21632
  • butcher20

sajna csak ilyesmik lettek a képeim:S
  • butcher20
    hát igazad van XD!!!
    na azért nem:D
    mindenki őrült vooolt!!:)

Nekem az a felvétel jött be legjobban mikor Donyyy pózolt nekem, mert azt hitte fényképezek és közbe videóztam!!!XD

Az is megvan mikor Armin kiállt a nép elé a DJ-pult előtt:)
  • donyyy20
    xD akkor jó nem csalódtam magamban xD ez elborultabb volt mint markus, de nekem Markus az év partija! Asszem do you dream nél dobtam el agyam legjobban itt...
  • exTrem
    Hát a fejek megvoltak végig :D:D de hát ennyire jó party volt :)
  • donyyy20
    Valahogy úgy érzem h itt rám gondoltál xD
  • exTrem
    Nekem jöhet :)
  • butcher20
    Személyi jogok megsértése elkerülése miatt én csak
    azoknak mutatom meg a videóimat akik ott voltak velem:D

basszus naon durvák !!!

minőség fasza csak sokan lökdöstek.....:)

eléggé elvetemült felvételek:P

• barnie1990
    Élőben ugyan nem láttam még, de az Armin Only dvd-k után aláírom, hogy tud valamit a mixelésben, a mashup-jai is elég ötletesek.
  • gabi89
    Hát Rip-et szerencsére ritkán szedek megvannak a forrásaim :D
    Amúgy szerintem mindkettő élvezhető. Single zenék előnye,hogy azt hallgatod amit akarsz viszont a szám eleje és vége szerintem simán áttekerhető mivel unalmas...(nem mindig)
    A mixben pedig 1-1 olyan szám is képes nagyot tud ütni ami single -ként meghallgatva esetleg nem. Magyarul harmónikus a mix.
    Én magát a mixelést mixelési technikákat is figyelem élvezem. Minden DJ máshogy kever.
    Még akkor is ha a rádióadást sokan Ableton Live –al rakják össze : (
    Armin is érezhető mióta avval rakja össze néha csak pár másodperc a keverés és már rajta is van a következő….Élőben azért jobban kever.
  • barnie1990
    Ok, bocs az indulatokért.
    Semmi bajom azzal, ha valaki mixet hallgat, ez a topic elvégre épp erről szól.
  • exTrem
    Aki még csinált videót meg képet majd tegye fel :). Nemsokára Ferry Corsten remélem ott is sokan leszünk majd :)
  • donyyy20
    Az ASOT meg maradjon ASOT! Erről meg már annyi vita folyt h ki mit szeret meg ki minek nem adja alább...
  • Blekk Síp
    Ez már csak duma, hogy csak azért is neked legyen igazad...
    Gondolom a "recorded live" epizódokat is utálod, mert tapsolnak, fütyülnek stb. benne, pedig annak is mekkora hangulata tud lenni.

Mondjuk azt nem tudom, hogy azon mi nem érthető, hogy amint megjelenik egy vinyl, már aznap meg is van 320kbps minőségben. Jó tudom... neked meg FLAC-ban van meg. :D
    A mix meg maradjon csak mix.
  • donyyy20
    milyen eltérésről beszélsz? 320kbs ben hallgatja a topicban mindenki szinte, nem tudom miről beszélsz... egyébként én meg hallgatom a zenét és úgy élvezem...
  • barnie1990
    Lényegében az eltérés köztünk csak annyi, hogy nekünk mást jelent a zene élvezete.
    Nekem ez eredeti mixben legalább 320kbs-ben teljesedik ki, más kevéssel is beéri. Nincs itt gond.
  • donyyy20
    szerintem meg dumáljon bele armin akkor amikor akar... inkább ő dumáljon bele mint a Hamvai... de amugy kinek a pap kinek a papné, azért néha furcsálom hogy az embereknek milyen igényeik vannak ahelyett hogy csak élveznék a zenét...
  • barnie1990
    Gapless lejátszásnál valóban.
    Én arra gondoltam, mikor mondjuk letölt az emberfia egy számot, aztán csak utána derül ki, hogy rip.
    Ja, meg amiért nem gyűjtöm az ASOT mixeket, az a sok beledumálás. Értem én, hogy le kell védeni a számokat, de hogy néz már az ki, mikor egy zsir breakdown-ba beledumálnak.
  • Blekk Síp
    Ígyvan.
  • gabi89
    Szünet nálam nincs ilyen ? :D
    Cue csak felbontja virtuálisan nálam a mixet így átugrik amikor a következő szám jön a mixben de szünet nincs ugyanúgy egyben van az egész...
  • barnie1990
    cue-val elég gáz, akkor inkább a mix. Eléggé tönkreteszi a feelinget, ahogy kezdődik az átmenet, aztán hopp, szünet.

Legjobb single-eket alap, hogy leszedem, esetleg ha van kedvem, akkor ügyködök én egy kis mixet.Armin vigyázz! :P
  • Blekk Síp
    Persze, én is naprakész vagyok VINYL-ekből ill. CDM-ekből. (: Augusztusi termésem 8GB. :D
    Az ASOT-okhoz meg van cue, szval winampban is egyből tudom hogy mi megy. (:
  • gabi89
    Én is beszereztem minden :)

Barnie: Mi is tudjuk mit hallgatunk arra van a tracklist :P
    Bár én mixek mellett a single -ket is gyűjtöm szóval meg vannak az igazán jó számok külön is. Manapság havonta 150-200szám letöltődik :D
    Am. valóban izlés kérdése.
  • barnie1990
    Én igyekszem inkább eredeti mixben beszerezni őket, már csak azért is, hogy tudjam mit hallgatok és akkor amikor én akarom. Persze ez ízlés kérdése.
  • Blekk Síp
    Nekem 234-től 301-ig hiányzik, a többi megvan, de majd ezeket is beszerzem vhonnan.
    Néha jó nosztalgiázni. (:
    Kb 70 giga.
  • gabi89
    000 volt a legelső :P
    ==========================
    A teljes Armin-tl Sziget: (sorrendben)

01. Gaia - Tuvan (Intro Edit)
    02. Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage - Inside of You (CosmicGate Remix)
    03. John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix)
    04. Rank 1 - Symfo
    05. Jochen Miller - Brace Yourself
    06. Neptune Project - Aztec
    07. Armin Van Buuren feat. Cosmic Gate - FAV Rain (Armin Van Buuren Mashup)
    08. Armin Van Buuren – Unforgivable (Stoneface & Terminal Vocal Mix)
    09. Markus Schulz - Do You Dream (Uplifting Mix)
    10. Stoneface & Terminal vs. Rex Mundi feat. Susana - Stardust vs. Nothing At All (Armin Van Buuren Mashup)
    11. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher - Free Fallin
    12. Darren Tate & Jono Grant - Let the Light Shine In (Filo & Peri Remix)
    13. Alex MORPH feat. Ana Criado - Sunset Boulevard
    14. Roger Shah & Signum - Healesville Sanctuary (Signum Mix)
    15. Ram - Ramsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)
    16. Thomas Bronzwaer - Look Ahead
    17. Armin Van Buuren - Communication part 3
    18. Ummet Ozcan - Timewave Zero
    19. W&W - Mainstage
    20. Vimana - We Came (First State Remix)
    21. 3rd Moon - Monsun
    22. Jochen Miller & Armin Van Buuren feat. Sharon den Adel - In & Out Of Connection (Armin Van Buuren Mashup)
  • zuio
    legelső asot
  • gabi89

Többi kép
  • zuio
    Hali! A Sunset boulevardról és erről amin rajta van a vocal is tudna valaki linket adni?
  • Tommtom
    Jön valaki közületek bónuszra?
  • Tommtom
    És volt ugye W&W - Mainstage ? Ha jól emléxem.
  • Tommtom
    Thx Gab!
  • gabi89
    Armin van Buuren pres. Gaia - Tuvan (Intro remix talán)
    Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage - Inside Of You (Cosmic Gate Remix)
    Rank1 - Symfo
    Claudia Cazacu featuring Audrey Gallagher - Freefalling (Original Mix)
    Alex M.O.R.P.H. Feat. Ana Criado - Sunset Boulevard (Original Mix)
    Rex Mundi feat. Susana - Nothing at All (Elevation Remix ? )
    Armin Van Buuren feat. Jaren - Unforgivable (Stoneface & Terminal Vocal Mix)
    Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten Touch)
    Neptune Project - Aztec (Original Mix)
    Thomas Bronzwaer -Look Ahead
    Darren Tate vs. Jono Grant - Let The Light Shine In (Filo & Peri Remix)
    Ram - Ramsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)
    3rd Moon - Monsun (Original Mix)
    Jochen Miller - Embrace Yourself
    Ez mag Markus Schulz - Do You Dream? (Uplifting Remix)
    Armin van Buuren feat. Cathy Burton vs. Cosmic Gate - F.A.V. Rain (Armin van Buuren Mashup)
    Armin Van Buuren Vs Jochen Miller - In & Out Of Connection (Armin Van Buuren Mashup)
  • Tommtom
    Valaki tudna írni egy tracklistet, vagy legalábbis pár számot amit Armin játszott a szigeten? thx
  • Adaaam
    Van két videóm:

ez a set vége:

• gabi89
    Mivel senki nem rögzítette ez tuti lehetetlen. Max videókat találsz
  • Adaaam
    A tömeg és a szauna miatt nem volt annyira élvezhető, de még így se mondom azt hogy nem tetszett volna :) Későn érkeztünk negyed 12 körül, és elég durva sor volt, 1 óra kellett ahhoz hogy bejussunk. Utána rögtön mentünk a party arénába, így sajnos részemről elmaradt a találkozó veletek :(
  • OnlyArmin
    Ha nem a Szigeten lett volna, akkor tuti elmentem volna...
    Valahogy nem bírom azt a lepra helyet.
  • Somi1
    a setet nem lehet vhol letolteni amit jatszott a szigeten? erdekelne meg a lange es a myon&shane54 is ha vki tud linket koszi
  • exTrem
    Egy pár kép de remekül tükrözik a hangulatot :D főleg a fejek :D:D
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
  • BetonK
    húúú, az nagyon hangulatos volt:D
    vagy családias a megfelelő szó rá, nem is tudom:)