21632
-
#9600 kisték -
viizo #9599 van vagy 15 sátor, tavaly is mindig máshol voltam, és hihetetlen jól éreztem magam, nagyokat partyztam - annak ellenére, hogy sztem csak Arminon buliztam trance-re :)
de nekem is jobb lenne, ha a tavalyihoz hasonlóan lenne kifejezetten vmi trance este is - és még mindig bízom benne, hogy a tier2-es, még ki nem hirdetett fellépők között lesz nekünk is csemege :) -
#9598 áá bekaphatják ----om se kíváncsi 4 napig a szeletelésre.... -
#9597 Ennyi!!! -
viizo #9596 a trancetream fórumon a house-osok körében elég nagy az üdvrivalgás az idei line-up miatt, bár nekik teljesen más jön be, mint nekünk... kivéve persze Doorn-t, mert az ugye nekünk is alap :)
amin viszont mostanában meglepődtem, az az hogy a balatonsound vendégkönyvébe írogatók 95%-a maximálisan meg van elégedve a szeletelős house-techno-minimal fővonallal, és aki be merte írni hogy tehetnének be vmi trance előadót is, azt lehurrogták -
#9595 Meglesz -
#9594 Élménynek biztos nem gyenge.
Majd aztán élménybeszámolót írni... -
a tavalyi minősíthetetlen lineuphoz képest azért már sikerült előrébb lépni, bár nem sokat, sajnos -
#9592 Én is inkább a tranceért rajongok, de SW azért az egy külön dolog :). Soha nem hallottam róla rosszat, de nyáron a szigeten remélem összefutunk majd ;) -
#9591 Mi biztos,hogy nem megyünk
nekünk ez túl housos vonal...
ha lesz normális trance buli akkor semmi akadálya... -
#9590 Srácok nem tudom jön-e valaki Sensation White-ra, de ha vagytok páran akkor megbeszélhetnénk, hogy együtt menjünk :). Írjatok ! -
#9589 magyarra? -
#9588 Armin Van Buuren - Communication Part 3 -
#9587 3:14 -től érdekes
Elötte milyen zene megy (nem ugrik be ) -
#9586 Megvannak a jegyek a Sensation White-ra :). -
#9585 Mindnyájunknak el kell menni!!! -
#9584 kösz
alap,hogy el tudsz menni... -
#9583 Boldog névnapot a Gáboroknak!!!! Remélem eltudok menni a Szigetre:) nagyon el kéne menni:) -
#9582 Hasonló brutál nagy sátor volt a szigeten mint a BSen
Volt a szélén két kb 2 méter magas venti ami fújta be a hűsítő levegőt
elég feelinges volt -
#9581 jah Boldog Névnapot a Gáboroknak! Hát figyeljetek ha palaceba fingomnyi helyen egymás hegyén hátán kibaszott nagyot tudtunk bulizni akkor szigeten is meg lesz! -
#9580 kösz neked is! -
#9579 Thx all
----
Én is így vagyok vele ,de majd kiderül milyen lesz a sziget.
----
"azok már rég kidőlnek az esti 8 órás nagykoncerten"
xD -
viizo #9578 Boldog Névnapot Desigo és Gab!
-
#9577 Szevasztok!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, Isten éltessen titeket!
Én szigeten még sosem voltam, meg nem is leszek..... de persze Armin miatt ott leszek majd augusztusban. Látatlanban azt mondom, jobb a sound, de gondoltam, hogy nem fog idén is ott fellépni kishazánkban. Nagyon jó emlékeim vannak a tavalyi fellépéséről. Most akkor legyen a sziget... Legalább közel van, így olcsóbb, ennyi! De azért remélem addig még találkozunk, talán a BTC-n... -
#9576 Kösz
azok már rég kidőlnek az esti 8 órás nagykoncerten :)
jó arcok voltak tavaly is... -
#9575 Boldog névnapot desi +gabi:P Nagyon megfontolandó ez a sziget téma:)Az is kérdé h mekkora lesz a hely és h mivel védjük ki a részeg rockereket:D -
#9574 köszi... -
#9573 Boldog Névnapot Nektek :D -
#9572 Látszik reggel írtam komásan :D
Amúgy neked is boldog névnapod xD -
#9571 Ksözi :) -
#9570 Boldog névnapot... -
#9569 Én is átölelném azért -
#9568 -
Micsu #9567 kb ua mint bsre armin :) -
#9566 jaja bocs viizo téged nem vettelek figyelembe :D -
#9565 Azért mert a Sziget nekünk csak kb 20 km
szállás se kell...
neked azért más a helyzet -
szarkazal #9564 a SEAT bemutatja 21 nap >>> ASOT 400
nagyon meg kéne látogatni:) -
viizo #9563 azért mert tavaly 6-7e volt a BS-re a napijegy, most meg 10? :D
nem értem mi ebben idén az olcsóság :) -
#9562 ja mondjuk ha így nézzük akkor olcsóbban kijön mint a tavalyi bs armin... -
#9561 Jegyárak durvák de ott leszek/leszünk
---
Jegyárak
Április 30-ig elővételi, kedvezményes áron
Sziget hazamenős bérlet 30 000 HUF
Sziget ottalvós bérlet 37 500 HUF
Sziget napijegy 10 000 HUF
Május 1-től helyszíni áron
Sziget hazamenős bérlet 37 500 HUF
Sziget ottalvós bérlet 45 000 HUF
Sziget napijegy 10 000 HUF