21632
-
#7437 Hide & Seek -
#7436 ááááááááá
ugrálok xDDDD -
#7435 Lost lost lost ^^ -
#7434 Nem tudom mi ez de jó
-
#7433 haaataaalmaaas xDDDDDDD
tiiiidiiidiiiidiiiiidiiiiiiiiiiiiidiiididididiiidiiiiiiiii -
#7432 Chakalaka :D első másodpercben tudtam :D imádom -
#7431 Az bizony :) -
#7430 Itt vagyok már 8 óta csak kivetitőn nyomatjuk a wiit
közben laptopon megy a buli
másikat meg most tákoltam ide xD
iszonyat nagy lesz ez reggelig! -
#7429 Cgynes -
#7428 AvB - Unforgivable kezdésnek nagyon jó.Hangulatom már meg is van. :D -
#7427 Na nem vagyok egyedül király -
#7426 Nagyon komoly volt ez az előző órA
Most meg indulhat Armin -
#7425 Megjött Armin :) végre -
#7424 amúgy 25-én, most szombaton egy laza gabriel miller - peter sole parti nem mozgat senkit? előreláthatólag jó kis classic, vocal trance vonulat főleg, kedvenc helyemen a kinizsiben, vagy africafe, vagy varga jenő, ahogy tetszik. ha szállás kéne valakinek akkor az most még simább, tekintve h 2 percre lakom tőle :) nekem nyilván alap parti, így a héten harmadszor látogathatom meg kinizsit, ami fasza :)
van neki trancetream topicja is, itten e -
#7423 na ezt köszönöm én is, baromi jó, imádom ezt a számot!
(flacba nincs is? mert ezt a fos minőséget még a telefonomon sem hallgatnám ) -
#7422 http://www.dancefoundation.tv/
LINE UP:
22:00 - 23:30 Blake Jarrell
23:30 - 00:30 Glenn Morrison
00:30 - 02:30 Armin van Buuren
02:30 - 04:00 Markus Schulz
04:00 - 05:00 Remy -
#7421 nagyon jó hír^^ -
#7420 I-tranceyou visszatért :) -
#7419 Köszi -
#7418 Tess.. :) -
#7417 Nekem kellene mert ez a 2009-es verzió nincs meg. -
#7416 Megav,vagy szükséged van rá?:) -
#7415 így van! -
#7414 Meghallgattam nálam egy jót érdemel csak.
2006-os club mix és a Sander van Doorn Remix a best :)
Most meg Orjan Nilsen - Soulflayer hallgatom hát hatalmas :) -
#7413 bár tudom h desi nem szereti a feldolgozásokat :) -
#7412 Wamdue Project - King Of My Castle 2009 óriási! -
#7411 jól van nekem semmi bajom úgylátszik ma mindenki indulatosabb... -
#7410 azt hiszem semmi rosszat nem mondtam neked, hacsak az nem, hogy le kuláztam az mp3-t, remélem nem ez gázolt bele az önértékelési diszkvalifikáns lelkiismeretedbe?
Nem gondoltam, hogy evvel ekkora "galibát" okozok "újfent"...azért írtam ,hogy újfent, mert 2 évvel ezelőtt a 80-as években is erről ment a vita, ugyanis már akkor két ágra szakadt a 'csapat', mert többen a minőséget szerettük. Azóta ha lehet mindenki a lossless minőséget keresi ott, de hidd el hamarosan rájössz majd Te is, hogy érdemesebb a minőségi anyagokat gyújteni.
A feltöltésért meg nem vártam, hogy körbe köszönjenek, egyszerűen csak megígértem és tegnap volt rá időm.
Semmi gond ..zárjuk már le,legközelebb priviben küldöm a Trance feltöltéseket és akkor nem lesz belőle probléma,éppen ma vettem meg 17 db válogatás lemezt a mediamarktban.
Üdv -
#7409 ezen biztos nem fog senki összeveszni! mielőtt még szíven szúrnál... -
#7408 nem néztem az órát csak azt h tegnap óta ez megy... pedig mindenki körbe köszönte neked még én is.... erről ennyit... -
#7407 lezártuk, de rá neked 5 órára be kellet "böfögni" valamit kényszerűségből...
-
#7406 szerintem is téma off vagy külön topic....[unalmas] -
viizo #7405 :DDD
a zenei hallásommal semmi baj, főleg nem audio téren, de úgysem ismersz, szal eszem ágában nincs magyarázkodni nekem sem :)
téma off :)
-
#7404 akkor viszont rossz a hallásod...mindegy akkor hallgasd az mp3-kat a "tuti" rendszereden.
részemről close :) -
viizo #7403 imádom az ilyen önjelölt prófétákat: "ameddig nem olyan rendszereren hallgatod, mint én, addig nem tudhatod, Te kis buta".. :D
honnan tudod, nekem milyen rendszerem van? :D csak a kábeleim Nordost Flatline Gold-ok, amik többe vannak mint néhány ember komplett rendszere :D -
#7402 192 és 320-ra írtam ezt a választ... -
#7401 Dehogynem és nem mindegy , hogy stereo vagy joint és legfőképpen nem tuc-tuc zenén kell az ilyet tesztelni. -
#7400 Egy 1411kbps -CD minőségű- zene amit "lebutítsz" 320kbps-re,majd 30%-os a romlás.
Viszont nem is ez a lényeg. A lényeg az , hogy milyen rendszeren halgatod.
Ja, hogy 320-as mp3-nál nem hallod , hogy maga a ZENE megtellik élettel és hogy nem hallasz meg olyna hangokat,amit egy eredeti (jó nyomású) CD vagy bakelit lemezen igen.
Feltölthetnék ide példaként egy wavot és egy 320-as mp3-at,de amig nem olyan rendszeren hallgatod amin ez tényleg nagyon is hallható,addig semilyen kalapot ne emelj meg.
Nekem egy Grado GS1000 fülesem van, el sem hinnéd, hogy mekkora különbség van a lossless és az mp3 között.... HATALMAS és remélem hamarosan az internet gyorsulásával arányban ki is fog "halni" ,legalábbis nem lesz ennyire népszerű,mint amilyen.
Az mp3-nál még az AAC mp4,m4a is sokkal jobb minőséget produkál kb 4-500-as bitrátán. -
viizo #7399 aki a 320-as mp3 és a CD között különbséget tesz, megeszem a kalapom..
LAME kódolóval tömörített zenéknél egyébként egy 192-es és egy 320-as mp3 között sem könnyű különbséget tenni.
ez alatt persze romlik erősen. -
#7398 17-en már lekapták amióta felraktam: