21632
  • gabi89
    Ez annyival több, hogy rajta vannak a bónusz számok?
  • TBTPumpa
    Nah, ez kellene nekem!
    A 2CD-s Limitált kiadású Mirage album!
    Sajnos csak itt kapható és nem hinném, hogy hoznának Magyarországra, ha rendelnék tőlük...
    http://www.freerecordshop.nl/music/mirage-exclusieve-nl-editie-8717306966672

17 euró lenne postaköltséggel együtt!
    5000 Ft-ból simán megúsznám! A magyar kiadó meg elmehet az 5990Ft-os árazásával!
    Csak, kár hogy máshol nem kapható...
  • TBTPumpa
    CD Pincében 5990 Ft az album (gyári Holland Armada kiadó féle verzió) és 4970Ft az amerikai Ultra Music féle kiadás!
    Musicland-nál 4960Ft az album (szintén amerikai Ultra Music-os kiadás)... Hát lehet, hogy így a boltban marad! :(
  • viizo
    huh, Aly and Fila ügyben a próféta szóljon belőled...

mert azon én is ott kívánok lenni :)
  • exTrem
    Aly & Fila !!!! wáááá nagyon remélem, hogy eltudnak jönni, atomjóság lenne !!
  • gabi89
    S.O.C. with WIPPENBERG (DE) @ DOKK, BUDAPEST (2010.09.18)

ez mellé konkurencia is akadt :D

09.18.BEAT CLUB - FAST DISTANCE & STERBINSZKY &CHARLOTTE COURAGE,VIPY-D,SKY,

és elvileg ha minden jól megy októberben a Beat Club (Lurdy ház) -ban ALY & FILA !!!
    Annyi év után végre - remélem összejön.
  • gabi89
    Még nem sikerült végighallgatni teljesen ,de eddig hozza azt amit vártam. Rengeteg jól sikerült zene van rajta, vokálok is jók valamint tipikus leon hangzás is ott van amiért megörülők :D
  • RaveAir
    Teljes elqrvulástól én sem félek, amíg a rádióműsorán nem lehet érezni. Gondolom, hogy az albumával csak eladhatóbábbá próbálja magát tenni, és azért csinálhatott popposabb számokat, mert azokat talán lejátszák majd mezei rádiókban is.
  • butcher20
    nagyon jó album!!!:P
    ezek viszik nálam a pálmát:D

That morning
    By your side
    2099
    Shimamoto(original)
    Dark star(original)
    Don't be afraid
  • butcher20
    ez a szám nagyon üt!!!

Armin van Buuren ft Sophie - Virtual Friend

• HUmanHunter
    ez kurva jó!
  • Victor1103
    Én a századszorra meghallgatott számokat szoktam beleilleszteni a progiba, akkor még fel tudja dobni ideig-óráig:D Amúgy tényleg jól szinkronizálja és követi a zene ritmusát:P
  • butcher20
    bocsánat az OFF-ért!!!:) de akinek van kedve és nagyon unja magát próbálja ki az audiosurf-öt:D
    bármilyen MP3-at be lehet tenni amit akarsz és nagyon jól követi a ritmust:D én pl a Swedish House Maffia-One-t is kipróbáltam elég durvaXD nem könnyű:)

• butcher20
    Míg meg nem hallgattam ezt a Leon Bolier albumot addig is
    Az igen!!! 26 szám:D NICE:)

nekem Gareth Emery albuma viszi a prímet idáig:P
    még jobban tetszik mint a Do you dream? meg a Mirage úgy összességében:)
    (amúgy meg olyan szám amit rongyosra hallgatok nap mint nap olyan mind a 3 albumban van jópár:)

Ezzel ÉN azaz ÉN semmilyen DJ-t nem írok le csak az albumról beszélek !!!:)
  • butcher20
    jó pár szám naon tetszik nekem az albumról de hasonló véleménnyel vagyok énis sajnos de mindenesetre Armin nálam marad a nr.1 akárki akármit mond:D

lesz sztem még neki jobb albuma is:) nálam egy DJ-nél az is nagyon sokat számít hogy milyen a rádióműsora(ha van) és milyen szetteket tol:) és egyelőre azokra nincs panaszom nála:)

sztem az a veszély meg nem naon fenyeget hogy elkurvul mint Tiesto:D

• RaveAir
    Sajnos számomra a Mirage album nem hozta azt, amit vártam. Nekem egy kicsi poppos hangzása van. Lehet érte kövezni, de olyan, mintha követné a Tiesto-s vonulatot.

Nem mondom, hogy ne lennének az albumon jó számok, csak a baj, hogy ezekből kevés van. Ráadásul ezek között is van olyan, ami hasonlít a másikra. A Full focushoz hasonló hangzásvilágnak tűnik az Orbion (bár lehet, hogy tévedek a szám címét illetően, de valahol a végén volt).

Már mondtam korábban, de az előbb említett Full focus egy kicsit nosztalgikus hangulatú számomra, olyan, mintha nem idei szerzemény lenne.
  • desigo
    Leon Bolier - Phantasma

1.Leon Bolier - That Morning (Album Mix)
    2.Leon Bolier & Sied van Riel - Dark Star (Original Mix)
    3.Leon Bolier feat. Fisher - By Your Side (I'll Be There)
    4.Leon Bolier - Don't Be Afraid
    5.Leon Bolier - Highland Walk
    6.Leon Bolier - War Of The Worlds
    7.Leon Bolier & Marcus Schossow - 2099 (Original Mix)
    8.Leon Bolier & Joint Operations Centre - Off Road
    9.Leon Bolier feat. Marieke de Kruiff - Substitute
    10.Leon Bolier - Avalanche
    11.Leon Bolier & Roger Shah - Eden
    12.Leon Bolier - Butterfly (Original Mix)
    13.Leon Bolier - The Attic
    14.Leon Bolier - Shimamoto (Original Mix)
    15.Leon Bolier & W&W - Saturn
    16.Leon Bolier feat. Alana Aldea - Sweetest Lie
    17.Leon Bolier - I Close My Eyes
    18.Leon Bolier - Creek
    19.Leon Bolier - Assembly Line
    20.Leon Bolier feat. Marieke de Kruiff - Irresistible
    21.Leon Bolier & Joop - Fly Back To Her
    22.Leon Bolier - The Knights Approach
    23.Leon Bolier - Icarus
    24.Leon Bolier - A New Dawn
    25.Leon Bolier - Shimamoto (8PM mix)
    26.Leon Bolier - Ocean Drive Boulevard (8PM mix)
  • gabi89
    1. Markus Schulz
    2. Aly & Fila
    3. Giuseppe Ottaviani
    4. W&W
    5. Gareth Emery
  • HUmanHunter
    a fele? inkább a háromnegyede lenne :P
  • donyyy20
    DJ Tiesto - In The Mix @ Sputnik Intensivstation (2005.02.19.)
    DJ Tiesto - Live @ Disneyland Resort Paris (2005.04.16.)DJ Tiesto - Live @ Global DJ Broadcast Party 93.1 (2003.04.20.)

Amikor még ilyen szetteket hozott össze Tiesto akkor még tényleg azt mertem mondani, hogy ő a number one. Sajnos már semmi köze régi önmagához szar ahogy van... A Kaleidoscope még a saját Elements of Life albumához is kevés. De remélem még egyszer összeszedi magát!
  • viizo
    Ezt az 'azért járok ide, mert népszerű a trance' mondatot minden országban lenyilatkozza, ahova hívják. :)

És miért nyilatkozza ezt mindenhol? Egyszerű: ahol fellép, a legtöbb esetben teltház van, ergo azt látja, tényleg szeretik a zenéjét.

Az hogy más bulikban mi van, milyen zenére nyomják, nem látja, de őszintén szólva valszeg nem is érdekli.

:)
  • F E R I
    Asot 500 sztem megtöltené vmelyik nagy Bp-i csarnokot, igaz a fele tuti külföldi lenne, de leszarnám :D Hozná magával Schultz-ot, Gareth Emeryt, Dash Berlint, Aly & Fila-t, Roger Shah-t, meg na jó Myon & Shane 54 is felléphet :) vagy legalább ennek a társaságnak a felét :D

Olyan jó álmodozni :D
  • TBTPumpa
    Armin szerepelt a Retekklubb fókusz műsorában?
    Most láttam a videót, eléggé béna egy interjú volt - gondolom azért, mert magyar - de az interjús csajszival én is szívesen készítenék egy interjút, sőt még néhány álmatlan éjszakát is szánnák rá!
    Armin azért szereti Magyarországot, mert idehaza nagyon népszerű a Trance??? Idehaza az igénytelen cigányzene és tehetségtelen popelőadók a népszerűk, nem a Trance! Sajnos...
  • gabi89
    Pedig ha meghallgatod a régebbi zenéit/remixeit és utána az albumot elsírod magad az tuti. :(
  • gabi89
    House,pop-house meg minden ami az új Tiesto de nem trance.
  • F E R I
    Igen, magyarán a fénykorából él...
  • JohnnyNapalm
    én azt gondolom, hogy ő már csak kiélvezi azt amit kemény munkával felépített
  • TBTPumpa
    Nem téged fikázunk, hanem Tiesto bácsit, mert tudna jobbat is az öreg, de úgy cseszi magát megerőltetni, mert ígyis-úgyis megveszik az albumát legyen akármilyen gagyi is... Tiesto neve mára nagy reklám lett! Van már Tiesto-s hangszóró, mobiltelefon, hamarosan már Tiesto-s TV és fürdőkád is lesz...
  • Victor1103
    Belehallgattam már Tiesto albumába, hogy most vagy én vagyok halláskárosult vagy mi van itt.
    Hát fikázhattok amennyire akartok, de nekem a You are my diamond, Here on Earth, Fresh fruit, La ride és a Knock you out című számok az albumról olyanok amikre nem tudom azt mondani hogy szarak. Nem egy kiemelkedő album, de a Dash Berlin, Cosmic Gate és Armin albumain is lehet szintúgy találni nagyon erős és elmegy szódával számokat.
  • TBTPumpa
    A tavalyi év legjobbja a Kaleidoscope album lett volna?
    Ha igen, akkor kérek egy lőfegyvert és öngyilkosságot követek el... Még ATB - Future Memories albuma is fényévekkel veri Tiesto idétlen albumát!
    Cosmic Gate és Dash Berlin albumokkal pedig meg se említsük, mert még Dash Berlin vagy a Cosmic Gate-s fiúk megsértődnek!
    Tiesto egy kis pénzéhes DJ-vé vált... Getta gyerek meg annyira DJ, mint DJ Bobo, szóval semennyire!
    Armin van Buuren - Mirage albuma pedig zseniális lett!
  • Victor1103
    "Elektronikus zene kurvája"
  • F E R I
    Tiesto a nemzetközi elektronikus zene kurvája, ahogy öregszik, úgy lesz szarabb ahogy van, hozzáteszem sajnos...

Visszanézve 2003-2004-es koncertjeit, hát az vmi über-brutál-mega partyk voltak, remélem ez Armin esetében nem így lesz és a nagy überszar Guetta mánia miatt csak nem fog populáris híg szart nyomni :)
  • Victor1103
    Hát akkor ugyan mi?
  • gabi89
    Kaleidoscope nem trance album ott kezdődik :D
    Össze nem lehet hasonlítani a kettőt.
  • viizo
    No végigfutottam a Mirage-t:

Nem rossz, de nem lesz az év albuma [nálam]...

Sok track, főleg a vocal nélküliek mintha 5-6 éve íródtak volna: a címadó Mirage-zsal és a Full Focus-szal az élen.

Szeretem a classic trance hangzásokat, de csak akkor, ha már évek óta nemessé érett, nem pedig eleve retróként kiadva. Így ezek nálam nem arattak nagy sikert, főleg annak tudatában, hogy milyen komoly liftup hangzások jönnek ki egymás után, sokszor szinte noname producerektől..

A vocal kíséretes számok többsége kellemes, többször hallgatós, de nem találtam egy olyan kiemelkedő, abszolúte egyedi, és minden szempontból csúcspont zenét, mint a Sharon den Adellal közös In and Out Of Love volt az előző szerzői albumról.

Summa Summarum: 10/6
  • viizo
    az előbb Victor1103 első hozzászólásánál gondolkoztam vagy 1 percet, de sehogy sem tudtam rájönni, miféle Kaleidoscope-ról van szó :D

Végigfuttattam az agyamon Markust, Armint, pár top trance DJ-t, már éppen indítottam volna egy google keresést, amikor továbbolvasva leesett, hogy Tiesto-tól származik.

Huh, változnak az idők, az EOL óta már én sem tudom, mi van vele, pedig régen...

• Victor1103
    Ez amúgy csak egy személyes véleményem volt:D Meglepett hogy ezek szerint csak nekem tetszett egyeseknek pedig ennyire nem jött be:P Ízlés kérdése.

Aláírom hogy a Cosmic Gate és a Dash Berlin is nagyon jó volt. Köszi a listát mert látom vannak itt még minőségi albumok amiket nem árt pótolnom:P
  • JohnnyNapalm
    én meg sem bírtam azt hallgatni, pedig nagyon nagy rajongó voltam addig
  • donyyy20
    Hát most na.. Tydi, Dakota, Dash Berlin de még a Richard Durand albumhoz is kevés volt Tiesto albuma... Nem beszélve arról h nem sok köze a trance-hez már!
  • desigo
    hát na
    Kaleidoscope albumot sírva hallgattam meg kb
    Tiesto a stílusváltásával le is szoktatott róla teljesen,hogy hallgassam

azért tavaly nem kevés komolyabb album volt:

Alex M.O.R.P.H.-Purple Audio
    Cosmic Gate-Sign Of The Times
    Dash Berlin-The New Daylight
    Dakota - Thoughts Become Things
    John O'Callaghan - Never Fade Away
    Marco V-Propaganda
    Richard Durand - Always The sun