Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
vicces, nagyjából 25k-ra állt be a bs napijegyek ára 😊 pár napja, amikor ugye még simán lehetett bárhol kapni 4-5 körül dobálták õket, mert mindenki próbált tõle szabadulni akinek valami közbejött, és nem akart nagyot bukni. kíváncsi vagyok, hogy a helyszínen hányan próbálnak meg majd jegyet venni/eladni...

don't give a fuck

donyyy20
nah lehet nem érek idõben haza! úgy hoogy desigo itt a számom(305067085) ha te fogsz üzenetet küldeni, de megpróbálok sietni de ahogy írtam régebben én is tudok küldeni mindenkinek ha ez probléma lenne!

Markus Schulz For President!

donyyy20
én is jelentkezem!xD jelentem!

donyyy20
az ilyenbe én beleszédülök😊

donyyy20
alap h a kocsiba beteszek téli kabátot is 😄 legjobb az lenne hogy egy közös kép a forumosokkal arminnal együtt😄 õt majd valaki a nyakába veszi😄 aztán leütjük hazahozzuk láncra verjük és itt fog nekünk zenélni a pincébe 😄

desigo
desigo
ha összejön majd a tali, egy közös kép a fórumosokkal sztem alap lesz <#eljen>
xotyi
Okés. Jóéjt mindenki. 😊

Trance&Friends nothing more..

shad0w
jójó, megbeszéljük még, addig megpróbálom én is lefikszálni a dolgaimat aztán lehet pont jól jön ki.

don't give a fuck

xotyi
Ha emlékeim nem csalnak akkor 15:51-re ér be a buszom Fehérvárra,de nem probléma mert elkempelek én ott annyi idõt amenyi csak kell. Most nemtom megnézni a menetrendet mert karbantartás miatt szünetel az oldal. majd holnap pontosabbat tudok mondani.

shad0w
én is mennék.
elvinni eltudlak simán, azzal nincs gond, csak kérdés h mikorra érsz be, mert én még nem tudom pontosan mikor tudok indulni, de legkorábban délután 4kor.

don't give a fuck

kéne egy 'sg trance team' póló 😊
+4 😊
butcher20
+3 butcher20
Sztem akik jönnek innen mindenki szeretne találkozni

xotyi
+2 xotyi 😄

neevous
Laza póló, farmer és gumicsizma farzsebbe😉.

desigo
elsõ körben írjuk össze,hogy ki az aki szándékozik találkozni a topiklakókkal

+1 desigo
butcher20
én kb 9-re leszek ott zamárdiban kocsival megyek 2 haverral

butcher20
a találkozóval kapcsolatban én azt mondom Desigo adja meg mindenkinek a számát. sztem ennyire megbízhat bennünk. és elmondja hova menjünk
Vagy viszek egy gólyalábat és gyertek hozzám!!!XDXD
<#nyes><#nyes>

desigo
póló+gatya xD
+ a kocsiba pár alternatív lehetõség a fent említettekbõl
csak tudnám mit vegyek fel péntek este, bazz azon gondolkozom már vagy 4-5 napja, miben kellene megjelenni 😊

/me rosszabb mint egy lány xD
xotyi
Énvoltamaz.. Fehérvárra mindenkép átkell mennem,csak az a duhítõ h onnan zamárdiba egy nap max 3 szor megy busz,vagy qva korán,vagy qva késõn, szal ha nem zavarnák akkor ezt megbeszélhetnénk és a benzinköltségbe természetesen beszálnék. 😊

desigo
"Csütörtöktõl melegedés kezdõdik, a többórás napsütést csak idõnként zavarják gomolyfelhõk. Pénteken már kánikulára készülhetünk"
shad0w
hát ennyire durvára nem számítottam, de én már napok óta mondtam a srácoknak h "vegyetek jegyet vaze, mert el fog fogyni", õk is kb annyit reagáltak, h jóvan, 9-e elõtt még úgy is elõvételes stb. aztán most ülnek és csodálkoznak h lecsúsztak róla.
az viszont tény, én sem gondoltam, h ekkora kapkodás lesz utánuk és ilyen árakon mennek el, de az h el fog fogyni azért várható volt.

don't give a fuck

desigo
kemény...
de ki gondolta elõre...
shad0w
amúgy az milyen már, h a bérletek most 35 körül kezdõdnek, de nem ritka h 50en felül viszik õket, a péntek/szombati napijegyet pedig 15k-ért már úgy viszik mint a cukrot 😄 basszus, miért nem gondolkoztam elõre, mennyit lehet ezen keresni...

don't give a fuck

Blekk Síp
Jah, már látom az odlalon. :/

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

shad0w

don't give a fuck

shad0w
ja a másik dolog, mivel rendkívül szorgalmas és elõrelátó barátaim az utolsó utáni pillanatban próbáltak meg jegyet venni, valószínûleg felszabadult jópár hely az autóban (még az is lehet h egyedül kell legurulnom) így aki fehérváron rekedne (olvastam h itt vki parázik a csatlakozás miatt, amit nem is csodálok) az valószínûleg befér a mélytengerkék csodagépegységembe. a topictali így meg méginkább érdekel engem is, tekintve, h kb egyetlen tranceszeretõ ismerõsöm sem volt elég tehetséges hozzá h legalább egy nappal korábban vonszolja be magát a városunk kb 10 jegyirodájának valamelyikébe...

don't give a fuck

Blekk Síp
Ezt honnan veszed?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

shad0w
amúgy nekem aztmondták a hozzáértõ okosok, h a rendszer azt számolja, h a jegyirodákban (és mindenhol ahol lehet jegyet kapni) hány jegyet nyomtatnak ki. ezért volt az h bár elvileg már nem volt jegy, amik ki voltak már nyomva azokat nyilván még eladják. ahol én vettem a srác pl 8asával nyomtatta a jegyeket. most egy picit még rátesz az árra, ha csak pár száz forintot is, akkor is jól jár, és még csak nem is bunkó, mert én már kaptam 12k-s ajánlatot is a napijegyemre 😄

don't give a fuck

shad0w
sajnos nem lehet 😞

don't give a fuck

Blekk Síp
Még a helyszínen is lehet jegyet venni 9ezerért.

desigo
biztos van még 1-2 elfekvõben...
gabi89
Az egyik haverom ma vett jegyet Arminra.Nem kérdeztem igaz hol vette,de ezek szerint még volt jegy itt Kecskeméten.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
na az érdekes lenne xDDDD
xotyi
Vigyázz,szavadonfoglak<#ravasz1>

megdumáltuk, mindenki jól jár xD

fõleg ha még Armint is átverjük, és felenged minket a DJ pult közelébe 😄
xotyi
Ha nagy a tömeg elõttünk õt lökjük elõre és ordibálunk h tiesto, egybõl az elsõ sorbból nézhetjük armint<#idiota> közösség érdekében feláldozzuk😄

donyyy20
akkor felesleges volt jegyet venned 😄 vörös szõnyegen kisértek volna be 😄

van az sg-s fórumozók fényképalbumában, igaz jó távoli képek <#hehe> <#zavart1>
xotyi
A tizenéves kiscsajokat nemfogja ilyen apróság érdekelni,inkább gyakorold az autógramm osztogatást =D

donyyy20
tegyél már be egy képet 😄

ááá, eddig csak a 2005-ös CEET-en és tavaly az EOL-on néztek tiesto-nak, meg néhány kisebb helyi bulin 😄

de most tök rövid a hajam és így messze nem lesz tiesto az imidzs 😊

/+ aki tudja hogy milyen magas tiesto, az egybõl rájöhet a trükkre, mert van köztünk min. 25 centi magasságkülönbség 😄/
desigo
#4495 xDDD
engem? 😄 mármééér? 😄
xotyi
Jah betámadják mert azthiszik hogy tijesztó is fellép 😄DD

donyyy20
jövõre külön sátrat foglalunk😄

donyyy20
xD nah nekem mennem kell szevasztok majd holnap