Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Azt nem tudja valaki,hogy ezt a bulit nem lehet-e esetleg nézni is ? (Tudom nem egy Armin only-mert azt lehetett gondoltam erre is van némi esély.)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
don't give a fuck
Kettõig még csak maradtam volna,de 5ig hát nem tudom 😊
Mindegy lényeg,hogy szép esténk,éjszakánk lesz 😊
20.00 - 21.00 DJ Shah
21.00 - 22.00 M.I.K.E.
22.00 - 23.00 John O Callaghan
23.00 - 00.00 Aly & Fila
00.00 - 01.00 Nic Chagall
01.00 - 03.00 Armin van Buuren
03.00 - 05.00 Markus Schulz
don't give a fuck
Mert eddig stimmel ugyanis most Dj Shah zenél azt hallhattuk az elején.
William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"
Tracklist :
1.Mauro Picotto And Fergie - Funkytek (Electronic Mix)
2.Jozef Mihalik - Listen (Redanka Remix)
3.Deadmau5 vs. Red Carpet - Not Exactly Alright (Meave de Tria's Bootleg Mix)
4.Oceanlab feat. Justine Suissa - Sirens Of The Sea (Cosmic Gate Vocal Mix)
5.Gianluca Motta Feat. Molly - Not Alone (Deadmau5)
6.Quivver - Surin (Original Mix)
7.Deadmau5 - Fixng Berlin (Orginal Mix)
Markus Schulz For President!
1-2hónap
Geert Huinink & Sied van Riel - Minimal Symphony (Marcus Schössow Remix)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá
(Sry) <#idiota>#idiota>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ARMIN ONLY 2008:
Live Performance with Benno De Goeij and Jacqueline Govaert:
48. Armin van Buuren Featuring Jacqueline Govaert - Never Say Never
49. Santiago & Bushido - Head Trick (Original Mix)
50. Funkagenda - What The F**k
51. ID
52. Armin Van Buuren Featuring Nadia Ali - Who Is Watching (Remy & Roland Klinkenberg Remix)
Ebbõl az 51. ID-t senki sem tudja??
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
én 2 éve csak Mylo miatt fizettem ki a sziget napijegyet. idén Soundon õ zenél Armin elõtt