21632
-
#3551 hát ja régen jártam diszkókba de most már nem mert a trance megfogott!! és az ugyebár nem mindenhol szól. én meguntam a disco zenéket. :) énsi inkább itthon hallgatok Armint bulik helyett. (a kocsmázás részemről azért nem halt ki, meg a jó palace trance bulik sem :)) -
#3550 Szerintem nálunk a fiatalok nagyrésze nem a zene miatt jár szórakozni csak van néhány zenebuzi mint pl én aki inkább nem megy le bulizni csak mert a zene szar lesz :D -
#3549 hallod tényleg ráférne!! a palace fórumán is ott siránkozik a sok kis .... hogy miért van mindig trance a palaceban. szerintem a magyarok szeretnék a trancet ha több fellépő lenne ebből a műfajból. és amúgy is a palace tavalyi nyárzáróján Arminon dugig volt a platz. (meg is írtam nekik) -
#3548 Kicsit jobb kivitelbe :D a táncos csávó elég érdekes igen:D -
#3547 ez büntethetett xD -
#3546 (nem csak zeneügyileg:) -
#3545 hát jah ráférne egy frissítés az országra zeneügyileg... -
#3544 hát hallod nem irigyellek!! -
#3543 de szar -
#3542 Én voltam tegnap étterembe és [URL=http://www.szikorarendezoiroda.hu/notamulatos/image026.jpg]" EZ "[/URL] szólt ;) -
#3541 Ja hát halljátok engem egész héten Armin kísért!!! Voltam az Auchanban ki volt állítva egy mini roadster abból mi szólt? Hát ASOT!!! És voltam tegnapelőtt Media Marktba ott is fülelek mi szól mintha ismerős lett volna. Hát természetesen ASOT!!! Áldom ezeket a bevásárlóközpontokat!! -
#3540 Jó a szám de ez a videó elég idegesítő hozzá!! -
#3539 érdekesen pörögsz-forogsz -
#3538 Nem armin szám, de vmi qrvajo! :) -
#3537 Na ja én is irigylem :) Szívesen álltam volna ott :P -
#3536 jobb gomb -> kép megjelenítése -
#3535 én nálam nem jelenik meg a cipős kép? -
#3534 hát én azért még igy is irigylem! -
#3533 nem lehet mindenki tökéletes;) -
#3532 Na meg Armin csukája se rossz :D
-
#3531 Jó képek :)
Azért ez milyen má
-
#3530 huh nagyon ott vannak be is tettem háttérnek amikor Armin ül és várja a rajongókat :D meglepődnék ha egyszer iylen helyre keverednék és ott ülne :D -
#3529 Annyi képet nyomtál be alig győzök görgetni!! :) királyak a képek thx!! -
#3528 [URL=http://photo.rukes.com/vanguard109/vanguard109.html]Armin Van Buuren, DJ Remy and Boris MD - "GIANT" @ Vanguard - May 17, 2008[/URL]
-
#3527 Armin Van Buuren @ Virgin Megastore (Hollywood & Highland) - May 17, 2008
-
#3526 [URL=http://photo.rukes.com/hancock/hancock.html]Armin Van Buuren, DJ Remy and Alan B - "GIANT" @ 2028 Hancock Street - May 16, 2008[/URL]
-
#3525 ARMIN VAN BUUREN @ VANGUARD HOLLYWOOD 05/17/08
-
#3524 szerintem ez a szám ezzel a videóval a legtökéletesebb!! -
#3523 Én csak azzal tudnék összeveszni akinek valami kofogása van ez ellen!!! -
#3522 Ezen vesszetek össze :D -
#3521 tudjátok mi a jó a roadkill meg a till the sky falls down és az i am, na meg a its a big sky, de még a perfect is, ja de még hogy a this world watching mem akárcsak a rush hour és a BALATON :D -
#3520 az a jó ennyiféle változat között,hogy lehet válogatni,hogy melyik lesz jó csengőhangnak... -
#3519 mit kell ezen összeveszni :D aza jó la guitarra amikor gitároznak benne :D -
#3518 This file has been deleted. :/
na csak megvan xD -
#3517 Jól van gyerekek már amúgy is ülök!!! :) XD És bocsássatok meg ha a lelketekbe tiportam!!!! :) -
#3516 pöcsség, la guitarra sem csak originalban volt asotban -
#3515 Jólvan, leülhetsz. -
#3514 a La guitarra-n mit kell remixelni? :) sztem az asotba lévő számok úgy jók ahogy vannak (és ahogy Arminnak tetszik:) -
#3513 az original a legjobb :D -
#3512 Orjan Nilsen Balaeric Mix ;)