Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

butcher20
Amúgy azért mert évente max 3 fellépést vállal el (lol mert alig van száma!! 😊) és minket megtisztelt azzal hogy Magyarországon lép fel!!😊)) Én meghallgattam pár fatboy slim számot... hát mit ne mondjak, teljesen ratyi!! Armin nr.1 elõre és az úgy már elég jól mutatna!!!<#nevetes1>

tán' mert Fatboy Slimet az is ismeri, aki Armint nem? 😉
donyyy20
NEM ÉRTEM HOGY A BALATON SOUND PLAKÁTON MIÉRT A FATBOY SLIM VAN LEGFELÜL.... jo mondjuk ott van armin is a 3. sorba de ............

Markus Schulz For President!

butcher20
Kösz Desi de akkor inkább nem szedem le. azért a jó minõség el kél ilyen mûfajban. Köszönöm fáradozásod!! 😊

Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

desigo
nem túl jó minõség sajna
semmi mély nincs benne...

torrent
butcher20
Régi nembaj!! De ha jó akkor tegyél fel linket a letöltéshez légyszi!! meg kiváncsi vok arra a másik orjan nielsen szánra 😊

desigo
kicsit régebbi mix

Armin Van Buuren - live @ Peppermint's 4th Anniversary, Dubai - 28-Feb-2008

Tracklist:
01. Armin van Buuren Featuring Susana - If You Should Go (Inpetto Dub Mix)
02. Rank 1 vs. Jochen Miller - And Then...
03. Morgan Page Featuring Lissie - The Longest Road (Deadmau5 Remix)
04. Arnej - They Always Come Back
05. Sia - The Girl You Lost To Cocaine (Sander van Doorn Remix)
06. System7 vs. Glenn Morrison - Space Circles (Monogato Mashup)
07. Orjan Nilsen - Scrubs
08. FunkAgenda - What The F**k
09. Armin van Buuren Featuring Gabriel & Dresden - Zocalo (Armin In Mexico Mix)
10. Arno Cost & Norman Doray - Apocalypse
11. Nic Chagall - Back To San Fran
12. Dyor - Emotions (Second Emotion Mix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
13. Orkidea & David West - God's Garden
14. Utah Saints - Lost Vagueness (M6 Bootleg Mix)
15. Markus Schulz - Fly To Colors (Genix Remix)
16. Lemon & Einar K - Anticipation
17. Wendy Melvoin & Lisa Coleman - The Heroes Theme (Filo & Peri Bootleg Mix)
18. Skunk Ananzie - Brazen (Weep) (Richard Durand Remix)
19. Andre Visior & Kay Stone - Something For Your Mind (Giuseppe Ottaviani Remix)
20. Greg Downey - Stadium
21. Nenes vs. Cosmic Gate Featuring Denise Rivera - Body of Teksha (Filo & Peri Mashup)
22. Luke Warner & Mat Lock - Deep Psychosis (Daniel Kandi's Cure Mix)
23. Aly & Fila - Lost Language
24. The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep (John O'Callaghan Remix)
25. Menno de Jong feat. Re:Locate - Solid State
26. ID
27. D-Unity - Arena 57
28. Santiago & Bushido - Head Trick
29. Shinedoe - Phunk (Steve Angello Re-Edit) vs. Motorcycle - As The Rush Comes (Markus Schulz Mashup)
30. Peter Martijn Wijnia Presents Majesta - Not The End w/ DJ Shah Featuring Adrina Thorpe - Who Will Find Me (Acappella)

Encore:
31. Armin van Buuren vs. DJ Tiësto Featuring Ray Wilson - Yet Another Suburban Train
32. Fragma - Toca Me (Inpetto Remix)
donyyy20
szerintem nagyon jó....

zolo
Tényleg jó, én már végighallgattam. Aszittem elõször hogy mix album, mert a címek ismerõsek voltak máshonnan, így aztán meglepett hogy minden saját 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

butcher20
Dj Shah igencsak ért a szakmájához!! 😊 Engem ezzel a számával fogott meg 😄J Shah feat. Adrina Thorpe - Back To You

(lefogom szedni az albumát)

desigo
leszedjük...
shad0w
offtopic, de mégis nyugodt szívvel írom be, h mindenkinek ajánlom DJ Shah - Songbook albumát, mind a három cd zseniális
nem olyan hú de friss, de biztos van aki még nem hallotta

don't give a fuck

donyyy20
Allure feat. Julie Thompson - Somewhere Inside Of Me (Andy Duguid Remix), Tracy Thorn - Grand Canyon (Dirty South Remix) nem hallgatom vissza õket el is felejteném hogy mekkora slágerek---------

donyyy20
de szeretek nosztalgiázni.....

donyyy20
szabó ádám! bocs hogy kétszer linkelek de szerintem elfeledkeztél róla! egy kis magyar tehetség! enélkül nem lehet élni 😄 hogy ne ismernéd 😄na üdv mindenkinek

butcher20
Nekem ez az ötleted bejön!! benne lennék de most komolyan!! 😊 Alapítsunk klubot!!!<#pias><#heureka>

butcher20
Énis ebben a cipõben járok mint ti!!! énis nosztalgiázok a régebbi ASOT-okból. nekem a 353 nagyon bejött ezért még ezt hallgatom inkább. 354 gyengén sikerült szerintem. De annyira kárpótól az armin only 2008 + a korábbi ASOTOK hogy hogy nem tudok csalódni!!! 😊 (nekem csak 14GB Arminom van 😊 ratyi vok)

donyyy20
nálam is ugyanez van... lejátszóra mindig felvan téve a 2 legfrissebb asot meg gdjb meg az egy héttel korábbiak, egy-két above,menno,marco,shah stb....vagy offsping😄 túlléptem már 50 et én is jóval😊 szerencsére hely van bõven...

desigo
Én mindig egy hétig hallgatom a legújabbat aztán úgyis jön a következõ heti...

néha nosztalgiázok a régiekbõl...

Kellene valami tárhely ahova feltölteném az összes részt apránként

67 giga <#nyes>
donyyy20
6-tól van ahogy írtad.... most kicsit rosszul érzem magam mert se armin se schulz se volt nagy szám, mármint nem ilyen 100szor újrahallgatós lett, egy-két szám fasza de kénytelene vagyok régebiekkel pótolni 😊

shad0w
#3867 igen
#3868 nekem amelyik szám tetszett az már nem éppen új, az újdonságok 1-2 kivételtõl eltekintve nem tetszettek, és a classic talán az egyik legrosszabb remixben lett lenyomva. a totw egész jó a ff viszont egy teljesen átlagos zene. részemrõl kb ennyi 😊

don't give a fuck

butcher20
tudom csak poénból mondtam!! 😊

Sanyix
Sztem simán búzának nézne 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

butcher20
Amúgy összesítve kinek mi a véleménye az ASOT 354-rõl?

butcher20
Markus Schulz GDJB-e magyar idõ szerint csütörtök este 6-tól 8-ig tart a DI.fm-en? Az ASOT elõtt?

butcher20
köszönöm szépen megnyugodtam!! bûntudatom volt 😊

desigo
én még pótolom a mai GDJB-et aztán (közben) szunya...

jó8
donyyy20
na ez má viszont unalmas jo éjt!

donyyy20
😄

desigo
dehogy haragszom <#law>
desigo
kicsit töri az angolt
de a keverések hibátlanok xD
butcher20
Remélem DESIGO nem haragszol nagyon rám a meggondolatlan kijelentésemért!!!! Mégegyszer nagyon sajnálom!!!<#rinya><#falbav><#vigyor5>

gabi89
Én is csak néha hallgatom de eddig mindig egy órás volt

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

donyyy20
általában 1, de több olyat is szedtem le ami 2 .. nem vagyok ugy képbe vele én sem de azért jo elhallgatni --

desigo
eltünt hirtelen mindenki

Club Elite Session is 2 órás?
donyyy20
Mai M.i.k.e jó kis altató--- nem baj elirogatok itt magamnak 😄

donyyy20
207 komment kb,... fincsi

donyyy20
kéne vmi Armin-Schulz meg barátai rajongói klub csütörtök esténként ahol lehet neten követni uj track cimeket és mellette buli😄

desigo
jah ez a csütörtök este jobb választás mint a péntek
pedig azt gondolnám,hogy péntek este mindenki otthon alapozik a bulik elõtt xD
donyyy20
én töltögetem mindig... agnelli and nelson deep blue radio show is jó szerintem nagyon( csak sok a duma 😄

shad0w
úgylátszik above&beyondra még ráfér a népszerûsítés idehaza 😊 sajnálom h szinte soha nem tudom élõben hallgatni, majdnem mindig meccsünk van akkor...

don't give a fuck

butcher20
ezer bocs de akárhogy is küszködök nem tudok kérésednek eleget tenni!!! (szerintem nem is volt felvétel arról)

donyyy20
feltétlenül!!!!!!!!!!!!!!

desigo
holnap este 8-tól TATW ha van kedvetek hallgassátok.Azok is jók szoktak lenni...
donyyy20
szép lassan mint armin djmagon 😊

shad0w
gondolom, én meg helyretettem h hallgasson armint 😄

don't give a fuck

shad0w
mellesleg most látom h már megint 3. a topic... ez lassan kezd megszokottá válni csütörtök esténként 😊

don't give a fuck

desigo
Alex M.O.R.P.H. -os TL-re gondolt gondolom xD
butcher20
Miért?