21632
  • zolo
    21. Utah Saints - Lost Vagueness (M6 Bootleg)
  • gabi89
    Na újra itt már töltöm is a 365-öt meg elolvastam a több mint 70hozzászólást.Látom Armin interjú is van :)
  • butcher20
    Srácok sztem ez a roxy reklám csak egy vaklárma!!!:) jó lenne ha valamelyik le is jönne de sztem csak mindegyiktől nyomnak le mixeket:) Armin részéről meg talán lenyomják élőben az ASOT-ot:)
  • donyyy20
    hát remélem 9 órás szettet kapunk már végre xD ha annál keveseb lesz else megyek [hiszti] xD
  • mflex #5871
    http://rapidshare.com/files/137854330/Armin_Van_Buuren_-_The_Sound_of_Goodbye.avi.zip
  • desigo
    roxy reklám
  • onorobi
    Szia! Köszi a segítséget:)! Üdv
  • desigo
    hát eléggé érdekes
    se helyszínt,se időpontot nem mondanak.
    Lehet majd két hét múlva bejelentik nagybüszkén,hogy 1-1 órában nyomnak tőlük mixeket

na mindegy egyenlőre a holnapi sashán legyünk túl xD
  • ugot2know
    de nincs kizárva Carl Cox lesz valamikor,mert a Szigeten is lett volna,csak elmaradt
  • ugot2know
    október 22-ben a Studioban lesz Digweed
  • lemongrass
    carlcox.com-on egy db Mo-i bejegyzés nincs szeptemberre...
    Digweed 2008.10.22-én lesz Studio-ban /a website-ja szerint/
    armin site pedig csak az augusztusi fellépések dátumaival szolgál...

• desigo
    A Roxyn reklámozzák,hogy szeptemberben Budapesten Carl Cox,John Digweed,Armin van Buuren
    erről valakinek valami infó?
  • shad0w
    arnej - the ones that get away
  • onorobi
    Sziasztok! Meg tudja valaki mondani ennek a tracknek a címet? http://www.youtube.com/watch?v=OsLE3wO89g8&feature=related , előre is köszi! Amúgy én meg ma megyek ki Szigetre, kiváncsi leszek a PartyArénára, magasan van a léc Sound után... Nem hinném hogy jobb lesz:D! Na minden jót mindenkinek!
  • donyyy20
    nah akkor ezek szerint nem vesztettünk semmit h kihagytuk...:)
  • desigo
    Nah megvolt a sziget...

Érkezéskor már ment a nagyszínpadon az R.E.M. Persze hatalmas tömeg de valami iszonyat szánalom.Kb 500 ember az elején táncikál a többi sok 1000 meg csak nézi az egészet.Pár éve a Faithlessen 20 ezer ember közül mindenki tombolt...

Irány egyből tovább a Party Arénába

22:00-kor Dän Von Schulz kezdett de valami iszonyat ratyi volt amit művelt.A zenék még elmentek volna de kb minden második keverése csúszott.Folyamatosan szkreccselt sokszor még a vokálokra is.
    23:30-kor Kühl váltotta.Nah ő már legalább profin tud keverni csak épp ő progresszív zenéket tolt többségében.Nem is értem,hogy miért került oda a többiek közé.Egy két slágeresebb trance zenét azért felrakott de azon látszott,hogy csak a közönség miatt teszi.Az ő szettje egyébként jó volt.
    01:13-kor aztán rövid csend majd a pultban Ferry.Nah ekkor már tömegnyomor mindenütt (pedig hatalmas sátor volt).Alig lehetett mozdulni.Az ő szettjétől sokkal többet vártam.Alig rakott fel új számokat.Inkább ismertebb,dallamosabb zenéket tolt.Lehetett rá bulizni gazdagon de hol marad a sok újdonság?
    03:05-körül be is fejezte aztán következett Observer.Az ő szettje hasonló volt a Balaton Soundoshoz.Dinamikus,lüktető néha veretős zenékkel.Jobban lehetett rá menetelni mint Ferry szettjére.
    kb 4:30 ig zenélt aztán jött mindenféle átvezetés nélkül Slam Jr.
    Ő bakelitről játszott és bekezdett ha jól emlékszem a BBE - Flashel.Még egy hasonló durva jó zenét felrakott aztán egyre elborultabb korongokat keresett.Kb fél órát bírtuk aztán már elég volt belőle.

Összességében a sziget egy putri kb.Mocsok,kosz,por igénytelen csont részeg emberek.Állni nem bírnak de azért már állnak sorba a következő fél literes sörükért aminek a felét másra lötykölik ki.Iszonyat sok külföldi volt.Na ők legalább odaszóltak,hogy sorry ha nekem jöttek.
    A Party Aréna eléggé nagy volt.A hang elég tűrhető volt bár egy kicsit halk volt.A fények is jók lettek volna ha nem lett volna túl világos.
    Bent odajött dumálni egy holland srác hozzánk.Azt mondta,hogy volt már 3X a szigeten,4X Budapesten és szeret idejárni nagyon.Mondtuk neki,hogy Armin a best erre egyből helyeselt és azt mondta,hogy nemrég még rá bulizott.Jó arc volt xD

nah nagyjából ennyi

lehetne simán egy Armin,Markus,Above & Beyond-os buli a nagy színpadon.Simán fullon lenne...
  • donyyy20
    Infinity-t meg day withou pjanoo-t hallottam ma is 2 szer roxyn...
  • zolo
    (Y)
  • desigo
    akkor kezd az első...
  • zolo
    Sziget.hu keresője szerint:

22:00 Mastercard Party Arena
  • desigo
    Csak ki kellene menni Ferry Corsternre.Szerintem komolyság lesz...
    Observer is játszik

Tudja valaki,hohy ki hánykor játszik ma este?

Ferry Corsten (NL)
    Observer (A)
    Slam Jr.
    Kühl
    Dän Von Schulz
  • zolo
    Ma dél körül Balatonfüreden ültem a buszváróban levő pizzériában, Roxy Rádió ment, volt sok jóság :)

-Toca's Miracle 2008
    -Sound of Goodbye
    Most hirtelen e kettőnek tudom a címét(szégyen), pedig volt még 3-4 dal ami ismerősen hangzott.

Asszem holnap megpróbálom Screamer Radio-val befogni a Roxy-t, mert a bemondó aztmondta van online :)
  • donyyy20
    amúgy mostanában télleg sok jó zenét sugároznak a rádiók is, én csak edzés közbe hallgatok rádiót de pont múlthéten volt egy prydz mashup
  • xotyi
    Szintúgy, azon röhögtek,hogy leültem magamnak mint a befőtt, és nem voltam hajlandó megmozdulni még vége nincs a jó zenéknek =D
  • desigo
    Reggel autózok pesten és átkapcsolom a cdt rádióra 8:30-kor,hogy valami infót halljak az olimpiáról.
    Vissza már nem kapcsoltam mert a hírek után jött:

-Armin Van Buuren Feat Susana - If You Should Go
    -aztán egy Yonderboy szám
    -erre nem emlékszem
    -Seth Hutton feat Judie Tzuke - Dont Look Behind You

ááá hatalmas volt !
    csak néztem,hogy mit hallgatok...
  • donyyy20
    ááá nem hiszem el xDxDxD harmadikra csak sikerül KNIGGHTTTTTTTTTTTT [neröhögjetek] --
  • donyyy20
    sorry *The Dark Night-on most látom elírtam;) azé nem mindegy..
  • donyyy20
    Media-ba még mindig nincs Only Dvd, de Imagine 3800ér kapható...
  • donyyy20
    ohh nem vittétek túlzásba ma! The Dark Night-on voltam kurva jó volt.........
  • shad0w
    ja, még gdjb elején bedőltem az ágyba és nagyrészt onnan hallgattam az egészet :) lefáradtam, lusta voltam felülni is, nemhogy még fórumozni :) majd legközelebb :D
  • butcher20
    héééé te itt voltál végig és egy szót se szóltál????XD (ha így van ez a pangás egyik oka:))
  • desigo
    pangás van az egész fórumon...
    majd szeptembertől helyre áll a rend
  • shad0w
    érdekes h milyen pangás volt itt a korábbi hetekhez képest, pedig nagyon jó kis asot volt a mai :)
  • desigo
    ASOT 365
  • butcher20
    thx
  • desigo
    A STATE OF TRANCE - EPISODE 365 Armin Solo Set at Amnesia in Ibiza

01. DJ Tatana – Spring Breeze (Martin Roth Summerstyle remix)
    02. Sunlounger feat. Zara - Lost
    03. Emilio Fernandez - Reynosa
    04. Andy Duguid feat. Leah - Wasted
    05. Orjan Nilssen - La Guitarra (Original Mix)
    06. Russel G - Whiplash
    07. Filterheadz & Prydz – A Day Without Pjanoo (AvB mash up)
    08. Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders (Club Mix)
    09. Kaskade - Angel On My Shoulder (EDX's Belo Horizonte at Night Remix)
    10. Orli & Martie - White Flower (Jerome Isma-Ae Remix)
    11. Andy Moor - Fake Awake (Ecomix)
    12. Hybrid Theory - Love Stimulation (Glenn Morrison Remix)

SECOND HOUR

13. Zoo Brazil - Crossroads
    14. LSG - Netherworld (Oliver Prime Remix)
    15. Filo & Peri feat. Eric Lumière - Shine On (Activa Remix)
    16. The Thrillseekers Feat. Fisher - The Last Time (Simon Bostock Remix)
    17. Giuseppe Ottaviani - No More Alone (John O'Callaghan Remix)
    18. John O'Callaghan Pres.Mannix - Pyramid
    19. Armin van Buuren feat. Susana - If You Should Go (Aly & Fila Dub Mix)
    20. Mr. Pit vs. Above & Beyond - Shana Can't Sleep (Armin van Buuren Mashup)
    21. Utah Saints - Lost Vagueness (M6 Bootleg)
    22. Timmy & Tommy - Full Tiltin (Joint Operations Centre Remix)
    23. Funkagenda Vs. Santiago & Bushido - Fuck the Head Trick
    24. Substate - Horizon (Mac Zimms Remix)
  • butcher20
    mi a f........?????????
  • desigo
    eléggé pörgős szett volt sok vokálos zenével
    bejött nagyon....
  • xotyi
    Szeressük^^
  • butcher20
    huh ez a szám is ütős :)