Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus Schulz For President!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
#5587 Udv desi! Vége a nyaralásnak?😊
Trance&Friends nothing more..
01) John O'Callaghan & Bryan Kearney - Exactly
02) Doof - Aspeto
03) Beam - On your mind (sean tyas hard dub
04) John Dahlback - nothing is for real (Mark Knight remix
05) Da hool - streetlife (azzido da bass remix
06) The egg - walking away (Tocadisco remix
07) Terranova & Austin Leeds present HI LO - shake me (original mix
08) Abel Ramos - Electro Fun (original mix
09) Duderstadt - Muhanjala (original mix
10) Giuseppe Ottaviani & Marc Van Linden - Until Monday
11) Kyau vs. albert - Kiksu (original
12) Ferry Corsten - whatever
13) Fable - Nightshift
14) Dogzilla - without you
don't give a fuck
Paul_van_Dyk_-_Exclusive_Promo_Voices_Mix_22-05-2006 ennek a tracklistjét nem tudja vki?
Trance&Friends nothing more..
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
na sebaj, majd szeptemberben pécsen meg debrecenben 😄 tényleg, ki jön? 😊
don't give a fuck
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amúgy proxy-n keresztül vagyok mert ez a ... netszólgáltatom szarakszik és bizonyos oldalak nem jönnek be Ãgy az sg.hu sem 😞
Bezzeg a netrádió-val minden rendbe mondjuk nagyon mérges is lettem volna ha nem hallom armint.(előbb volt beszélgetés vele)
don't give a fuck
mod: váó, és kivételesen tökéletesen idõben megjött a pizza is, még a végén minden jól alakul 😄
don't give a fuck
#5560: Közbe ezt a mixet pont sikerült megtalálnom, de azért köszönöm ezt is. 😊
Egyáltalán nem várom amúgy el, hogy áldozzatok idõt annek az érdekében, hogy megkeressétek nekem a zenéket, ez már tényleg teljesen csak az én dolgom, én nagyon örülök a címeknek is.
Igen, hétvége van, holnap keresgélek is még majd egy kicsit még. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Andy_Moor-Fake_Awake__Incl_Myon_And_Shane_54_Remix-Promo_CDS-2008-TSP
Artist: Andy Moor
Title: Fake Awake Incl Myon & Shane 54 Remix
Label: Anjunabeats
Cat. No.: ANJ-110
Tracks: 04
Size: 44,1 MB
Bitrate: VBR Kbps
Frequency: 44.1Khz
Mode: Joint-Stereo
Genre: Trance
================================================== ========================
Tracklisting.
================================================== ========================
01. Fake Awake (Original Mix) 07:55
02. Fake Awake (Ecomix) 08:38
03. Fake Awake (Myon & Shane 54 Remix) 09:38
Fake Awake (Original Mix)
http://www7.zippyshare.com/v/28450299/file.html
Fake Awake (Myon & Shane 54 Remix)
http://www1.zippyshare.com/v/75211411/file.html
Fake Awake (Ecomix)
http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=x5lgsivb2l
don't give a fuck
don't give a fuck
http://flickr.com/photos/zolika90/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
don't give a fuck
Kedvenc számom.
Remélem nem felejtem el holnap Armint mert a Sunrise Festivalon is lemradtam róla.Élõbe meg mégis más még ha nem is lehetek ott 😞
ja de, készített remixet britni piszofmijéhez 😄
don't give a fuck
Lemaradtam Duderstadt-ról. ):