21632
-
#6597 Na ami most megy is bejövős :) -
#6596 nah ez már jobban bejön... -
#6595 i think you better recognise... -
#6594 én is vagyok :) -
#6593 Késve ,de jelen. -
#6592 kicsit lagymatag zene ez a mostani de előző tetszett... -
#6591 sőőőőt! -
#6590 eddig yoo! -
#6589 jelen! -
#6588 Corsten's Countdown 064 enjoy... -
#6587 trancedownload.blogspot.com -
#6586 Itranceyou írtam én is tegnap szerintem megszűnt végleg.Mivel ha elköltözött volna csak kiírták volna,hogy ide és ide költöztünk...
Az újat köszi :) -
Gr8 #6585 http://www.0daymusic.org/index.php
közben találtam egy újat :-) -
Gr8 #6584 itranceyou-val mivan :'( ?
(http://0daymusiq.blogspot.com/ pl ezzel sem tudom mivan.. nincs frissités :( )
tudtok még más blogot ahonnan lehet leszedni zenéket?
illetőleg tranceroute-ra nincs vkinek meghivója számomra? :)
-
#6583 Ez a kép nincs meg valakinek használható méretben? -
#6582 -
#6581 Hát evvel meg mi lett? -
#6580 ezer kösz:)!! -
#6579 Tessék :) -
#6578 nah ez remélhetőleg jóság lesz :)
-
#6577 Új Leon Bolier album promóciós videó! Már csak 14 napot kell várni és szerintem egy újabb óriási albumot kapunk a nagyoktól! -
#6576 Armin Only-t nem láttam/hallgattam meg/megkéne már szerezni a dvd-t/ :)))
Na asszem dereng valami: Sensation White 2005-ön(Amsterdam) tuti ottvolt már ez a szám, holnap belehallgatok a szettekbe, Armin vagy Marco V játszottam szerintem :) -
#6575 Original Walking on Air -
#6574 Walking on Air (AvB dub mix)! Akinek esetleg megvan a kép, ami alatt szól a zene és belinkelné azt nagyon megköszönném! -
#6573 Armin Only-n hallhattad Armin-Unforgivable után! Nekem már akkor nagyot ütött! de még tényleg nem jött ki a cosmic gate verzió! -
#6572 Eh, akkor ehhez képest Debrecen tényleg maga volt a tökély.
Bár nekem csak 1 negatívum volt, konkrétan a First State alatti hangerő felezésre gondoltam... Ennyire féltek, hogy lemossák Tiesto-t?
Egyébként nálam egyértelműen jobbak voltak, és 100%-on végig pörögtem volna, ha normális hangerőn játszhattak volna. ): -
#6571 Ez még tudtommal nem jelent meg, nekem is csak ripben van meg, amit asot-ból vágtam ki. -
#6570 Nekem Debrecenben semmi negatívum nem volt, számunkra Pécs volt teli negatívumokkal:
-későbbi kapunyitás
-semmi beléptetés (motozás,fémdetektor)
-katasztrófálisan rossz warm-up LeBlanc
-Tiesto Shop olyan volt mint egy rossz ruhatár, a ruhák a földön hevertek, a többi meg lógott a fogason...
-rengetegen hazamentek tiesto elött
... -
#6569 Most pótlom az utóbbi két részt, elkapott a dezsávű, és kell ez a szám(mikor hallhattam ez korábban? - nem ASOT-ban):
Deadmau5 - Clockwork (Cosmic Gate remix) -
#6568 Jaja Debrecen nagyot ütött. (Azt a pár negatívumot leszámítva)
Ernesto vs. Bastian vs. Planet Funk - Chase The Jupiter (Ernesto vs. Bastian Mashup)
Ez vkinek nincs meg? -
#6567 Visszatértem.
Pécs katasztrófa volt, Debrecen viszont tökéletes!
Akit érdekelnek a részletek mesélhetek.
Hamarosan lesznek képek is a webgalériámban (csak mobillal készült sajnos mert nem engedték be a fényképezőmet). -
#6566 Most nagyon jó zenéket pakolt Armin papa:) -
#6565 Egyik kedves lányismerősöm kedvence kb tegnap óta xD
Kösz mindent srácok és persze az elmaradhatatlan hölgykíséretnek is köszönöm,egy pár apróságot leszámítva remek este volt ez debrecenben;) -
#6564 aha király ez a szám de szerencsére a 369-en szinte az összes szám fasza -
#6563 Az a poén hogy nem sokkal több mint egy hónap alatt halgatták meg ennyien:1,421,542:) a going wrong című számot meg 1,384,199-an 5 hónap alatt:) itt a youtubon nem kis sikere avan a az in and out of love-nak:) -
#6562 nem gyenge de még szoknom kell...
Debrecenbe menet odafelé és visszafelé is meghallgattuk :) -
#6561 Tiesto Debrecen
ha érdekel innen valakit... -
#6560 Hogy ez mekkora zene,Istenem.... -
#6559 Köszi :)
Első meglepetés, hogy 000 az első rész :D
Második meglepetés a 2. v 3. szám: Utah Saints - Lost Vagueness :OOO
Tökre azthittem hogy ez egy új szám :DDD (L) -
#6558 Mondjuk innen