Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus Schulz For President!
csak azt sajnálom,hogy a polónyomtatás márt nem fög összejönni 😞 pedig volt egy elképzelésem armind,asot logo és a mester neve,majd legközelebb <#ravasz1>#ravasz1>
Trance&Friends nothing more..
http://flickr.com/photos/zolika90/
gyonyoru volt a diszlet de a zenek ramatyok voltak😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
a látvány hihetetlen komoly volt de a zene csupa összevisszaságban felpakolt régi track...
Még jó,hogy az Armin only alatt végig volt közvetítés így visszaemlékezve.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Kitalálta már ki ezt az idiótaságot, hogy nem közvetítenek végig? :SS
SW lazulás lett, Black majd remélem pótolja a zúzást 😊
Tracklist és szettek letöltése
http://flickr.com/photos/zolika90/
ismétlõdött pár szám...
be vannak ezek fenyítve,hogy nehogy új számot rakjanak fel vagy mi?
tiszt classic party
Most Laidback Luke is ezt csinálja :S tõlem ez idegen.Értem én mixelünk meg 2számot is mixeljen össze,de nekem ebbõl nem ez jött le.Meg volt olyan track amit már vagy 2x de lehet 3x is hallottam
de ez a megamix botrány szar a thriller meg a hasonló zenéivel...
<és erre a gondolatra egybõl ki is ment az álom a szemembõl 😄>és erre a gondolatra egybõl ki is ment az álom a szemembõl 😄>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ritkán 1-1 túlfûtött csapatot mutatnak, de annyi...
egyszer jönnének el egy magyar buliba
csak néznének,hogy itt milyen a hangulat...
Jaja nekem is a minimal ami nem bejövõs.
amikor berakott prodigy-tõl kezdve mindenfélét, akkor még valamennyire elment 😊
ezt a chukie gyereket is vajh' honnan szalajtották? <#zavart2>#zavart2>
Mondjuk ez a minimal nekem nem jön be meghallgatom.(most is megy mióta belinkelted) ,de nem bejövõs annyira.House még csak oké valamennyire....
a 'nagy' holland sensation-ön egy húzónév sincs, háttõõõ...
bár ez most ugye elvileg 2008-ban az 'ocean of white' vagy mifene 😊