Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
😄 akkor eléggé rosszul emlékeztem, hm. pedig még írtam is a listát utána emlékezetbõl nagyjából, mikor összeválogattam õket, de úgylátszik teljesen meghülyültem így a vizsgaidõszakban mostanra 😄

don't give a fuck

Clarke
azt én is nagyon hiányoltam

William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"

Clarke
Úgy legyen!

William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"

desigo
Daydream igazán befért volna a 20-ba...
Jó volt nagyon...
Bár nekem hiányzott a resons to forgive, a smile, a shapes és a daydream😞 nálam ezek voltak a legjobbak
Landren
remélem jövõre is születnek legalább ilyen jó számok...

és jövõre is annyira jó lesz a buli a palaceban mint idén volt...

sose nyomd fullba a kretént

desigo
02 Dash Berlin - Till The Sky Falls Down
16 John O'Callaghan feat. Audrey Gallagher - Big Sky
29 Armin Van Buuren - This World Is Watching Me

mondjuk pont nem 😊
shad0w
amúgy palaceban is közel egymáshoz nyomta ezt a 3 számot nem? 😊

don't give a fuck

desigo
#20 Above & Beyond - Home (Thomas Datt Bootleg) : 1328 points : 410 votes
#19 Cosmic Gate - Body Of Conflict (Extended Vocal Mix) : 1339 points : 488 votes
#18 Breakfast - The Sunlight : 1534 points : 473 votes
#17 Cerf, Mitiska & Jaren - Light The Skies (Retrobyte's Classic Electrobounce Mix) : 1554 points : 488 votes
#16 Albert Vorne - Formentera What (Gareth Emery Remix) : 1663 points : 479 votes
#15 DJ Shah featuring Adrina Thorpe - Who Will Find Me (Original Summer Sunrise Mix) : 1671 points : 530 votes
#14 Jonas Steur featuring Jennifer Rene - Fall To Pieces : 1681 points : 521 votes
#13 Ilse De Lange - The Great Escape (Armin van Buuren Remix) : 1687 points : 556 votes
#12 Above & Beyond present Tranquility Base - Oceanic (Original Mix) : 1714 points : 559 votes
#11 Filo & Peri featuring Eric Lumiere - Anthem (Original Mix) : 1724 points : 533 votes
#10 Armin van Buuren - The Sound Of Goodbye (Nic Chagall's Drumbeat Re-Edit) : 1807 points : 582 votes
#09 Paul van Dyk & Starkillers & Austin Leeds featuring Ashley Tomberlin - New York City : 1901 points : 648 votes
#08 Vincent De Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix) : 1969 points : 623 votes
#07 First State featuring Anita Kelsey - Falling : 1977 points : 682 votes
#06 Armin van Buuren - Rush Hour : 2205 points : 726 votes
#05 The Blizzard - Kalopsia (Original Mix) : 2552 points : 780 votes
#04 Above & Beyond - Home (Above & Beyond Club Mix) : 2578 points : 850 votes
#03 Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Vocal Mix) : 2607 points : 821 votes
#02 Armin van Buuren versus Rank 1 featuring Kush - This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix) : 3414 points : 948 votes
#01 John O'Callaghan featuring Audrey Gallagher - Big Sky (Agnelli & Nelson Remix) : 4703 points : 1415 votes

OMG durván magasan nyert
gabi89
Armin egy csodálatos számmal.. John O' Callaghan Big Sky val búcsúzik jövöhétig.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
és mily meglepõ
de ez legalább ismét felpörget
gabi89
Big Sky igeeeeennnn

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

shad0w
no megérkeztünk bigskyhoz, köszönjük 😄

don't give a fuck

gabi89
Nem rossz szám de a második hely hát nem tudom...

shad0w
látom nem csak én döbbentem le...

don't give a fuck

desigo
a nagy pörgés után ez most lehúzott eléggé
Clarke
hát nem talált, de ez már csak így szokott lenni<#vigyor2>

shad0w
this world is watching me... ööö no2? <#lookaround>

don't give a fuck

shad0w
azbeszt...

don't give a fuck

desigo
kizárt dolog
arra mindenki megõrül...
shad0w
hát akkor sosenemtöbbé nem hallgatok asotot asszem 😊

don't give a fuck

gabi89
Hát vicces lenne ha nem lenne Big Sky 😄

desigo
big sky eléggé ott lesz 😊
Clarke
bocsánat csak a másodikat😊 elsõ a big sky, vagy nem

shad0w
nem túl reális, tekintve h a rush hour már volt 😄

don't give a fuck

Clarke
szerintem az elsõt meg a másodikat is eltaláltad😄

Clarke
és vokááál😊

desigo
pont eltaláltam a harmadikat
shad0w
aaaaaaaaaaaaaa till the sky falls down!!!

don't give a fuck

desigo
Ezt most nehéz lesz ûberelni...
shad0w
úgy néz ki idén nem a&b lesz a no1 😊

don't give a fuck

gabi89
Vajon mért <#nyes><#nyes>

Clarke
mint minden csütörtökön<#idiota>

desigo
arminvanbuuren.com/ megpusztult <#crazya>
desigo
Ez nagyon komoly track!
shad0w
én errõl a számról el is feledkeztem, pedig várható volt h élmezõnyben lesz... mostmár tényleg rohadt kíváncsi vagyok a dobogósokra 😄

don't give a fuck

gabi89
Jaja ismét eltaláltam egy számot ami benne van 😊 nem gondoltam volna mondjuk,hogy ennyire elõl 😊

Clarke
Köszi, Home negyedik széép<#wink>

gabi89
Jaja
The Blizzard - Kalopsia (Original Mix)

Clarke
tarTunk? elvesztettem a fonalat

shad0w
5. asszem, kalopsia

don't give a fuck

Clarke
most hányadiknál tarunk?

shad0w
jut eszembe, én még a perfectet is beszavaztam volna kb a 4. helyre 😄

don't give a fuck

gabi89
Jaja Big Sky most már tuti nagyon elõl lesz szerintem 😊

shad0w
hát én max 1-2 hellyel följebb tudtam volna elképzelni, de azért elég szép helyezés ez is... alakul az élmezõny 😊

don't give a fuck

desigo
meglepõ,hogy csak itt <#wow2>
gabi89
Na akkor
Armin van Buuren-Rush Hour

Clarke
aszittem ez benn lesz a háromban😞

shad0w
én nem szavaztam, de kb így nézett volna ki 1. big sky (a&n), 2. till the sky falls down (vocal), 3. daydream, utána pedig nem tudok dönteni 😊 de a rush hour eléggé odaférne 😊

don't give a fuck

desigo
hehe én is
tippem: