Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don't give a fuck
01. Plain White T's - Let Me Take You There (First State Bootleg)
02. Daniel Portman - Starwarrior (Chris Reece Remix)
03. The Thrillseekers feat. Fisher - The Last Time
04. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love (The Blizzard Remix)
05. Jose Amnesia vs. Karen Overton - Your Loving Arms 2008 (JA Sunrise Mix)
06. Deep Voices - Surrender Morning (Cliff Coenraad & Thomas Hagenbeek Repimp)
07. Ron van den Beuken - Slash (Daniel Wanrooy Remix)
08. Jav D feat. Mat Zo & Einat - Silver Lining (Tell Me) (Myon at Albion Mix)
09. Leon Bolier vs. Kamaya Painters - Endless Ocean Waves (Leon Bolier Mashup)
10. Activa - End of Summer (Original Mix)
11. Filo & Peri - Shine On (Aly & Fila Remix)
12. Eldritch Project - Lost Horizon
13. ID
14. ID
15. ID
16. Inertia - The System
17. Dan Stone - 7 Hours (Mark Pledger Remix)
18. Ronald van Gelderen - Embrace Me (HiVltg3 Mix)
19. DNS Project pres. Whiteglow - Airbourne (Aly & Fila Remix)
20. Moogwai - Viola (Armin van Buuren Remix)
(Július 10-ére a 0. napi jegyár érvényes, amely elõvételben 2990 Ft, a helyszínen 3990 Ft)
Négynapos bérlet elõvételben: 16900 Ft, a helyszínen 19900 Ft
Kombinált bérlet is váltható (kizárólag elõvételben), amely a Balaton Soundra és VOLT Fesztiválra (www.volt.hu) is érvényes. Ára: 29900 Ft.
Jegyek elõvételi áron július 9-én éjfélig kaphatók! Kerekesszékkel érkezõ vendégeink számára a belépés díjtalan
Markus Schulz For President!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ez az elsõ zene érdekes
a kiállás nagyon kellemes aztán a zúzda szétszed...
Plain White T's - Let Me Take You There (First State Bootleg)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
don't give a fuck
És ez 100%!! Az armin onlyn a going wrong akkor vált nyilvánvalóvá hogy playback amikor a srác az ének után belekiabált a mikrofonba, na az volt az õ eredeti hangja!! És hát a zene, basszus szerintem annyira elnyomja az énekes hangját hogy ez is lehet egy ok arra hogy nem énekelnek csak tátognak.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
míg pl. Jennifer René (L) vagy Sharon Den Adel (L) full élõben nyomta
Jó volt ez ilyen felosztásban 😊
Chris Jones jól elvolt szaladgált oda vissza 😊 Néha az volt az érzésem playback amúgy 😞 ezt amikor volt az Armin only más is írta,de akkor nekem nem tünt fel.Mondjuk most se vagyok benne biztos csak gyanús ettõl függetlenül hatalmas 😄
http://flickr.com/photos/zolika90/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)