Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

donyyy20
jézusom mi volt itt......

Markus Schulz For President!

DJ GamerGirL
Ez olyan, mint a Klaas.

aki esetleg kacsinthat a house/elektro felé is, és eddig nem ismerte volna e gyöngyszemet:

jean_belan-wheres_your_head_at

hatalmas zene, musthear 😊)))
DJ GamerGirL
el kellett mennem itthonról, így nem tudtam hosszabb kommentet írni.

a videótól meg nem tudom, miért van hányingered, talán te is kifejthetnéd bõvebben

(nekem tetszik)

shad0w
alap, gabi dobott linkeket is 😊

don't give a fuck

Hegi90
jónak tûnik. majd leszeggyük

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kösziii 😊)))

tényleg a doppler effect 😊

rákerestem a gépemen és meg is volt nekem is, csak elfeledkeztem róla, de most jól az eszembe véstem 😊)

<és hallgatom egyfolytában, annyira bejön most 😊>
shad0w
amúgy akkor erre a partira nem jön innen senki? pedig biztos király lesz 😊

az mondjuk tök vicces h autumn break partynak hirdetik, a bce kolijához tartozó részen lesz, aztán nekünk pont h nincs õszi szünetünk 😊

don't give a fuck

kovecses
THX

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
😉

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

shad0w
ilyen 😊

don't give a fuck

Hegi90
aha. szóval ezért. milyen volt amúgy az ASOT?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

shad0w
kössé' belém, mindjárt én is sírok egy hsz-t desinek 😄
amúgy nincs mit, bigtyún 😊

don't give a fuck

gabi89
Hatalmas szám.Meghallgattam a setrippet és tudtam ismerem ,de nem ugrott be 😄
Közbe már töltöm is fel ha valakinek kell minjárt dobom a linket

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

kovecses
Venni még csak vennél de enni már nem biztos.
De köszönöjük a gyors választ.
(Most már ennek a címét is ismerem.)

shad0w
The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep

mod.: sztem joc féle, de erre nem vennék mérget

don't give a fuck

kovecses
Király.
Bocs hogy túlértékeltem kreativitásodat.
😄 xD

gabi89
<#nyes><#nyes>
Hivatalos Armin fórumról ""loptam" a szöveget 😄

kovecses
Bocs nem tudom, de egész jó, mondjuk nekem túl bõbeszédû, ráadásul nem is abból a kellmes éneklõs fajtából, hanem csak az a beszélünk a refrénig típus, de amúgy nem rossz!

gabi89
Második sor GameGirl -nek szólt

gabi89
Klippre annyit,hogy elmegy,de ha nem lennénk vagy lennék Armin van egybõl rámondanám ,hogy 1x megnézõs....A szám viszont iszonyat nagy 😄
Már bocsi ,de mért ne lehetne negatív véleményt nyilvánítni egy Armin topikban arminról ? Õ se Isten nem minden jó amit csinál.

shad0w
pont ugyan arra világítottam rá amire te, csak nem írtam ennyire körül, gondoltam így is érthetõ. (a "btw, most éppen téged ki kérdezett?" kérdést pont azért tettem fel, h észrevegye pont ugyan azt csinálja amit én, leírja a véleményét anélkül h bárki kérdezné, így van rendjén).
ugyan azt írtad le te amit én, de legközelebb a kedvedért én is bõvebben kifejtem. <#awink>

don't give a fuck

figyi, linkelek egy zenét, aki tudja az elõadót és milyen verzió ez, ne fukarkodjon az infóval, köszi!

egy o'callaghan live szettben van, egyik kedvenc zeném, de single-ként nincs meg és nagyon érdekelne

setrip link
kovecses
A kreativitás látom nem ismer határokat:

sot adio usic magine etherlands

Nem semmi, itt legalább nem a kultúra vágja ki a biztosítékot!

😄

kovecses
Igen, egész finomak.

gabi89
Na talán ami még nem volt.
Above & Beyond - Good for me
Armin van Buuren - Shivers
Armin van Buuren - Zocalo
Barlett_Alex_Feat_Anthya - Touch The Sun (Duende Vocal Remix)
Energy 52 - Cafe Del Mar
John O'Callaghan ft Audrey Gallagher - Big sky (agnelli & nelson rmx)
Leon Bolier vs Kamaya Painters - Endless Ocean Wave (Leon Bolier Mash-Up) (Ez kiba nagy 😄 )
Orjan Nilsen - La Guitarra (Orjan Nilsen Balaeric Mix)
The Thrillseekers Ft Fisher - The Last Time
Oceanlab - Sirens Of The Sea (Cosmic Gate Vocal Mix)
Lange - Out Of The Sky
Aly & Fila - Lost Language
Nalin & Kane - Beachball
Markus Schulz - Without You Near
Markus Schulz - Daydream

Na jó többet nem írok mert nagy a lista és ezek csak a királyak 😄

kovecses
Nyugi van emberek. Még ha különbözõ célokért ölnétek egymást akkor megérteném, dehát ugyan azt a stilust szeretitek vagy mi egy fórumba irogattok stb. Mi az istennek kell összeveszni ilyen hülyeségeken? Képzeljétek el hogy igenis van olyan hogy másoknak nem az a véleménye a dolgokról mint nekünk, sõt iazából csak ilyen van. Mert olyan nincs hogy másnak ugyan az a véleménye mint nekünk max nagyon hasonlit amiénkhez. Most ezt valaki vagy elfogadja vagy beleõrül. Megszoksz vagy megszöksz helyzet. Én régebben a beleõrülök csoporthoz tartoztam, de szépen lassan emgtanultam kezelni a helyzetet, de még nálam sem tökéletes minden. Szóval béke srácok és ne szemeteljétek tele a fórumot! Kösz

mflex
"na ez király, te meg csak akkor mondasz véleményt ha kérdeznek? mert én nem. btw, most éppen téged ki kérdezett?
ez itt továbbra is egy nyílt fórum, ami bármilyen meglepõ arra van, h beszélgessünk, amibe eléggé beletartozik a vélemény szabad kinyilvánítása is"

ugyanazt teszi amit te kinyilványítja a véleményét, okosokat akarsz mondani erre éppen a saját szavaid, ha ezt lehet annak nevezni keverednek ellentétbe.

Erre írta, hogy no comment, de az agyaroggyant eszeddel még ezt sem tud felfogni <#taps>

What about the forests?

shad0w
nincs itt flame, beszélgetés van, csak sajnos mikor már gondolkodni is kéne ahhoz, h reagálni lehessen le szokás zárni egy "no commenttel", ami szomorú 😞

don't give a fuck

ha jóféle trance-re fáj a fogad, elég ha megnézed néhány fórumos (khm 😄) aláírását 😉

de van özön oldal, fórum - de nagyrészük rapidshare-es és egyéb hasonló oldalak linkgyüjteménye, nem közvetlen letöltés :/
milyeza' flame ami itten megy kérem?

na majd mindjárt jön Desigo gazda és rendet tesz <#violent> <#vigyor>
shad0w
[korrekt reakció, véleményütközés, mégsem sértõdik meg senki, nahát látjátok, ilyet is lehet <#eljen>]

don't give a fuck

shad0w
csakúgy mint mindenki más.
ha például a 7660-ban elég röviden kifejtett 3 véleményre reagálnál, és leírnád, h szted melyik miért helytelen (hiszen könnyen elképzelhetõ, h az, sokakkal ellentétben és sohasem tartottam magam tévedhetetlennek, sõt) akkor nagyon szívesen folytatnám a beszélgetést, de ez a "no comment" bármennyire is okos húzásnak tûnik a legkevésbé sem az.

don't give a fuck

kovecses
Szerintem azért ennyire nem rossz a klipp, de én is láttam már jóval jobbat is.

DJ GamerGirL
a hsz-eiddel csak magadat minõsíted

shad0w
köszönöm, h észérvekkel is alátámasztottad, igazad van <#worship>

don't give a fuck

DJ GamerGirL
no comment<#idiota>

shad0w
na ez király, te meg csak akkor mondasz véleményt ha kérdeznek? mert én nem. btw, most éppen téged ki kérdezett?
ez itt továbbra is egy nyílt fórum, ami bármilyen meglepõ arra van, h beszélgessünk, amibe eléggé beletartozik a vélemény szabad kinyilvánítása is. ha valaki azzal nem ért egyet, akkor leírhatja a sajátját, így van jól.
egy fan pedig nem attól fan (vagy legalábbis rohadtul nem így kéne lennie), h feltétel nélkül mindent elfogad és hibátlannak lát amit az általa "fanolt" személy/együttes/csapat stb csinál.

don't give a fuck

DJ GamerGirL
már bocs, de szerintem senki nem kérdezte a véleményed, és fõleg egy armin "fan" topikban nem kéne leszólni a klippjét!

shad0w
ja értem, szóval ha te bármirõl véleményt alkotsz akkor az az elsõ dolgod, h azt megosztod a dolog elsõszámú érintettjével, a készítõjével, szereplõjével, stb, mielõtt esetleg azt elmondanád a barátaidnak, ismerõseidnek vagy leírnád egy nyílt fórumba. milyen érdekes, h például az mp3-at le lehet szólni, sõt még fel is szabad háborodni mikor valaki nem ért egyet. de nembaj, tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
amúgy reagálj nyugodtan, kíváncsi vagyok hogyan magyarázod meg, h neked közöd van ahhoz, h nekem mirõl mi a véleményem.

don't give a fuck

mflex
Írd meg a problémádat Armin-nak, hogy a te gyomrod nem veszi be az ilyen fos klippeket,
Tudnék erre a "közöm sincs" reagállásra írni, de nem teszem
7653... ennyi close

on

What about the forests?

DJ GamerGirL
<#eljen><#eljen><#eljen>

shad0w
most neked már megint miért is sír a szád? ez a klip egy fos, nekem aztán tökmindegy h milyen minõségben, még mikor a csudijó jútúbon néztük elõször mikor kijött akkor is beszéltük itt többekkel, h az a minimum h "érdekes". az h te feltöltötted ilyen hájpászájpá minõségben és belinkelted ide mert kérték az fasza, nem is azt írtam h mi a faszért kell ezt a fost ide belinkelni, hanem a véleményemet magáról a kliprõl, amihez aztán meg már egy irinyópirinyó közöd sincs. barátom, még mindig nem körülötted forog a világ, nem kell itt kislánykodni. ennyi.

don't give a fuck

DJ GamerGirL
akkor ne nézd

xotyi
Lange_feat_skye-drifting_away_(lange's_sunset_mix) Ha valaki nem mismerné,sztem nagyon jó.

Trance&Friends nothing more..

mflex
Mivel Desigo a házigazda,most tõle kérdezem:

Fel tudok én ide bármit tölteni úgy -fõleg minõségben-, hogy valaki ne füzzön hozzá mindig valami kommentárt?

Komolyan a faszom tele van már!

What about the forests?

shad0w
ez a klip annyira gáz, mindig rosszul leszek tõle... <#szomoru1>

don't give a fuck

mflex
VOB!

http://rapidshare.com/files/157067719/AVB1.rar
http://rapidshare.com/files/157069308/AVB2.rar
http://rapidshare.com/files/157070780/AVB3.rar

What about the forests?

jöhet