21632
  • gabi89
    Klippre annyit,hogy elmegy,de ha nem lennénk vagy lennék Armin van egyből rámondanám ,hogy 1x megnézős....A szám viszont iszonyat nagy :D
    Már bocsi ,de mért ne lehetne negatív véleményt nyilvánítni egy Armin topikban arminról ? Ő se Isten nem minden jó amit csinál.
  • shad0w
    pont ugyan arra világítottam rá amire te, csak nem írtam ennyire körül, gondoltam így is érthető. (a "btw, most éppen téged ki kérdezett?" kérdést pont azért tettem fel, h észrevegye pont ugyan azt csinálja amit én, leírja a véleményét anélkül h bárki kérdezné, így van rendjén).
    ugyan azt írtad le te amit én, de legközelebb a kedvedért én is bővebben kifejtem.
  • viizo
    figyi, linkelek egy zenét, aki tudja az előadót és milyen verzió ez, ne fukarkodjon az infóval, köszi!

egy o'callaghan live szettben van, egyik kedvenc zeném, de single-ként nincs meg és nagyon érdekelne

setrip link
  • kovecses
    A kreativitás látom nem ismer határokat:

[A]sot [R]adio [M]usic [I]magine [N]etherlands

Nem semmi, itt legalább nem a kultúra vágja ki a biztosítékot!

:D
  • kovecses
    Igen, egész finomak.
  • gabi89
    Na talán ami még nem volt.
    Above & Beyond - Good for me
    Armin van Buuren - Shivers
    Armin van Buuren - Zocalo
    Barlett_Alex_Feat_Anthya - Touch The Sun (Duende Vocal Remix)
    Energy 52 - Cafe Del Mar
    John O'Callaghan ft Audrey Gallagher - Big sky (agnelli & nelson rmx)
    Leon Bolier vs Kamaya Painters - Endless Ocean Wave (Leon Bolier Mash-Up) (Ez kiba nagy :D )
    Orjan Nilsen - La Guitarra (Orjan Nilsen Balaeric Mix)
    The Thrillseekers Ft Fisher - The Last Time
    Oceanlab - Sirens Of The Sea (Cosmic Gate Vocal Mix)
    Lange - Out Of The Sky
    Aly & Fila - Lost Language
    Nalin & Kane - Beachball
    Markus Schulz - Without You Near
    Markus Schulz - Daydream

Na jó többet nem írok mert nagy a lista és ezek csak a királyak :D
  • kovecses
    Nyugi van emberek. Még ha különböző célokért ölnétek egymást akkor megérteném, dehát ugyan azt a stilust szeretitek vagy mi egy fórumba irogattok stb. Mi az istennek kell összeveszni ilyen hülyeségeken? Képzeljétek el hogy igenis van olyan hogy másoknak nem az a véleménye a dolgokról mint nekünk, sőt iazából csak ilyen van. Mert olyan nincs hogy másnak ugyan az a véleménye mint nekünk max nagyon hasonlit amiénkhez. Most ezt valaki vagy elfogadja vagy beleőrül. Megszoksz vagy megszöksz helyzet. Én régebben a beleőrülök csoporthoz tartoztam, de szépen lassan emgtanultam kezelni a helyzetet, de még nálam sem tökéletes minden. Szóval béke srácok és ne szemeteljétek tele a fórumot! Kösz
  • mflex #7670
    "na ez király, te meg csak akkor mondasz véleményt ha kérdeznek? mert én nem. btw, most éppen téged ki kérdezett?
    ez itt továbbra is egy nyílt fórum, ami bármilyen meglepő arra van, h beszélgessünk, amibe eléggé beletartozik a vélemény szabad kinyilvánítása is"

ugyanazt teszi amit te kinyilványítja a véleményét, okosokat akarsz mondani erre éppen a saját szavaid, ha ezt lehet annak nevezni keverednek ellentétbe.

Erre írta, hogy no comment, de az agyaroggyant eszeddel még ezt sem tud felfogni

• shad0w
    nincs itt flame, beszélgetés van, csak sajnos mikor már gondolkodni is kéne ahhoz, h reagálni lehessen le szokás zárni egy "no commenttel", ami szomorú :(
  • viizo
    ha jóféle trance-re fáj a fogad, elég ha megnézed néhány fórumos (khm :D) aláírását ;)

de van özön oldal, fórum - de nagyrészük rapidshare-es és egyéb hasonló oldalak linkgyüjteménye, nem közvetlen letöltés :/
  • viizo
    milyeza' flame ami itten megy kérem?

na majd mindjárt jön Desigo gazda és rendet tesz
  • shad0w
    [korrekt reakció, véleményütközés, mégsem sértődik meg senki, nahát látjátok, ilyet is lehet ]
  • shad0w
    csakúgy mint mindenki más.
    ha például a 7660-ban elég röviden kifejtett 3 véleményre reagálnál, és leírnád, h szted melyik miért helytelen (hiszen könnyen elképzelhető, h az, sokakkal ellentétben és sohasem tartottam magam tévedhetetlennek, sőt) akkor nagyon szívesen folytatnám a beszélgetést, de ez a "no comment" bármennyire is okos húzásnak tűnik a legkevésbé sem az.
  • kovecses
    Szerintem azért ennyire nem rossz a klipp, de én is láttam már jóval jobbat is.
  • DJ GamerGirL
    a hsz-eiddel csak magadat minősíted
  • shad0w
    köszönöm, h észérvekkel is alátámasztottad, igazad van
  • DJ GamerGirL
    no comment
  • shad0w
    na ez király, te meg csak akkor mondasz véleményt ha kérdeznek? mert én nem. btw, most éppen téged ki kérdezett?
    ez itt továbbra is egy nyílt fórum, ami bármilyen meglepő arra van, h beszélgessünk, amibe eléggé beletartozik a vélemény szabad kinyilvánítása is. ha valaki azzal nem ért egyet, akkor leírhatja a sajátját, így van jól.
    egy fan pedig nem attól fan (vagy legalábbis rohadtul nem így kéne lennie), h feltétel nélkül mindent elfogad és hibátlannak lát amit az általa "fanolt" személy/együttes/csapat stb csinál.
  • DJ GamerGirL
    már bocs, de szerintem senki nem kérdezte a véleményed, és főleg egy armin "fan" topikban nem kéne leszólni a klippjét!
  • shad0w
    ja értem, szóval ha te bármiről véleményt alkotsz akkor az az első dolgod, h azt megosztod a dolog elsőszámú érintettjével, a készítőjével, szereplőjével, stb, mielőtt esetleg azt elmondanád a barátaidnak, ismerőseidnek vagy leírnád egy nyílt fórumba. milyen érdekes, h például az mp3-at le lehet szólni, sőt még fel is szabad háborodni mikor valaki nem ért egyet. de nembaj, tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
    amúgy reagálj nyugodtan, kíváncsi vagyok hogyan magyarázod meg, h neked közöd van ahhoz, h nekem miről mi a véleményem.
  • mflex #7657
    Írd meg a problémádat Armin-nak, hogy a te gyomrod nem veszi be az ilyen fos klippeket,
    Tudnék erre a "közöm sincs" reagállásra írni, de nem teszem
    7653... ennyi close

on
  • DJ GamerGirL
  • shad0w
    most neked már megint miért is sír a szád? ez a klip egy fos, nekem aztán tökmindegy h milyen minőségben, még mikor a csudijó jútúbon néztük először mikor kijött akkor is beszéltük itt többekkel, h az a minimum h "érdekes". az h te feltöltötted ilyen hájpászájpá minőségben és belinkelted ide mert kérték az fasza, nem is azt írtam h mi a faszért kell ezt a fost ide belinkelni, hanem a véleményemet magáról a klipről, amihez aztán meg már egy irinyópirinyó közöd sincs. barátom, még mindig nem körülötted forog a világ, nem kell itt kislánykodni. ennyi.
  • DJ GamerGirL
    akkor ne nézd
  • xotyi
    Lange_feat_skye-drifting_away_(lange's_sunset_mix) Ha valaki nem mismerné,sztem nagyon jó.

• mflex #7652
    Mivel Desigo a házigazda,most tőle kérdezem:

Fel tudok én ide bármit tölteni úgy -főleg minőségben-, hogy valaki ne füzzön hozzá mindig valami kommentárt?

Komolyan a faszom tele van már!
  • shad0w
    ez a klip annyira gáz, mindig rosszul leszek tőle...
  • mflex #7650
    VOB!

http://rapidshare.com/files/157067719/AVB1.rar
    http://rapidshare.com/files/157069308/AVB2.rar
    http://rapidshare.com/files/157070780/AVB3.rar
  • kretyás
    jöhet

és kösz a zenéket :D
  • DJ GamerGirL
    Morandi - Angels (Bobina Megadrive Vocal)
    Agnelli & Nelson - Just When I Think There's An Answer (Tom Colontonio Mix)
    Oceanlab & Justine Suissa - Clear Blue Water (Mike Shiver's Garden State Remix)
    Hybrid - Finished Symphony (Deadmau5 Mix)
    Eric Prydz - Pjanno
    Paul Van Dyk - New York City (Greg Downey Remix)
    Talla 2XLC Vs. Carl B Feat. Katie Marne - Giving Up Giving In (Sean Tyas Vocal Remix)
    Super8 & Tab - Elektra
    Dave 202 - Pictures In My Mind
    Blank & Jones - California Sunset
    Duderstadt vs. Store 'n' Forward - Broken (Store 'n' Forward Uplifting Mix)
  • Adaaam
    csak néhány így hirtelen:

Arnej - They Always Come Back
    Markus Schulz - The New World
    Mark Knight & Funkagenda - Arena
    Sia - Buttons
    Kyau And Albert Hide And Seek
    Wippenberg Chakalaka

gondolom majd a többiek is mondanak párat, nagyon sok jó zene van
  • mflex #7646
    Kell HQ-ban a videó?
    Nagyon durván szól...
  • kretyás
    hát gondolkozom rajta :D

ajánljatok már pliz zenéket
  • viizo

akkor lehet itt az ideje hogy több trance zenét is hallgass?
  • kretyás
    hát én alapjában véve nem vok trance-s, de az in and out of love egyik, ha nem a kedvenc zeném lett! isten zene :D

• desigo
    Pedig kár volt kihagynod
    eddig hatalmas !
  • desigo
    sux,hogy elfelejtettem az elejét :(
    pedig Observer jó nagyon!
  • gabi89
    Time Table:
    23:00 - 23:45 DJ Observer
    23:45 - 00:45 Will Holland b2b Kane Nelson
    00:45 - 01:30 Dazzle
    01:30 - 02:30 Jonas Steur b2b Cliff Coenraad
    02:30 - 03:30 Leon Bolier b2b Galen Behr
    03:30 - 04:15 Andy Duguid
    04:15 - 05:00 Re-Ward

Most megint maradjak fent 4ig :(
  • gabi89
    Tegnapi buli már elkezdődőtt
    LINE UP:

Leon Bolier B2B Galen Behr (NL)
    Andy Duguid (UK)
    Dazzle (NL)
    Jonas Steur (BE) B2B Cliff Coenraad (NL)
    DJ Observer (AT)
    Re-Ward (NL)
    Will Holland B2B Kane Nelson (UK)
    MC Gunner (NL)
  • desigo
    Második lett végül ...