21632
  • donyyy20
    hát egy évvel ezelőtt még tényleg többen ismerték őt itthon szerintem is...(bár ezt a jóég tudjaxD)
  • xotyi
    Sajnos,pedig úgy vettem észre hogy mintha öt egy picivel többen ismernék idehaza mint armin-t.
  • donyyy20
    egyenlőre 1000% megvagyok róla győződve h jövő nyárig markusról itt nem hallunk semmit:D
  • donyyy20
    21 de csak azért írtam h az én szivem is egy markus képre ilyen lázba jöjjön :D
  • xotyi
    Off

Mért mennyi vagy?
  • donyyy20
    alig várom olyan öreg legyek mint te :D
  • xotyi
    Semmi gond,csak sok ez márt az én öreg szívemnek
  • donyyy20
    xDxDxDxD bocs csak fölspanoltam magam annyit beszéltünk róla :D
  • xotyi
    Baszki,márt folyt a nyálam a billentyűzetre mikor megláttam a Markusos képet, abban reménykedtem h mire az leérek a kép aljára egy magyar helyszínt és egy dátumot találok
  • desigo
    Above & Beyondos bannert készíthettek ha nagyon ráértek xD
    ( 780 X 180 ast)
  • donyyy20
  • viizo
    akad néhány ahol rendszeres fellépők mindketten

nature one, trance energy, global gathering

részemről bármelyik jöhet, nem vagyok válogatós xD

[ha john o' callaghan ott van és pörgeti a bulit, nagy baj már nem lehet :D]
  • donyyy20
    alap:D markus armin legyen tök mindegy milyen sorrendbe :D
  • desigo
    Nekem mindegy hova megyünk csak Armin,Markus zenéljen xD
  • Blekk Síp
    Nalátod! :D
  • donyyy20
    addig amíg egy tiestora vagy arminra nem tudnak egy stadionnyi(50-60ezer) embert összerántani addig nem lesz nálunk ekkora fesztivál... de legalább desigo foruma növekszik :D mégis igaza van blekk Síp-nek xD de jövőre bevállalhatnánk közösen egy Sunrise fesztivált :D én benne lennék...
  • viizo
    kis ország, kis foci.. :/

ha lennénk mi is legalább 20-30 milliónyian, akkor itt is sem lenne óriási pénzügyi kockázat megszervezni egy ilyen több százmillió HUF-os, kifejezetten elektronikus, igényes megarendezvényt :/

de ennek hiányában marad az egy-egy nagy névre alapozott, egyszemélyes show

remélem a BS kirobbanó sikere azért jelez valamit a rendezvényszervezőknek itthon is

• desigo
    azért ez kemény
    azt se tudnám kit hallgassak hirtelen xD
  • donyyy20
    hát nem tudom mihez képest vagyunk feljövőben :D románokhoz képest biztos nem, se a lengyelekhez képest.... sziget,volt,sound ezek tényleg egyre népszerűbbek de év közben szerintem elég nagy pangás van, de lehet h csak nekem vannak túl nagy elvárásaim...
  • gabi89
    Ezt most olvastam
    Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In & Out Of Love (The Blizzard Remix)(Richard Durand Remix) -Release date set for August 4th

Hát az még odébb van azért :(
  • Blekk Síp
    Azért sztem Magyarország eléggé feljövőben van ilyen téren.
    Persze akadnak nagy bulik a szomszédos országokban, de sztem nem olyan rossz a helyzet, én úgy látom azért fejlődünk mi is.
  • viizo
    hoppsz... hihetetlen hogy a lengyel partyszervezők is mennyivel előrébb tartanak, mint a magyarok :S

nem kis bulira lesz kilátás, szerencsések a lengyelek :)
  • Blekk Síp
    Pedig elég megnézni egy Nature One-t. (:
  • donyyy20
    hát jah ilyen felhozatalt se láttam még sehol...
  • gabi89
    Szívesen elnéznék arra :D mekkora buli lehet vagyis lesz :)
  • TVelvet
    eeeez durva.
  • donyyy20
    uhh ezt sasoljátok meg itt buli lesz a javából Sunrise Festival
  • butcher20
    Na srácok senki nem szedte még le a bukaresti only szettet???? vagy ha vki igen kérem segítsen!!:) (az előbb véletlen öcsém nickjével léptem beXDXD)
  • DJ Tope
    Na srácok senki nem szedte még le a bukaresti only szettet???? vagy ha vki igen kérem segítsen!!:)
  • TVelvet
    több ilyen isvan.
  • donyyy20
    uhh:D aki nem tud aludni...xD
  • desigo
    mintha most is menne...

winamp ctrl L --> http://www.markusschulz.hu:8888/

ez megy most: Heaven's Gate Special =LIVE= from Dortmund - now on the decks- Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden
  • desigo
    komolyság xD
    Tavaly Armin előtt a parton szólt mindenfelé az ASOT
    kocsikból,szobákból stb...
    mondjuk azok célirányos bulizók voltak xD
  • butcher20
    Én még írtam korábban de rohadt nagy volt hogy mikor az auchanban ki volt állítva egy mini roadster hangcuccokkal és szólt belőle elég rendesen vmelyik ASOT:) meg másnap a Media Marktban szólt ASOT:) marha nagy volt ilyen zene mellett a vásárlásXDXD:)
  • donyyy20
    hát azért ennyire nem drasztikus a helyzet én csak azon voltam kiakadva hogy azt minek árulják amit már a kutya se fog megvenni, ahelyett h kitennék a polcra imagine-t vagy only dvd-t.....
  • donyyy20
    jah jol hallottad meg azt is mondta hogy nálunk lesz a következő only xD
  • viizo
    pedig mintha hallani véltem volna, ahogy mondja: háááj esgé tím, máj frendz xDDD
  • xotyi
    És még nemis látott el addig ahol mi voltunk
  • viizo
    most érek rá csak hallgatni a 361-est

tényleg mekkora felemelő ahogy megemlítette a BS-ot, "a fantastic party at Balaton Lake"

és mennyire igaza van :)))
  • shad0w
    rádió1-en pár perce nyomták armintól az unforgivablet :) pár napja ósönben meg megint a legacy szólt, egész hangosan :)

mod.: elbizonytalanodtam, asszem nem az unforgivable volt, de annyira ledöbbentem rajta h friss, igényes trance megy a rádióban h egyszerűen még a szokásosnál is jobban leblokkolt az agyam... ha eszembejut h mi volt akkor beírom, csakazértis :) az tuti h asot playlisted volt legalább egyszer az elmúlt hetek valamelyikén...