21632
-
#5273 nah szép napot most mennem kell! majd remélem a többiek is kifejtik a véleményüket szeva! -
#5272 Nekem is hiányzik sok mindenki, de nem szabad leragadni örökké ugyanazoknál az előadóknál figyelni kell a feltörekvő tehetségeket is és szerintem semmi gond nincs itt mert én azt se tudom mit hallgassak néha mert nem tudok választani a sok jó közül... -
#5271 Egyetértek veled. Nekem hiányoznak az akkori zenék. Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Tiesto,Deep Dish,Chicane,Atb,és rengetegen mások akkor még tudták mit játszanak(csak hogy ne mindig csak a zúzásra gondoljunk). -
#5270 Sensation White -nak nálunk semmi köze a zenéhez.... Majd ha egyszer normális felhozatal lesz akkor lehet h lesz mit élvezni rajta.... Te kiket szeretsz amúgy hallgatni? -
#5269 szerintem 2002 előtt se akkor se és utána sem volt pangás egyik stílusban sem, az már más kérdés hogy azt amit akkor progressive -nek mondtak nincs már, főleg azért mert a zene él és állandóan túlnövi a saját magát... persze hogy nincs már olyan rave mint 1990-ben volt, mert azt már senki nem fogja meghallgatni maximum olyan betegek mint én... xD (hyper hyper) -
#5268 Pedig ez így van. Ha más műfajt nézünk akkor is. Pl meg lehet nézni a sensation partykat, vagy bármi mást. 2002 óta mintha visszafelé fejlődne a zene. -
#5267 hát akkor így jártatok én nem látok semmiféle pangást.... -
#5266 zana=zene -
#5265 Úgy úgy és pontosan ezért mondom azt hogy a zana 2002-ben meghalt, talán az volt az utolsó olyan év amikor még JÓ zenét játszottak, azóta pang a zeneipar, néha néha van egy két zene amire el lehet lötyögni de amugy nagy üresség és unalmas monotonitás és egymásról másolás, mix, remix, reborn, meg minden szar... -
#5264 on a good day ....... -
#5263 Jók vagyunk :) -
Micsu #5262 Ezek a djk anno 2002fele nagyrészt tényleg prog houset toltak, de az a stílus már meghalt mint a rave, nemtom mirét maradt benne a köztudatban! Digweed, Sasha mostanság minimal techouset játszik a legtöbbet de nem vetik meg az elektro houset sem meg pár deep is becsúszik néha a szettjeikbe! -
#5261 nem igazán
mert szombaton megyünk majd következő szombaton jövünk... -
#5260 363-ra remélem itthon leszel xD -
#5259 Jó pihit,jó utat és vigyázzatok magatokra:) -
#5258 jó pihenést
én is léptem... -
#5257 Jó éjt mindenkinek! -
#5256 nem akartam akkor mást írtam volna oda!xD -
#5255 vegyük úgy h szereztem még 3 postot ide nekik meg + 2:D na jó éjt xD -
#5254 War-t akartál?:) -
#5253 lényegtelen visszavonulót fújtam xD -
#5252 szeretlek, már mentem is. -
#5251 Igazából nem tudom hol kezdődött az egész,csak ezt a topickot követem és erre a topicra vonatkozóan mondtam:) -
#5250 Jól van neked van igazad! -
#5249 nem kötekedés de kúltúráltabban nem tudta volna Ő is? :$ -
#5248 at war :D jól van sorry úgy látszik vérre megy az első helyxD -
#5247 Nem kötekedés,de kultúráltabban nem megy? Kösz. -
#5246 fellángolást is jelent azt hittem azért de kösz így akkor ez csak téged érint:D -
#5245 flame = szemét,spam,felesleges ,témába (topikcímbe) nem vágó hozzászólás -
#5244 kösz! -
#5243 na regeltem vipet, meg megnéztem hova fogok járni újból egyetemre azt' már itt is vagyok :D
ahogy elnézem nagyon jó volt ma gdjb is, meg főleg az asot, ekkora pörgés néha még a jubileumi kiadásokon sem szokott lenni mint most volt :) -
#5242 nekem ez a flame most nem esett le, de biztos h a sok kommentel áll kapcsolatban....!? -
#5241 te egy geci kemény ember vagy. -
#5240 és vége lassan :( na de nem baj holnap tatw :) -
#5239 nem mert témába vágó postok voltak xD
nem hírdettem flamedayt xDDDD -
#5238 hernan cattaneo, james zabiela, john digweed és a többi Xotyinak igaza van, az már máskérdés kinek mi a progressive.... -
#5237 Felejts el -
#5236 Nem vagyok annyira képben. Nekem a progresszivet Sasha,Digweed,Sander Kleinberg és Nick Warren jelenti,lehet rossz elképzelés,ha igen Mea Culpa:) -
#5235 miért ne lenne? -
#5234 akkor átjössz?xD