Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus Schulz For President!
Ez a On a good day hatalmas eleinte csak egy jó számnak tartottam,de minél többet hallom annál jobban bejövõs. 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
valaki írta hogy a trance nincsen leáldozóban: ez igaz de a hangzás szerintem vagy 8 éve ugyanaz, ahogy fejlõdött a technika, változott, lassabb, lágyabb lett, de ua az egész mint volt, elég megnézni a régi pvd albumokat
az viszont igaz hogy a 3 stílus közül (techno, house, trance) mindenki megtalálhatja magának a legmegfelelõbbet, fõleg azért mert a stílusok eléggé összefonódtak nincsenek akkor szakadékok a stílusok között mint 4-8 éve, pl már trance djk is játszanak elektro-houset, simán illik a settjükbe, de egyébként én kivagyok ettõl a guetta, sinclair féle gagyi elektrohouse volaltól, semmit sem ér sztem
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Tune
a pangást szerintem arra értette hogy már nemsok ujjat tud felmutatni az elektronikus zene, se a techno, se a house se a trance, már populáris lett, megy lefele a lejtõn, és ez külföldre még jobban igaz ott már néhány stílus sokkal jobban lecsengett
Trance&Friends nothing more..
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Deep Dish (Ali, Sharam)
Tiesto
Armin Van Buuren
Ferry Corsten
Paul Oakenfold
Paul Van Dyk
Kyau & Albert
Armand Van Helden
Atb
Chicane
Cosmic Gate
David Guetta
David Vendetta
Felix Da Housecat
...most hirtelen ezek jutottak az eszembe...
Ezek a mindennaposak, de ha zúzni van kedvem jöhetnek:
Sasha
John Digweed
Sander Kleinenberg
...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Trance&Friends nothing more..
u dont have to listen anybody else but me