21632
-
#13729 Shogun feat. Emma Lock - Save Me -
#13728 jójó -
#13727 LTN - One Night In Ibiza (Myon & Shane 54 Remix) -
#13726 nice kezdés -
#13725 457 start... -
#13724 Sokszor hallgatós lesz, és remélem a legtöbb zenéből jön ki hosszabb verzió is -
#13723 Félig OFF
2010. június 18. péntek MR. MIKE SHIVER in BUDAPEST
Ez a flayer csak szerintem ronda ? xD -
#13722 jaja
több komoly track került rá -
#13721 Rising Sun hatalmas hidegrázós jóság -
#13720 Új Aly and Fila album
Tele finomságokkal -
#13719 pedig csak egy almás sütit meg egy diós kosárkát toltam előtte de tetszik -
viizo #13718 betépős progresszív
nem_jön_be -
#13717 -
#13716 az biztos!!!
nem semmi mashup -
#13715 ti is?
DJ Observer & Daniel Heatcliff vs Yuri Kane - Fake Call vs Right Back (Anton Firtich Remix) komolyság -
#13714 én gondolkodtam rajta, de még nem sikerült kiheverni az előző, nem éppen pozitív emlékét :/ -
#13713 házibuliban voltunk... -
#13712 Ami most 14-én volt buli a hajógyárin az a trance classics buli vagy mi arról nem ír vki beszámolót hogy milyen volt?
vagy senki nem volt innen? -
#13711 Én annyit tudok ,hogy aki diákkal vesz jegyet az 2-öt kap ,de a másik jegyet is csak diák igazolvánnyal lehet felhasználni. Gondolom diák jegy mellé helyszínen kérik a diákot és ha nincs akkor bukta. -
#13710 Shadow! Én is már nagyon vártam Roger bácsit, én mindenképp megyek, szal megbeszélhetjük ezt a diák dolgot, bár nem tom pontosan hogy is van ez. -
#13709 Armin van Buuren live - Burned with desire @ Expocentr, Moscow 2010
-
#13708 Jegy kinyomtatva :) -
#13707 Sander-re menni kell! Nem semmi nyarunk lesz! -
#13706 sziget nem hivatalos: aug 11 Andy Moor, Sander van Doorn
(Andy oldalán még mindig 12 van kiírva)
ami viszont biztos hogy éjszakai belépő (este 11től reggel 8ig) féláron lehet bemenni! -
#13705 ősztől lesz bankkártyám, így maradt ez a módszer :), reméljük minden rendben lesz, nem volt így se azért occó :D -
#13704 eddigi tapasztalataim szerint azokon a papírokon kb tökmindegy, h mit hova írsz :D amúgy én azonnali kártyás fizetést szoktam használni, vagy netbankon keresztüli utalást. ahogy te csináltad lehet csak köv munkanapon, mondjuk hétfőn kerül feldolgozásra a befizetés. -
#13703 én társulnék szívesen de erről még beszéljünk majd :)
Most nézem a számlát amit adtak, nagyon remélem, hogy a csaj jól töltette ki velem mert még oda is adtam neki a papírt amit kaptam visszaigazoló emailben a rendelés után. Egyéb rendelkezés rovatba íratta a nevemet meg a személyi számomat és az azonosító okmány száma rovatba meg a rendelési azonosítót. Remélem nem cseszte el ..... -
#13702 hát akkor most kicsit lassabban dolgozzák fel :P én otp-s számláról szoktam rendelésnél utalni a pénzt, akkor mindig egyből lehetett nyomtatni.
nagyon durva lesz ez a nyár. arminra már megvan a jegyünk, markust nyilván nem szabad kihagyni, de én már nagyon régóta vártam a shah bulit is :/ jön vki 1+1 diákakcióval partra? :D nekem andy moor fog kimaradni, de nagyon fáj miatta a szívem :( -
#13701 Azt írja nekem ticketboxon, hogy nem fizetett aktív rendelésem van ... pedig kb másfél órája már befizettem ... -
#13700 Ja oké xD, csak azt hittem kapok majd egy emailt :D, na akkor ki is nyomtatom :) -
#13699 ticketboxon belépés után a jegyrendeléseknél lehet kinyomtatni/lementeni az eticketet, egyből a fizetés után, nem mélben küldik. már ha egy dologról beszélünk :) -
#13698 Na én is most fizettem be a normál jegyet, kb mennyi idő míg megjön e-mailben a jegy ? -
Na akkor trance szempontból végleges lineup ha minden igaz.
2010.07.30-31
Rank1 (NL)
Leon Bolier (NL)
Dj Shah (D)
W & W (NL)
Antoos & Tebron (HU)
CoreProject (HU)
W&W -ék szétcsapatnak mindenkit :) -
#13696 17. Ernesto vs. Bastian - Every Inch A King -
#13695 múlt heti pörgősebb volt... -
OnlyArmin #13694 Tracklist:
01. Venaccio & Daigon - The Violet Hour
02. Orjan Nilsen - Lovers Lane
03. Jason van Wyk - September Rain
04. DJ Observer & Daniel Heatcliff vs Yuri Kane - Fake Call vs Right Back (Anton Firtich Remix)
05. ID - ID
06. Abraham Leoga - Insolution (Craving Remix)
07. ID - ID
08. W&W - Manhattan
09. Heatbeat & Exit - Go (Original Mix)
10. ID - ID
11. Suncatcher - ID
12. Hooya - Rising Star
13. DJ Eco - Drowning [Tune of The Week]
14. Daniel Kandi & Martijn Stegerhoek - Australia (Original Mix)
15. Thomas Bronzwaer - Collider (Jorn van Deynhoven Remix)
16. Tom Colontonio - Induction (Acid Mix)
17. Ernesto vs Bastian -
18. Aly & Fila feat. Jass - Breeze
19. Aly & Fila - Rising Sun
20. York - Reacher Of The Civilization [ASOT Radio Classic]
-
OnlyArmin #13693 Annak, akinek nincs pénze előfizetni a di.fm Premium szolgáltatására, de mégis szeretné 256 kbps-os minőségben hallgatni:
Privát szerver ---->
Használjátok egészséggel! -
OnlyArmin #13692 Annak, akinek nincs pénze előfizetni a di.fm Premium szolgáltatására, de mégis szeretné 256 kbps-os minőségben hallgatni:
Privát szerver ----> http://dfx.at:36008/
Használjátok egészséggel! -
OnlyArmin #13691 Ááá hatalmas track! -
#13690 Na ez azért most nice
14. Daniel Kandi & Martijn Stegerhoek - Australia [Enhanced]