21632
-
#15014 Ezek milyen hangok már megint :D -
#15013 jah Morrisons 2 ben tartja majd :) -
#15012 Andy Duguid - Miracle Moments -
#15011 üdv neked is... -
#15010 Tiszteletem az Uraknak:) bekapcsolódom:) -
#15009 Ajánlom is :D
-
viizo #15008 az előbb a vocal ütött
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már csak egy rendes O' Callaghan, M.O.R.P.H. vagy Emery remix kell alá, mert ez így még nem az igazi :) -
#15007 Calling megint -
#15006 most fogja bejelenteni hogy nálunk lesz az 500? :D -
#15005 mit mondott?? nem figyeltem csak arra mikor azt mondta hogy five hundred! -
#15004 Érdekes kezdés...szokni kell azt a hangot a háttérben :D -
viizo #15003 a zöngora tök jó benne
csak a háttérből mindig kihallom azt a nyúlós izét :D -
#15002 pedig komolyság! -
#15001 hatalmass!!!!:P -
viizo #15000 erre most meg visszajött
wtf
:D -
viizo #14999 no végre normalizálódott a helyzet, eltünt a multikultúrális hangzás :D -
#14998 oboa!!XD ezt még te is eljátszod:) -
#14997 az még kicsit odébb van!
egyenlőre egyezzünk ki 471-ben! -
#14996 mekkora komoly kezdés! -
viizo #14995 welcome to india
[milyen hangszer ez? :D] -
#14994 471 start xD -
#14993 Elnéztem a topikot... De hát ha már Armada-s klippeknél tartottunk... -
#14992 Shah topik -
#14991 -
#14990 Igény kérdése valóban. Lengyeleknél azért rengetegen hallgatnak trance -et meg van jó pár lengyel trance dj is aki azért elég ismert. Arctic Moon,Nitrous Nitrous,Matt Skyer és még sorolhatnám... ASOT 450 sem volt ott véletlen. Armin szereti a lengyel közönséget. -
viizo #14989 ha lesz végre egy tökös és szemfüles szervezőcsapat, behozzák
[csak legyen végre... :)] -
#14988 Amíg minden szórakozóhelyen Hamvai (teleordibálomamixemmertretardnakszületteméskétzenétsemtudoknormálisanösszeilleszteni)és bárány féle hatodik senkiket preferálnak, mert az olyan menő,meg miért ne, meg esetleg azt a Guetta gyereket, addig nem hogy Armin Only, de még az 500-as hiper partyt sem fogják ide elhozni, bár ne legyen igazam :) -
viizo #14987 ismerek egy pici falut a Mátrában, ahol ismernek pár embert, aki trance-t hallgat! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem helyfüggő, mindenhol hallgatják - csak sajnos nem annyian, mint más stílusokat -
picurfalat #14986 Szerintettek Magyarország melyik részén hallgatjak a trance zenét? -
picurfalat #14985 Ez mind kalkulació,szervezök ahol láttnak benne pénzt ott megszervezik a bulit..20-50 eu belépőkel.Pénzt a partyzók hozzák tehát ha van eleg érdeklödő akkor oda elhivják. -
viizo #14984 nagyon egyszerű: az adott országban van-e rá igény.
MO-n akik vannak nagyobb rendezvényszervezők, másban utaznak, vagy túl nagy megtérülési kockázatot látnak benne.
és mivel itthonról senki nem jelentkezik be a rendezés jogáért, a főszervezők nem fognak könyörögni senkinek..
-
#14983 óóóóó nagyon király album lesz!!! kifogástalan:P nagyon jó változatos is és pörgős is nekem nagyon tetszik:D
azért bónuszként ott a metropolis on a good day:P
sosem megy ki a divatból?:D
Roxanne Emery-n megakadt a tekintetem...nem is tudtam hogy a testvére énekel:) -
#14982 azért arra kiváncsi lennék hogyan választják ki az országokat a szervezők...miszerint?
megint lesz pl Lengyelországban is egy Only.
Pedig tudtommal se a szlovákoknál sem a lengyeleknél nem lép fel sűrűn vagy igen?:) -
#14981 Gareth Emery - Northern Lights preview samples
-
#14980 jó szám:) -
#14979 huhh ez tényleg várós!!!:P
de a 469 meg a 470 is nagyon jó volt...mostanában még jobb ASOT-okat dob össze:D -
#14978 Armin Twitter:
arminvanbuuren
#ASOT 471 this week with @garethemery album preview @FirstStateMusic @UmmetOzcan @marketeson @andyduguid & Chicane!! #TranceFamily
Szóval akkor ma Gareth Emery album előzetes? Várós a mai műsor! -
picurfalat #14977 Made in Szabadka/Vajdasag/Szerbia
-
#14976 óóóó hatalmas party lehetett!!! milyen jó helyen van már:P
Armin megint hittérítőt játszott a Faith-es pólójában:) -
#14975 Ez a Save me remix is mekkora talpalávaló zene, főleg amikor jön a zúzdás rész, áááá übernagy :)