Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus Schulz For President!
lassan kell rávezetni
lightosabb,vokálosabb zenékkel kell kezdeni
be kell törnöd,nincs mese
most meg még 3 hete sem vagyunk együtt, szóval ha minden igaz van még idõ 😄
don't give a fuck
Na még egy kis idõ és... "Qsss legyen EZT HALLGATJUK és KÉSZ!!!" <#ticking>#ticking> <#hehe>#hehe>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
de amúgy tényleg, ez már vmi 😊 egyébként volt ami tetszett neki, de kb 20 perc után már megunta, én meg inkább nem erõltettem most 😊
don't give a fuck
ráadásul jövõhéten meg a világ végén leszek a második szakom gólyatáborában akkor is lemaradok róla. 😞
don't give a fuck
nekem ez nagyon tetszik😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Uploading... ot ír ki
az elsõ és a harmadik lejött
Voltam ám végig csak az ágyból élveztem a mai részt 😊 nem volt kedvem itt a gép elõtt ülni.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tracklist:
01. Jaytech - Vela
02. Mr Sam featuring Claud 9 - Cygnes (Tune Of The Week)
03. Lustral - Everytime (Glenn Morrison & Bruce Aisher Dub)
04. Adam Stodtko vs Sundriver - Monique (Robert Burian Remix)
05. David Forbes - Harpoon
06. Purple Mood - Chinese Theatre (DJ Shah & DJ Cosmo Original Mix) (Future Favorite)
07. Stoneface & Terminal - Blueprint (Club Mix)
08. Adam Szabo - Altra (Danilo Ercole Remix)
09. Reminder featuring Alynn Carter - Fortitude (Carl B Dub)
10. Bart Claessen & Dave Schiemann - Madness (Super 8 & Tab Remix)
11. Ferry Corsten - Radio Crash
12. Airbase - Tangerine
13. Algarve & Cold Blue - Sakura (Nitrous Oxide Remix)
14. Ian Betts & Dan Stone - Colliding Circles
15. Activa - Untitled
16. Filo & Peri featuring Eric Lumiere - Shine On (Aly & Fila Remix)
17. Paul Miller - One More Time
18. ID
19. Virtual Vault - Request (Orchestral Mix)
20. Chakra - Love Shines Through (ASOT Radio Classic)
Trance&Friends nothing more..
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM