor a zenét is kivágott ahol beszlnek...