Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don't give a fuck
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nekem meg az ha Jaren vokálozik, vagy Dash Berlin valamihez a nevét adja, a kettõ együtt méginkább 😊
don't give a fuck
2 körül mentünk fel pestre gyrosozni meg mászkálni Citadella felé majd 5 körül értem haza 😊
am gondolhatod,hogy ezt sem a legyek hordták össze : katt
New world,Going wrong,Wasted,Your Loving Arms 2008 (Ja Sunrise remix),Hide & Seek,Radio Crash,Cygnes,Chakalaka,W&W-Arena,La Guitarra,These Shoulders még simán ott lenne nálam 😄 ~ de hát nem fért bele 😞
Hide & Seek -et sajnálom is kicsit.
MS - New World -öt beraktam volna ha Coldharbour mix lett volna.
Röviden minimum TOP20 kellene egy reális listához nálam.
don't give a fuck
Felkutattam a netet, de csak más verziókat találtam 😮
Így saját magának versenytársa a szám...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Randy_Boyer_And_Eric_Tadla-Adens_Dream__Incl_Rafael_Frost_Remix-WEB-2008-WAV
Artist(s) ………:: Randy Boyer & Eric Tadla
Title ………….:: Aden’s Dream (Incl Rafael Frost Remix)
Genre ………….:: Trance
Record Label ……:: Flashover Recordings
Catalogue Number ..:: FLASH-035
Source …………:: WEB
Quality ………..:: 320kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Duration ……….:: 00:16:26 (37.6M😎
Release Date ……:: 16-11-2008
Download Store ….:: http://www.audiojelly.com
Tracklist ………::
1. Adens Dream (Original Mix) 7:35
2. Adens Dream (Rafael Frost Remix) 8:51
Release Note ……::
http://rapidshare.com/files/164477853/Randy_Boyer_And_Eric_Tadla-Adens_Dream__Incl_Rafael_Frost_Remix-WEB-2008-WAV.rar
(ASOT 376-ban is volt ~ Rafael Frost Remixet ajánlom)
Hatalmas. Sírsz olyan!!!
Egyszer legyen már nálunk is Only!!!
amúgy ez a mai (tegnapi...) egész jó rész volt, fura h milyen punnyadás volt itt az elmúlt hetekhez képest 😊
don't give a fuck
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
meglesem ezt a flashblockot.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Markus Schulz For President!