Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don't give a fuck
Esetleg egy stream elérést tud vki adni?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://www.omroep.nl/live/bnn_arminvb.asx
22-tõl indul egyenlõre folyik a készülõdés 😄 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hát jópár liveset doboz hangjából nekem nem ez derül ki...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
persze a lényeg, hogy jó minõségû legyen a hang, de mellette a hangulaton számomra sokat dob a közönség 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Slam FM-en meg utalást se találtam rá.
Mondjuk úgy is kiderül csak gondoltam megkérdem.
Továbbra is:
Van 1db vonatjegyem (budapest - wien - utrecht) holnap 17:10-es indulással. Illetve belépõm a bulira amivel kellene vmit kezdeni
Híjjatok!!! 70-3670945
üdv:
lac
01. Ronski Speed feat. Aruna Abrams - All The Way (Jonas Steur Remix)
02. Cosmic Gate feat. Roxanne Emery - A Day That Fades (Inpetto Vocal Mix)
03. ID
04. ID
05. MIke Foyle - Pandora (The Blizzard Remix)
06. Alex M.O.R.P.H. - Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix)
07. Markus Schulz vs. Andy Moor - Daydream (Lemon & Einar K Remix)
08. ID
09. ID
10. Robert Nickson - Never Again (Nitrous Oxide Remix)
Armin van Buuren - Imagine (One-hour special album preview)
01. Armin van Buuren - Imagine
02. Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgiveable
03. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never
04. Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher - Hold On To Me
05. Armin van Buuren feat. Vera Ostrova - What If
06. Armin van Buuren vs. Gabriel & Dresden - Zocalo (Armin van Buuren 2008 Mix)
07. Armin van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You
08. Armin van Buuren - Face To Face
09. Armin van Buuren feat. Cathy Burton - Rain
10. Armin van Buuren - Intricacy
21. Armin van Buuren feat. Ray Wilson - Yet Another Day (Riva Remix)
Markus Schulz For President!
don't give a fuck
Van 1db vonatjegyem (budapest - wien - utrecht) holnap 17:10-es indulással. Illetve belépõm a bulira amivel kellene vmit kezdeni
Híjjatok!!! 70-3670945
üdv:
lac
Aki meg itthon marad az reggelig ugráljon 😊
Sajna én hajnalban indulok Svájcba és nem valószínû,hogy netközelben leszek.Még hallgatni se tudom :/
Csirkemell nélkül nincs élet!
aki még tiszteletét teszi a bulin szombaton, annak figyelmébe ajánlom hogy az épület elõtti burgerkingnél lesz 21 órától magyar találkozó
IMAGINE! 😊