21632
-
#4111 enjoy
Beauty Hides in the Deep -
#4110 kösz
majd lesz link... -
#4109 thx fuck ma se tudom hallgatni live-be asotot de azé nektek jo szorakozást üdv! -
#4108 Wáá megtaláltam kösz papa:) -
#4107 hát nem biztos, lehet ellopják mindenedet, és megvernek az ott lakó, familiárisan hiperpigmentált egyedek :) -
#4106 nagy zene
kösz a linket -
viizo #4105 pedig a zippyshare a legegyszerűbb:
amikor behozod az oldalt, az oldal jobb felső részén az egyik sorban van egy visszaszámlálás (7-8 másodpercről számol vissza kb), és utána kidobja a 'download' linket -
#4104 De zippyshare-ről hogy lehet letölteni a számot, hogy ne ott kelljen hallgatni :( IE-ben megnéztem ideiglenesen letöltött fájloknál és vmi txt volt csak belőle meg egy shockwave flash fájl :S :( -
#4103 Na mit hoztam nektek
Plain White T's - Let Me Take You There (First State Bootleg) [9:01m/320kbps/20.6mb]
Letöltés
és végre nem ASOT rip :) -
#4102 de jól is megy a Románoknak...... -
#4101 800 km... -
#4100 arminy only-t, tőlem még a nigériai tömegnyomorban is lehetne, ha olyan jo lesz mind a holland. .) -
#4099 nekem anno nem tűnt fel, de mekkora balfasz már... mellesleg ez a pöcsarcú mc van tiestoval is (legalábbis a koppenhágai eolon ő volt) már akkor is utáltam, sztem borzalmasan béna, armin onlyn is az volt -
#4098 egy orktelepet? Micsinálnál vele? -
#4097 akarom akarom akarom!! :( -
#4096 szombaton Bukarest...
-
#4095 hát én nem akadok ki rajta egyáltalán még így h egyet hibázott akkor is lettem volna a helyében! kurva jó konfer ettől függetlenül...... -
Baelint #4094 http://youtube.com/watch?v=esKvE55T0R4&feature=related
Gondolom ez volt már, de én csak most láttam.
Hogy lehet így bekonferálni? Nem hiszem el, hogy egy -látszatra- ennyire profi rendezvényen hogy lehet ekkora balfaszságot elkövetni... -
#4093 nagy vagy pont ez kell nekem lazulni a fotelba........... -
#4092 juj ez gonosssz !: :)) köszzii -
#4091 nekem ebből ilyenem van, e :) -
#4090 :)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=2sFIPcw6zWE&feature=related]Ez a szám valakinek ismerős?:) Elég morcos ^.^[/URL]
Ha valakinek meglenne, azt naaaaaagyon megköszönném. -
#4089 nekem is csak arminra van jegyem, időm lenne többre, pénzem nincs :)
mellesleg már sorozatban 4. hete kelt fel a szomszéd (nekem) hajnalban, 8 óra körül, cserébe rögtön be is nyomtam nekik a don't wake me up-ot, de nem vették a lapot. nekem legalább jobb kedvem lett tőle... :D -
#4088 hát akkor jó bulizást előre is nektek! én is lent lennék minden nap ha rajtam múlna de sajnos más kötelezettségeim vannak így csak armin fért bele:) -
#4087 Ez okés,csak megyünk vagya hatan "eddig" és annak a fele lány,ők meg nyafognak hogy nem fognak ennyi időt sátorban tölteni:) -
#4086 "A belépőjegy-vásárlók számára a kemping használata (sátrazás) ingyenes."
Idézet a party weboldaláról... -
#4085 Azisjó.. csak pl Satoshi meg pár másik előadó miatt asszem mind a 4 nap lent leszek^^ -
#4084 kösz szépen xD -
#4083 nekem is nagy kedvencem!! de nincs meg külön.... -
#4082 Ez nincs meg valakinek Plain White T's - Let Me Take You There (First State Bootleg) ?
356-os ASOT-ba volt és azóta kedvenc :) sajna csak sima verzióm van belőle ami nem olyan jó :( -
#4081 Sok PUNCIT!!!! -
#4080 HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!! -
#4079 Egyetértek veled!!!! szállást meg aki ilyenkor talál ember legyen a talpán!!XD -
#4078 nekünk nem kell szállás estére oda érünk bulizunk reggel meg jövünk :D -
#4077 -
#4076 HBD^^ -
#4075 thx xD -
#4074 Boldogat -
#4073 kösz-kösz -
#4072 Énis.. Semmi pénzért ki nem hagynám.. márt csak vmi szállás után kéne néznem..