Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
02. Nic Chagall - This Moment (Progressive Mix)
03. Chephren Blake feat. Meighan Nealon - Year After (Original Mix)
04. Steve Brian - Yaya
Jobb lesz ez, mint Markus volt :-)
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
- nekem nem az...
01. Armin van Buuren feat. Jacquline Goavert - Never Say Never (Alex Gaudino Remix)
02. Nic Chagall - This Moment
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ez egyik ASOT-ban sem volt?tökre úgy rémlik hogy hallottam pedig vmelyikben. nem találom.... pedig nem rossz szám sztem Armin még a Winter Sound System Melbourne 2009-en is nyomta. meg Rank1, Wippenberg és Gareth Emery is az ASOT 400-on 😊
(sajnálom ha fárasztok ezzel vkit is:XD)
nemtom milyen stílus, nemtom hova sorolnám ezt a második órát
nem rossz ez a CL csak néha nekem a túl ütõs kategóriába csúszik át néhány szám belõle akár hány epizódot is hallgattam meg belõle. de tényleg vannak benne marha jó számok is amiket nem is halloottam még...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Markus Schulz For President!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
At ASOT 400ban van egy szám,nem tudja vki mégis a címét?A tracklisten ID-vel van jelölve..(Nem tom,h nem lehet tudni egy szám cimét.)
Armin setjében van,most nem tom pontosan hol kezdõdik,a lényeg,ha a 69.percnél már megy javában...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
:Justine Suissa(szép csaj😛) + Above & Beyond (Jonathan Grant, Tony McGuinness, and Paavo Siljamäki.) = OCEANLAB
(lefogadom ezt megint én nem tudtam egyedül😊
27.03.2009 - Armin won 4 out of 6!
Armin won 4 out of the 6 nominations at the Winter Music Conference in Miami.
Armin van Buuren Awards:
Best Progressive House/Trance Track: Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love
Best European DJ: Armin van Buuren
Best Radio Mix Show DJ: Armin van Buuren
Best Music Video: Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love
03.02.2009 - Armin nominated for 6 International Dance Music Awards!
An important part of Miami's WMC is the annual International Dance Music Awards show. During this show, Awards in 51 different categories will be rewarded.
The nominations for the upcoming IDMA show have just been published. Armada Music is proud to announce that Armin van Buuren is nominated in the following 6 categories:
Best European DJ: Armin van Buuren
Best Global DJ: Armin van Buuren
Best Radio Mix Show DJ: Armin van Buuren
Best Music Video: Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love
Best Progressive House/Trance Track: Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love
Best Full Length DJ Mix: Best Full Length DJ Mix: Armin van Buuren -ASOT 2008
You're able to show your support and vote for your favourites here: www.wintermusicconference.com/idmaballot
Voting ends February 27th.