Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jean_belan-wheres_your_head_at
hatalmas zene, musthear 😊)))
a videótól meg nem tudom, miért van hányingered, talán te is kifejthetnéd bõvebben
(nekem tetszik)
don't give a fuck
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
tényleg a doppler effect 😊
rákerestem a gépemen és meg is volt nekem is, csak elfeledkeztem róla, de most jól az eszembe véstem 😊)
<és hallgatom egyfolytában, annyira bejön most 😊>és hallgatom egyfolytában, annyira bejön most 😊>
az mondjuk tök vicces h autumn break partynak hirdetik, a bce kolijához tartozó részen lesz, aztán nekünk pont h nincs õszi szünetünk 😊
don't give a fuck
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
don't give a fuck
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amúgy nincs mit, bigtyún 😊
don't give a fuck
Közbe már töltöm is fel ha valakinek kell minjárt dobom a linket
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
De köszönöjük a gyors választ.
(Most már ennek a címét is ismerem.)
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
mod.: sztem joc féle, de erre nem vennék mérget
don't give a fuck
Bocs hogy túlértékeltem kreativitásodat.
😄 xD
Hivatalos Armin fórumról ""loptam" a szöveget 😄
Már bocsi ,de mért ne lehetne negatív véleményt nyilvánítni egy Armin topikban arminról ? Õ se Isten nem minden jó amit csinál.
ugyan azt írtad le te amit én, de legközelebb a kedvedért én is bõvebben kifejtem. <#awink>#awink>
don't give a fuck
egy o'callaghan live szettben van, egyik kedvenc zeném, de single-ként nincs meg és nagyon érdekelne
setrip link
Above & Beyond - Good for me
Armin van Buuren - Shivers
Armin van Buuren - Zocalo
Barlett_Alex_Feat_Anthya - Touch The Sun (Duende Vocal Remix)
Energy 52 - Cafe Del Mar
John O'Callaghan ft Audrey Gallagher - Big sky (agnelli & nelson rmx)
Leon Bolier vs Kamaya Painters - Endless Ocean Wave (Leon Bolier Mash-Up) (Ez kiba nagy 😄 )
Orjan Nilsen - La Guitarra (Orjan Nilsen Balaeric Mix)
The Thrillseekers Ft Fisher - The Last Time
Oceanlab - Sirens Of The Sea (Cosmic Gate Vocal Mix)
Lange - Out Of The Sky
Aly & Fila - Lost Language
Nalin & Kane - Beachball
Markus Schulz - Without You Near
Markus Schulz - Daydream
Na jó többet nem írok mert nagy a lista és ezek csak a királyak 😄
ez itt továbbra is egy nyílt fórum, ami bármilyen meglepõ arra van, h beszélgessünk, amibe eléggé beletartozik a vélemény szabad kinyilvánítása is"
ugyanazt teszi amit te kinyilványítja a véleményét, okosokat akarsz mondani erre éppen a saját szavaid, ha ezt lehet annak nevezni keverednek ellentétbe.
Erre írta, hogy no comment, de az agyaroggyant eszeddel még ezt sem tud felfogni <#taps>#taps>
What about the forests?
don't give a fuck
de van özön oldal, fórum - de nagyrészük rapidshare-es és egyéb hasonló oldalak linkgyüjteménye, nem közvetlen letöltés :/
na majd mindjárt jön Desigo gazda és rendet tesz <#violent>#violent> <#vigyor>#vigyor>
don't give a fuck
ha például a 7660-ban elég röviden kifejtett 3 véleményre reagálnál, és leírnád, h szted melyik miért helytelen (hiszen könnyen elképzelhetõ, h az, sokakkal ellentétben és sohasem tartottam magam tévedhetetlennek, sõt) akkor nagyon szívesen folytatnám a beszélgetést, de ez a "no comment" bármennyire is okos húzásnak tûnik a legkevésbé sem az.
don't give a fuck
ez itt továbbra is egy nyílt fórum, ami bármilyen meglepõ arra van, h beszélgessünk, amibe eléggé beletartozik a vélemény szabad kinyilvánítása is. ha valaki azzal nem ért egyet, akkor leírhatja a sajátját, így van jól.
egy fan pedig nem attól fan (vagy legalábbis rohadtul nem így kéne lennie), h feltétel nélkül mindent elfogad és hibátlannak lát amit az általa "fanolt" személy/együttes/csapat stb csinál.
don't give a fuck
amúgy reagálj nyugodtan, kíváncsi vagyok hogyan magyarázod meg, h neked közöd van ahhoz, h nekem mirõl mi a véleményem.
don't give a fuck
Tudnék erre a "közöm sincs" reagállásra írni, de nem teszem
7653... ennyi close
on
What about the forests?
don't give a fuck
Trance&Friends nothing more..
Fel tudok én ide bármit tölteni úgy -fõleg minõségben-, hogy valaki ne füzzön hozzá mindig valami kommentárt?
Komolyan a faszom tele van már!
What about the forests?
http://rapidshare.com/files/157067719/AVB1.rar
http://rapidshare.com/files/157069308/AVB2.rar
http://rapidshare.com/files/157070780/AVB3.rar
What about the forests?
és kösz a zenéket 😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}