Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnyNapalm
na végre<#eljen>

JAST
Andy Moor - In Your Arms

Original Dub Aly & Fila Rafael Frost Joseph Areas
Lehet válogatni mindenkinek. Nekem a Dub mix lesz a kedvencem 😛

JAST
Andy Moor:

The wait is finally over! Zero Point One, the first solo album from Andy Moor, will be released 6th July 2012 on Armada / AVA Recordings. Zero Point One is packed with 18 thought-provoking, original tracks from deep, mysterious ambient to melodic trance and vocal melodies, across the spectrum to rocking break beats and the thick bass of progressive.

Nem tudom, hogy mások is így vannak e vele de a mostani(kb 4-5hete) settekben amit letol Armin egyre több az értelmetlen zene! nekem nagyon hiányoznak a kellemes vokálos és néha elszállós számok!
gabi89
õk
köszi
😊

1tõl van arnej

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
Ha mennénk akkor talkon írok...
Ha nem akkor jó bulit !
gabi89
Az biztos mondjuk én a hideget jobban bírom 😄 meg akkor is van (pia) ami fûtsön

Én most indulok pestre aki esetleg betéved akkor majd összefutunk

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
Bezzeg ha -15 fok lenne éjjel tuti mind mennénk.
Nyáron melegbe,szabadtéri buliba meg nem.
sux
Adaaam
Nekem se fog összejönni, pedig menni akartam..

everything's better with music

exTrem
Én nem tudok sajnos menni 😞 Nagyon kér érte mert vártam de sajnos nem megy ma :/

desigo
LeMansi 24-es van ma pont 😞
De ha unalmas lesz akkor esélyes,hogy elnézünk.
gabi89
Nagyon gáz ez a BS így 😞 Ráadásul Armin csak 2 órát játszik (tavaly 3 volt) szóval egy standart asot settet letol azt csá

Ma Arnej open air valaki? 😊

JohnnyNapalm
ja igen, a másik õrület a sziget volt, ott is elsõ sorban voltam

de azért a Saga egy valamire jó lesz, kimenni sörért vagy WC-re😄D

JAST
sajnálatos módon csak Emery miatt nem vagyok hajlandó ennyit utazni és fizetni, Armin nem gyõzött meg az utóbbi években a többi trouse és egyéb hulladék meg nem érdekel. Akik mennek jó szórakozást és beszámolót kérek hogy a Saga, D.U.I., Neon Lights, Zorro remix esetleges Mansion Metropolis mash és hasonlók valamint új Andy zenék mellett mit játszott Gareth fater. Reménykedjetek hogy csak fél óra trágyát (knife party meg egyéb életveszélyes house zajok) pakol fel. Sander-t is jó párszor hallottam élõben, a hazai bulik közül a szigetes jött át a legjobban, szerintem idén sem fogja azt a szettet überelni. Majd írjátok meg milyen volt.

egyedül David Guetta ér vmit a mezõnybõl <#vigyor3>

komolyra fordítva a pénteki az egyetlen jó nap, a többi érdektelen
JohnnyNapalm
egy, másfél óra max

mi két éjszakára megyünk, szállás siófokon, július 13 BS, 14 éjjeli siófoki idõtöltések majd tizenötödikén jövés haza
egyértelmûen Sander az egésznek a fénypontja, rá lett "kihegyezve" ez a kis nyaralás, pláne azok után amit az ultrán lemûvelt😄
egyébként ott lesz mellette Emery, mindketten 2-2 órát játszanak szóval ez a fele igencsak rendben van, továbbá akkor éjjel még Sven Vath, Feed Me (bár mint mondtam egy idõpontra kerültek tehát egyiket sem fogjuk teljes egészében látni)
armin pedig ne haragudjatok de nem tud érdekelni 😄, fõleg így hogy nagyszínpadra tették este 9-re és játszhat 1 órát

desigo
szerda - kuka
csütörtök - kuka
péntek - POLEPOSITION,GARETH EMERY ,SANDER VAN DOORN
szombat - kuka
vasárnap - ARMIN VAN BUUREN

Szombaton kár,hogy nincs semmi kedvemre való.
Nagyszínpadon az esti 10-es fellépõk meddig szoktak zenélni?
JohnnyNapalm
kint van a részletes BS program<#eljen>
(pont azt a 4 elõadót sikerült egy idõpontra tenni amiért mi megyünk😄D)

JAST
és 0:57tõl az alapot figyelve még ilyen beütése is van (szintén 1 perc környékén):

gabi89
2:24 -tõl picit Omnia & IRA - The Fusion beütése van, amúgy nem rossz 😊

JohnnyNapalm

desigo
A State Of Trance Episode 565

01. Ashley Wallbridge feat. Audrey Gallagher - Bang the Drum (Omnia Remix)
02. FUTURE FAVORITE : Aly & Fila meet Roger Shah - Perfect Love
03. TUNE OF THE WEEK : Stoneface & Terminal - Here Comes The Sun (Club Mix)
04. Heatbeat - Extra Bacon
05. KhoMha - The Dark Knight
06. Aligator feat. Daniel Kandi - The Perfect Match (Club version)
07. Sean Tyas & Giuseppe Ottaviani - Arcobaleno (Classic Mix)
08. Andrew Rayel - Aeon of Revenge
09. John O’Callaghan - Boban
10. The Noble Six - Sundown In Dubai (Ahmed Romel Remix)
11. ASOT Radio Classic : Saltwater - The Legacy (Alphazone remix)

Hour 2:
Armin van Buuren live at Electric Daisy Carnaval Las Vegas Circuit Grounds/ ASOT Area June 10th 2012

01. Armin van Buuren pres. Gaia - J’ai Envie De Toi (Tom Fall remix)
02. Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (Maison & Dragen Remix)
03. Gareth Emery - The Saga (Original Dirty Mix)
04. Tomas Heredia - Montana vs. Armin van Buuren – Fine Without you (AvB Mash Up)
05. Armin van Buuren & Ana Criado - Suddenly Summer (Heatbeat Remix)
06. Beat Service - Fortuna
07. W&W - Invasion (Club Mix)
08. ID
09. ID
10. Armin van Buuren - Communication (Tomas Heredia 2012 Mix)
11. Ferry Corsten & Armin van Buuren - Brute (Armin’s Illegal Drum Edit)
12. Ottaviani & John O’Callaghan - Ride The Wave vs. Armin van Buuren – Burned With Desire (AvB Mash up)
13. W&W - AK-47 (Chris Schweizer Bootleg Mix)
gabi89
Armin van Buuren pres. Gaia - J'ai Envie De Toi (Tom Fall Remix)

gabi89
Recorded live -ra itt 😊 közben Spanyol - Ír meccs

desigo
Armin’s set at the Electric Daisy Carnival of last Sunday, recorded in Las Vegas
desigo
ASOT 565...
desigo
JAST
Hát nem egy Just Be Antillas remix 😞

JAST
nem ez az elsõ Gareth zene ami elõször nem tetszett aztán megszerettem... Mindenesetre az exposure/metropolis/metaverse rmx stb irányba visszakanyarodhatna, de sajnos nem fog. 😞

Upcoming Ashley - Zorro remix

gabi89
hááát ... nagy kár
Emery is rendesen elfajult nem mintha manapság nem jönnének be a house,electro,dubstep egyvelegek, de ez most pont nem tetszik.
Viszont így visszaigazolás lesz, hogy ezzel is lehet sikeres és majd õ is ezeket *** -a ki magából 😞

JohnnyNapalm
gareth emery - saga már a beatport overall top10-ben

exTrem
Itt 😊

desigo
Mai felhozatal:

CET
=====
03.00 - Armin van Buuren's Warmup Set
04.00 - Kristina Sky
05.30 - BT
07.00 - Tritonal
08.30 - ATB
10.00 - Dash Berlin
11.30 - Ferry Corsten
13.00 - Aly & Fila
exTrem
Alex morph walk the edge !! ááááááááááááááá

exTrem
Húúú Airscape szám <#worship>

gabi89
Toi - Toi

Viszont most én léptem pestre
többit majd utólag meghalizom 😄

exTrem
Hoppá fos idõ van szegényeknek :/

exTrem
Vegasban még csak hajnali 2 óra lesz <#nevetes1>

gabi89
Nagyon flesh ahogy Armin rádumál a spotokra 😄

gabi89
köszi

desigo
CET
=====
03.00 - Armin van Buuren's Warmup Set
04.00 - Eco
05.30 - Kyau & Albert
06.45 - Jochen Miller
08.00 - Rank 1 LIVE
08.45 - Markus Schulz
10.00 - Armin van Buuren
12.00 - Cosmic Gate
13.30 - W&W
gabi89
Õk vannak most ?

Nincs valahol egy timetable ?

desigo
BT vs. Sasha - Remember Magnetic North (Coldharbour 2012 Big Room Reconstruction)
desigo
huhh Armin van Buuren vs. Markus Schulz b2b
gabi89
Tuned

bency
Köszi,nem is tudtam😛

:) Semmi okosság :P

desigo
nah live di-fmen

Electric Daisy Carnival 2012 - Las Vegas / A State of Trance Stage (08-10-06-2012)

desigo
gabi89
http://kephost.hu/image-B0C2_4FD3B9FC.jpg/IMG]

01 - Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (Judge Jules Remix)..........06:22
02 - Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (Judge Jules Edit)...........03:06
03 - Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (Antillas & Dankann Remix)...06:34
04 - Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (Antillas & Dankann Edit)....03:09
05 - Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (Maison & Dragen Remix)......06:35
06 - Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (Maison & Dragen Edit).......03:30
07 - Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (The Scumfrog Remix).........NA - House
08 - Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (The Scumfrog Edit)..........NA - House

Judge Jules remix egész trance -es lett 😊

exTrem
Ezek a számok és ez az idõszak rengeteg emléket õriz számomra, nagyon kedve idõszak volt !! 😊