21632
-
#19988 most került ki a teaser, habár megesküszöm rá hogy nem először hallom
talán a globalon volt ID
-
#19987 Tényleg, mit szóltál a PvD-s bulihoz? Engem eléggé meglepett hogy voltak trance-től eléggé eltérő számok is, pl. a dubstepes for an angel eléggé lehangoló volt. Amikor elkezdte plastikman-től a spastik-ot játszani elég nagyot néztem, tőle végképp nem vártam volna hogy hallhatom. Mondjuk ennek örültem volna ha lett volna rendes hangerő mint pl. bónuszon, de itt nem nagyon lehetett élvezni. Lehet pont azért játszott néhány minimal-t hogy vegyék észre magukat a szervezők, elég morcos volt és jogosan, oké hogy a várban volt de azért tarthatták volna azt a hangerőt mint ami fedde le grand-on volt. -
#19986 Markus részt leszámítva nekem is bejött :D
Tömény is így egymás után meg inkább GDJB-ba illenek ezek a zenék. -
#19985 Újra hallgattam ma.
Egész korrekt rész volt -
#19984 A State Of Trance Episode 576 [2012-08-30]
01. Aruna - Save The Day (Myon & Shane 54 Summer Of Love Remix)
02. Talla 2XLC & Surpresa - Silver (Jorn van Deynhoven Fix)
03. Tritonal Feat. Cristina Soto - Still With Me (Stoneface & Terminal Remix)
04. Faruk Sabancı - Elveda (Original Mix) (Future Favourite) [from the album #UR6 CD2 - 06.]
05. Tomas Heredia - The Witch (Original Mix) [from the album #UR6 CD2 - 10.]
06. Dash Berlin feat. Band of Horses - The Funeral (Tune Of The Week)
07. The Thrillseekers feat. Stine Grove - Everything (Wellenrausch Remix)
08. Ferry Corsten feat. Betsie Larkin - Not Coming Home (Dash Berlin Remix)
09. Armin van Buuren feat. Ana Criado - I'll Listen (Original Mix) [from the album #UR6 CD1 - 05.]
10. Markus Schulz feat. Seri - Love Rain Down (Original Mix) [from the album Scream - 04.]
11. Markus Schulz & Mr.Pit - Push The Button (Original Mix) [from the album Scream - 20.]
12. Markus Schulz & Elevation - Finish Line (Original Mix) [from the album Scream - 19.]
13. Markus Schulz vs. Elevation & KhoMha - Triotonic (Original Mix) [from the album Scream - 08.]
14. Simon Patterson - Always (Jordan Suckley Remix)
15. Allen Watts - Split Second (Original Mix)
16. Fadi & Mina - Kepler 22 (Andrew Rayel Remix)
17. Reiklavik & Iqcha - Without Words (Matt Bukovski Remix)
18. Matt Bukovski - Retrospection (Original Mix)
19. Paul van Dyk feat. Plumb - I Don't Deserve you (Guiseppe Ottaviani Remix)
20. James Dymond & Atlantia - Imperium (Original Mix)
21. Matt Davey - Believe In Me (Original Mix) [from the album #UR6 CD1 - 14.]
22. Onova - Shamanic (B-Side Mix)
23. Luke Terry - No Control (James Dymond Remix)
24. Afterburn - Summer Sun [ASOT Radio Classic] -
#19983 PvD :) + Ottaviani -
#19982 -
#19981 Jordan Suckley Remix) -
#19980 Simon Patterson - Always (ID Remix?)
2009 -es zene
-
#19979 Nagy fav most :) -
#19978 I'll listen -
#19977 The Thrillseekers feat.Stine Grove - Everything (Wellenrausch Mix) -
#19976 Bolier track elég érdekes volt :D -
#19975 Estét
Eddig jó :) -
#19974 Kellemes,dallamos kicsit lassú track.
Olyan angolos. -
#19973 Hamarosan érkezik a Ben Gold album. Az első track ami megjelenik: Ben Gold - Where Life Takes Us
Matt Darey albumát teszteltétek? Én kicsit furcsállom hogy tele van remixekkel, miért nem az original kerül egy szerzőire? Ha meg annyira remixeket akar akkor meg remixed albummal megtoldja. -
#19972 -
#19971 Out: September 14.
Kicsit korainak érzem, hogy megint UR lemezt kapunk... Persze értem én, hogy egy ilyen egyszerűbb elkészíteni, mint egy szerzői albumot, de akkor is már nagyon hallgatnék új trackekek Armintól és nem csak Mashup-okat és Remixeket. Az UR sorozat jöjjön csak 2 évenként. Persze várom ezt is, de tavasszal az ASOT 2012 megjelenésekor bíztam benne, hogy az ősszel/év végén új szerzői albummal rukkol elő a srác.
Universal Religion 3 - 2007
Universal Religion 4 - 2009
Universal Religion 5 - 2011
Universal Religion 6 - 2012 WTF? -
#19970 Stranger KvsA remix is megjelent már, tehát az sem exkluzív. Mondjuk ilyen téren ISOS 4 volt a legütősebb talán. -
#19969 http://partybusz.arminvanbuuren.hu/ -
löncsi #19968 Érdeklődnék, hogy az októberi Szlovákiai Armin bulira indul e Magyarországról busz? és ha igen mennyi az ára? köszi előre is a választ! -
#19967 Érdekes mintha a szokásosnál kevesebb exkluzív track lenne rajta :S
CD1: 2,4,9,10,11,13,15,
CD2: 1,4,5,8,9,11,12,14
és akkor meg nem is írtam bele azokat amiket ugyan még nem adtak ki de már hallottuk őket :( -
#19966 Universal Religion 6 tracklist:
CD1
01 Andrew Rayel feat. Jano – How Do I Know (Armin van Buuren Intro Edit)
02 Andy Duguid feat. Shannon Hurley – I Want To Believe
03 Blake Jarrell – Barbados
04 Solarstone with Aly & Fila – Fireisland (Future Disciple Remix)
05 Armin van Buuren feat. Ana Criado – I’ll Listen
06 Abstract Vision & Elite Electronic vs Broning – Relict
07 Protoculture – Perpetual Motion
08 Ørjan Nilsen – Burana
09 Beat Service – Fortuna
10 Andrew Rayel – Aeon Of Revenge
11 Skytech – What’s Wrong (Skytech Stadium Mix)
12 Stoneface & Terminal – Green Velvet
13 A.R.D.I. – Premonition
14 Matt Davey – Believe In Me
15 Jorn van Deynhoven – Headliner
16 Sasha Carassi & Mikael Jonasson – Void vs Gaia – Status Excessu D (Armin van Buuren Mash Up)
CD2
01 Alex M.O.R.P.H. – Eternal Flame (Original Breaks Mix)
02 Omnia – Infina
03 Richard Sebastian – Full Disclosure
04 Jaytech feat. Steve Smith – Stranger (Kyau & Albert Remix)
05 Juventa – Metamorphose
06 Faruk Sabanci – Elveda
07 Daniel Kandi – 3 Strikes UR In
08 Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Like Spinning Plates (Alexander Popov Remix)
09 Paul Webster feat. Angelic Amanda – Time (MaRLo Dub Remix)
10 Tomas Heredia – The Witch
11 Andy Moor – K Ta
12 Richard Durand & Protoculture – Pleasure
13 Matt Bukovski – Retrospection
14 Aligator feat. Daniel Kandi – The Perfect Match
15 Mark Burton vs Sunlounger – Try Understatement To Be Love (Armin van Buuren Mash Up)
16 Neptune Project feat. Polly Strange – The Inside
-
#19965 jó hát én kb 2009es riós mutatványa óta szidom szerencsétlen tütürírüti Till I Come elvtársat. Hozzátenném hogy mix cd-k terén azért készít jó összeállításokat. Ferry Corsten-t sem értem miért nem folytatja a Once Upon sorozatát. -
#19964 kicsit kap...
A pénteki nap már elég jól sikerült a SZIN-en látogatószámban is, de az ATB így is szörnyű volt.
"A napot mindössze egyetlen fellépőnek sikerült beárnyékolnia, de neki se nagyon, inkább csak jól kiröhögtük szerencsétlenkedését a nagyszínpadon. Mert amit ATB művelt, arra nagyjából ez az egyetlen jó szó. Arról persze nem ő tehet, hogy a fél 12 és hajnal 1 közé szervezett fellépését a környékbeli lakók nyugalma érdekében nagyjából harmad akkora hangerőn kellett lenyomnia, mint az indokolt lett volna, arról viszont igen, hogy szettjét még csak olyan hatásvadász parasztvakításnak sem lehetett minősíteni, mint amit mondjuk Tiesto tolt tavaly a Balaton Soundon. Egész egyszerűen egy vérszegény, unalmas, semmitmondó, fárasztó produkció volt, ami nyilván csak azokat késztette táncra, akik egyébként is akármire bemozdultak ezen az estén. A szerencsétlenkedésről pedig tényleg csak annyit, hogy emberünknek például egyszer, de tényleg egyetlen egyszer sem sikerült rendesen bemutatnia azt a kegyetlenül trükkös dj-mutatványt, hogy a hangerőt, vagy a basszust ritmusra lehúzza, majd visszaengedje a zenére.
Pontosan az ilyen fellépések azok, amik miatt mostanában ismét egyre többen teszi fel a kérdést, hogy mégis mi a fenét csinálnak ezek a majmok ott a pultban egy rakás pénzért cserébe, és tépázzák meg szélsebes tempóban számtalan, egyébként tehetséges, jó és elismerésre méltó dj renoméját." -
#19963 Jah, hogy a szavazáshoz még mindig Facebook kell? Akkor kimarad. Bár sokat szerintem úgysem számítana a szavazatom.
David Genya és Afrojack visz mindent a reklám miatt... -
schottner #19962 1. Markus Schulz
2. Above & Beyond
3. Sander van Doorn
4. Armin van Buuren
5. Khomha -
F R A N Z #19961 Nekem:
1. Armin van Buuren
2. Aly & Fila
3. Soundlift
4. Shogun
5. Andrew Rayel
-
#19960 djMAG TOP100 szavazatom:
1. Armin van Buuren
2. Paul van Dyk
3. Arty
4. Alex M.O.R.P.H
5. Above & Beyond
-
#19959 Mirage Full DVD
-
#19958 meg sem fogja közelíteni a Marco V remixet. Na az tényleg egy igazi gyöngyszem. -
#19957 gondolom ez még véletlenül sem jelenti azt hogy az eredeti dallam copy-pastelve két ritka ócska house/dubstep ritmus közé 128BPM-en, és máris kész a vadiúj beatport top1-es világot megváltó sláger, amit aztán naponta 26-szor meg lehet osztani a facebookon (mert az amúgy sincs még tele elég itunes meg beatport reklámmal).............
-
#19956 Köszi a tippet !:) ha vki megy innen akkor Én is mennék:) -
-
#19954 Én is szavaztam:
-
#19953 Októberi (szlovák) arénás Armin bulira 15 euró a jegy :D ha elég gyors vagy hát az több mint megéri
Ticketportal.sk
FB Esemény -
#19952 Meg van az Omnia - Infina remix győztese illetve azok a remixek melyeket ma kap meg Armin. Mindenki döntse el mennyire jók, én találtam olyan remixet ami sokkal jobban tetszik mint ezek.
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&u=http://promodj.com/omniamusic/blog/807571/Rezultati_konkursa_remiksov_na_trek_Omnia_Infina&usg=ALkJrhhL4HOvw--t8p0EMl0mAvG5sHWwKA -
#19951 szintén ajánlott:
-
#19950 Nagy komolyság ez a videó, classicáradat :)) -
#19949 és még mindig nem szavaztam :D
Mind1 majd utolsó napon :D de PvD bulit tuti megvárom na nem mintha tuti nem őt raknám meg elsőnek.