Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don't give a fuck
Markus Schulz For President!
don't give a fuck
Trance&Friends nothing more..
elvinni eltudlak simán, azzal nincs gond, csak kérdés h mikorra érsz be, mert én még nem tudom pontosan mikor tudok indulni, de legkorábban délután 4kor.
don't give a fuck
Vagy viszek egy gólyalábat és gyertek hozzám!!!XDXD
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
/me rosszabb mint egy lány xD
az viszont tény, én sem gondoltam, h ekkora kapkodás lesz utánuk és ilyen árakon mennek el, de az h el fog fogyni azért várható volt.
don't give a fuck
don't give a fuck
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
don't give a fuck
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
don't give a fuck
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
fõleg ha még Armint is átverjük, és felenged minket a DJ pult közelébe 😄
de most tök rövid a hajam és így messze nem lesz tiesto az imidzs 😊
/+ aki tudja hogy milyen magas tiesto, az egybõl rájöhet a trükkre, mert van köztünk min. 25 centi magasságkülönbség 😄/